my weekend

skrivet 2008-11-24 klockan 23:02:29
jaha, liten uppdatering av helgen i finland. eh, jo vad ska vi säga, handboll, partaj 5000, krapula och snöstorm! såhär ungefär:

Nina ordnade grym fest. Jag var lite väl het på mina likör 43 drinkar, så det blev ALLTFÖR mycket. Gott var det, tips! Hade skitkul så länge jag var i den här världen iaf. Syster såg till att jag kom hem och i säng. TACK! Hela söndagen spenderades i sängen eller i soffan framför tv i sällskap av bror och mor:D Hade köpt karelska piroger och blåbärsyoghurt, men dom kunde jag ju inte äta då jag inte fick i mig det. Aja, får ta igen det på jullovet. Åter i Finland 23dje december.

När vi skulle hem, 4 svennen och jag + jesse, så blev det världens snöstorm, tåget var över 1h försenad. Ahapp, så det blev taxi ist och fy vilket före. Där satt vi 9 tappra själar i en taxi och höll i oss genom pojoskogarna. Taxifärden tog tid och vi blir försenade till båten, men då hade jag informerat mor om saken och hade henne att ringa vikingline. Dom skulle hålla båten 10min. Vi anländer 11min över till hamnen och springer in. En man med walkie-talkie håller oss på nedrevåningen till vi får klartecken att rusa ombord. Det var drama femtusen. Vi hinner på båten!! puh! Jesse gav upp på Karis järnvägsstation och det kändes som om han gjorde rätt, men jag måste ju till Svea! Hade ju ortopedverkstadentid idag. Men inte har jag sovit så mycket. Båten gunga som fan. Inte så himla kul att sova under bildäck då.

Å så ska vi inte glömma att blixten slog ner mitt i Karis igårkväll! Allt lös upp och ett jäkla brak och det kändes som om allt skaka. Som en explosion. Helt sjukt! Har nån en förklaring till hur fan det kan åska mitt i vintern!?

Sen blir man så besviken på både vr och sj. Alltså de statliga järnvägarna i respektive länder. VR gav inte båt-tåg rabatten för att min båtbiljett är köpt i Svea. Öh, jag kunde ju lika bra har köpt den i Finland. Internet, U know. Så betalade 19 euro för en futtig tågbiljett. Sen i morse när jag skulle köpa min sistaminutenbiljett på centralstationen så fungerade inte bokningssystemet. Jag går till kundservice och frågar att får jag köpa biljetten för samma pris på tåget? -Jo, det får du, gå på tåget bara. MEN ni kan ju gissa att jag betalade 185kr istället för 147kr. WTF. Orka pirra!

Så det var min helg, huh. Skönt att vara tillbaka i lung och ro.

Ja just det, haha. Jag, som duktig dotter till min mamma, drog ut alla kontakter innan jag åkte iväg. Hon är helt paranoid med sånt där. Idag när jag kom hem och satte i dem igen, går kylskåpet igång!! HEHE, jag är ju för smart! Så fick slänga lite mat som varit i rumstemperatur ett par dar eftersom jag duktigt nog dragit ur kylskåpskontakten oxå!!

Kommentarer
Jag heter
Kom ihåg mig?
URL/Bloggadress


Min kommentar