prickigt badrum

skrivet 2007-08-30 klockan 23:12:38
image184image182
Satte upp runda speglar på ena väggen i badrummet och köpte till 2 runda mattor för att piffa upp vårt annars så tråkiga och FULA badrum. Gillar speciellt hårt vårt duschdraperi!


ai och mee

skrivet 2007-08-30 klockan 23:04:23
image181


i looove this dog

skrivet 2007-08-30 klockan 23:00:15
image179image180


Äntligen färdigt!

skrivet 2007-08-30 klockan 22:47:16
image176
Nu är jag tillbaka i Borlänge igen. Hade lite semester i Finland innan jag sätter igång och jobbar för fullt här. På min mini-semester blev äntligen magasinet på landet klart. Turkosa dörrar och bruna väggar:) Tadaaa!
Med som hjälpreda hade jag Fridas hund Rockie. Hon fick lite färg på sig oxå:)
image175
image177image178


ingen tenta - looove my bike

skrivet 2007-08-23 klockan 15:25:57
image173image174Hej hej, idag hade jag då tenta i linjär algebra, men men hela min kropp ville absolut inte ur sängen och jag glömde helt medvetet bort att jag hade tenta. Sorry Ming Fang (min lärare). Jag återkommer till nästa kurstillfället.

Nu är min cykel färdig ihopsatt. Skaffade stänkskärmar den här gången. Då jag bodde i Örebro, så hade jag oxå en mt. mystery, men inga stänkskärmar. Man såg söt ut på ryggen efter en tur genom lera.
Och nu köpte jag ett såntdär lås som finns bak på cykeln, så att man inte behöver hålla på med ett löst lås. Igår cyklade jag runt första gången och det gick skitfort:) Behöver jag säga det...I looove my bike.

Igår hade vi träningsmatch mot Linde skolan i Lindesberg. Det var tufft och roligt, men oxå jobbigt. Mina äggstockar gillade inte läget och jag orkar definitivt inte länge med ett högt tempo. Som mest typ 7 minuter..löjligt. FAN. Måste bli bättre. Vi starta 17 och kom först hem efter 23..blev lite lång dag då jag steg upp 5 igår morse då jag åkte till Öret.

Imorrn bär det av till Finland. Tar dagsbåten då det var fullt på nattbåten. Det betyder avfärd från Borlänge 03:40 på morgonen. Gäääsp! Och sen är jag i Finland 20:00 på kvällen. Varför går båtarna sååååå långsamt. Anywho, jag har tänkt göra Fridas hemsida under resans gång. Rrroligt! Kommer tillbaka på morgonen på torsdag nästa vecka. Sen ska det bli jobb å massa handboll och träning.

Kanske kan tillägga att jag inte kommer gå på kurserna i period 1 utan börjar skolan först till perod 2 dvs vecka 45 och den 5te november. Tills dess måste jag tjäna ihop cash för resten av året då jag inte får studiestöd längre. Har pluggat för länge...4år...


ingen tenta - örebro och cykelinköp

skrivet 2007-08-22 klockan 14:34:06
hej hej, hade visst inte tenta idag, den är imorgon. image172Kanske man skulle ha kollat vilken dag 23dje är och inte bara antagit att det var onsdag.
Nåväl, då jag upptäckte detta igår så bestämde jag mig för att åka ner till Öret idag för att inhandla min cykel eftersom jag bestämt mig för att åka hem på fredag. Kommer tillbaka på torsdag morgon så de kanske inte skulle ha haft kvar den cykeln som jag ville ha.

<- - - - - Så här är den! Min mt mystery. Ska sätta ihop den nu!

*happy* *happy*


rita på tentan

skrivet 2007-08-18 klockan 16:15:22
image171

detta är vad jag åstadkom på min bildbehandlingstenta.
Ska läsa lite till nästa tillfälle.
made

skrivet 2007-08-17 klockan 19:06:18
image169

image168
jesse tatuerade sig på new zealand..skitsnyggt blev det! *happy*


wien

skrivet 2007-08-16 klockan 16:58:54
å frida e i wien. liiite man e avundsjuk. leivant


hejdå finland, hej sverige

skrivet 2007-08-16 klockan 14:03:28
image167Hade glömt att anmäla mig till omtentorna. Fick det fixat genom att ringa Mikael. Han hade nog inte hört någon som var så angelägen om att få skriva tenta:) Han hade släkt i Finland och i västranyland dessutom. Tack!

Mia kom och hämta mig, Tack! Det regnar som f-n här. TRåkigt. Men jag ska ju bara plugga så! hehe. Jag har betalat en massa räkningar och systemåterställt datorn eftersom den hade något konstigt i sig. Hmm. Här luktar konstigt i lghten. Säkert avloppet.

Linnea hade skickat mess. Gulligt. Saknar henne och laget och HANDBOLLEN! Idag träningar..huh kommer bli tungt..hoppas hoppas inte alltför tungt. Har inte blivit mycke tränat hemma. TRåkigt!

Sista dagen hemma var jag ner till skären för att måla magasinets dörrar knallturkos! hehe. Hoppas det blir snyggt i slutändan. Ska hem för någon vecka i september och få allt klart har jag tänkt. Älskar långstrand! Ska göra det så fint där har jag tänkt. Ge mig pengar och en hel sommar:)


snart svealand

skrivet 2007-08-09 klockan 11:53:38
hej!
guuuud vad den här sommaren har gått fort. Säkert mycket pga att vi reste halva juni och sen var ju Amy här och då greja vi på så mycke å så jobb såklart. Kommer knappast att jobba på shell nästa sommar. Förhållandena där har försämrats jättemycke och många bra har slutat, så det börjar vara inte värt det, men lönen lockar lite då jag har fått förhöjning varje år så samma lön får jag knappast någon annanstans.

Idag är jag ledig sen har jag 5 kvällsturer efter varann och sen bär det av till Sverige den 15de. Jag har två omtenter att göra och märkte till min förskräckelse att jag glömt att anmäla mig till dem! Daaahmn. Hoppas hoppas dom kan fixa in mig på dem i alla fall...Dessutom har jag ju inte pluggat alls tills nu, vilket oxå är jättemoget. Börjar nog vara dags för mig att sluta studera och börja göra nåt annat (ev. arbeta:)) Anywho, har dock två år kvar eller 1,5 så ska försöka skärpa mig såpass länge i alla fall.
image166Har inga kurser den första perioden i skolan nu så ska försöka tjäna ihop pengar för resten av året då jag inte får studiestöd längre. Får jobba på McDonald´s då jag är bekant med restaurangchefen, men skulle ju helst göra något som har med min utbildning att göra.

Har fått mycke nakkin nu i alla fall, så får vara kreativ nu under hösten:)

Nu ska jag lämna min lillebrors rum och återgå till solen! tack å hej!