sälen

skrivet 2007-02-20 klockan 19:39:48
Hälsningar från fjällen och sälen.
Vi har hittills haft jättebra väder, idag var det lite kallt och blåsigt, men det blev bättre på eftermiddagen. Det är roligt att vara här och äntligen få åka bräde i vinter. Mina knän är dock lite överansträngda, men köpte tigerbalsam idag, så nu ska man vara med i gamet igen!

So long!


grey's anatomy

skrivet 2007-02-16 klockan 23:44:32

grey´sAh, vad vore livet utan grey's anatomy!
Började kolla på serien då jag var i USA och nu har jag laddad hem avsnitten varefter de kommer på nätet! Kan inte vänta tills nästa fredag, tills nästa avsnitt! Take me there now!

Skadar ju inte att Chris O'Donnell har varit med oxå..handboll

skrivet 2007-02-16 klockan 22:58:04
bhksååå kul att jag började spela handboll här i Borlänge. (då jag bodde i Örebro, så ville jag inte binda mig till ett lag, så jag träna annat på egen hand förutom dom roliga handbollsmåndagarna på skolan med Sandra och grabbarna:) )

Igår blev jag dessutom uttagen till A-laget. HK Mittdala. Det var så många sjuka, så vi "unga" fick hoppa in och spela matchen. Tyvärr så förlora vi! Men vi hade otur oxå. Först fick Minna 2x2min utvisning och sist rött kort då hon inte gick in rätt på plan efter den andra utvisningen..sååå onödigt. Sen skada Johanna vristen och måste bäras ut från plan. Sen fick Camilla på käften och en rejäl fläskläpp som resultat. Sen blev Jossan knuffad då hon hoppas så hon landade på svanskotan. Sen hade vi inte så många spelare kvar...
Jag gjorde helt bra ifrån mig, lite missar men fixa till en del straffar. Kommer inte ihåg om jag gjorde nåt mål, men fick beröm för min finska sisu!! och alla som känner mig vet hur jag tänder till på handbollsplan. Älskar att spela, fightas och jobba för och med laget!

Imorgon fortsätter matchmaratonet med två matcher i div 3. Första 11:30 i maserhallen. KOM OCH HEJA! sen har vi den andra 17:15 i vallenhallen. Ska bli skitroligt!

Tjejerna i borlänge handbollskubb är supernajs och jag trivs som fisken i vattnet! Cyklar på min skrangliga cykel flera kilometer bara för att få träna med brudarna!

Skulle vara så supercoolt att spela i SJUNDEÅ CUP med ett feelis-lag härifrån och vinna hela skiten! Ska jobba stenhårt för det! Me heart handball!

Vill ännu tacka min mamma för dom nya knäskydden jag fick i julklapp. Dom e skitbra!


redovisning

skrivet 2007-02-16 klockan 16:44:08
Andra redovisningen för grafik och layout var idag. Jag blev nästan klar med mitt bokomslag, men det sket sig när jag printa ut. Tidingsartikel var la okej.

MEN, blir så störd när man inte får säga att nåt e FULT eller INTE FUNKAR!
Varför ska man hålla på och dalta så hela tiden. Jag menar dom som inte vill ha min åsikt behöver ju inte få den! Har faktiskt problem med att man ska ludda in allt i ett rosa moln, ingen blir ju bättre av det. Vi är ju vuxna personer. Visst man behöver ju inte vara elak, men lite mer raka rör önskas. Sverige är nog inte ärtt land för det, tyvärr.

SEN det här med att vi ska bedöma varandra. Suck, vi e ju alla lika gröna och jag bryr mig inte så mycke vad en som inte vet så mycke har att säga. Jag bryr mig vad branschen har att säga och lärarna.

ALLT JAG VILL ÄR ATT GÖRA SNYGGA GREJER!


pirra 2

skrivet 2007-02-14 klockan 22:20:45
pirra
Haha, här har vi EN pirra.

"Allt ska man vara med om"

TACK Tessan för länken och upplysningen! U rock.


i heart

skrivet 2007-02-14 klockan 18:16:44
hjärta2


halare

skrivet 2007-02-14 klockan 18:05:13
Det blev ju succée med pirra så fortsätter min serie med språkkrockar.

Dagens ord är: HALARE dvs overall på svenska. Overall på finlandssvenska är typ som en sportdräkt, det som ett lag har på dig vid uppvärmning.

Sen har jag använt mig av FRANSKISAR, dvs pommes på svenska. (använde det dock för att beteckna fansmännen i tidigare inlägg, så snälla bli inte förvirrade.)

Och sist men inte minst hederliga KAKAO, dvs choklad på svenska.

Väl mött!


röda karameller

skrivet 2007-02-14 klockan 17:50:34
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Började dagen med en pratglad Nisse och ämnesansvarig Emmi. Vi pratade om allt och inget i 1h 45min och vi fick kakao (choklad på svenska).Zoo

Sen fortsatte det med söta Johanna och pilla med bilder som vi fotat. Det blev superbt. Vi är stolta och glada. Det blev; flipflops, bambu och buddha:)

ferrariEn paus hann vi med och ett besök på kompis på kupolen med våra franskisar "Siff" och "Guillome" och ett stycke Tessan. Kul och gott!

Sen blev det godis!! Och såklart hamna mina favvo godis i påsen. Ferraribilar och Zoo. Mums!
Godis är så jäla gott...med måtta då såklart (host!) :)


pirra

skrivet 2007-02-13 klockan 15:17:10
Pirra (finlandssvenska för gnälla) lär betyda någon form av sexuellt umgänge här i Sverige. hups!
(Tack Nils för upplysningen)


senaste nytt

skrivet 2007-02-13 klockan 15:14:47
Ojojoj, så längesedan det var jag skrev blogg, men men..inget internet i nya lägenheten ännu..snyft. Har måttlig abstinens.

bokomslagHär rullar allt på med mycke att göra:
  • Affish och annons till syster som ställer upp i riksdagsvalet i finland.
  • Ogjorda uppgifter i grafik och layout --->
  • Omtenta i linjär algebra
  • Fota och greja 3 bilder till bildbehandling
Sebbe är hemma i Finland *sakna* Han kommer med lillebror Simon på lördag och så åker vi upp till SÄLEN på söndag. Wii..ska äntligen få åka lite bräde. Najs!

Förresten så har jag fyllt 25 år! (den 11 februari) Tack för alla gratulationer!! Supertack till Mia som verkligen visade vilken snäll och omtänksam tjej hon är. Så att jag blir bara klokare och klokare.. hade litet kalas med prinsesstårta. Kul att ni kom; Johanna, Kajsa, Nils, Carro och Kristin. Väl uppskattat:)

Sen har vi haft handbollsmatch mot alfta. Vi förlora och jag fick en präktig smäll i pannan, så nu ska väl mina horn ha jämnat ut sig..man behöver ingen botox på det här viset..fast profilen blir inte så snygg..hmm.

Imorrn är det alla hjärtans dag! Lovies!