flyttning

skrivet 2007-01-29 klockan 21:51:45
ekenäs2rum

Jestas, det här med flyttning AB  är jobbigt. Varför samlar man på sig så mycke grejer? Nu har vi det mesta gjort i alla fall. Puh!
Imorgon bär det iväg med allt till  Borlänge. Dom som bodde där innan har redan flyttat ut, så vi får flytta in genast då vi kommer. Bra!
På bilden ser vi  Sebbe och vår duktiga kompis Jonatan som hjälp till. Han ska flytta in här i lägenheten efter oss.

Nu kollar vi på världens sämsta film. Om någo jättespindlar som atackerar en liten håla i aizona.haha.


Suomeen

skrivet 2007-01-25 klockan 10:36:30
flaggaIdag åker vi HEM! Man behöver åka hem lite nu och då. Den här gången har vi dock lite mission, då alla möbler ska mer tillbaka till Sverige. Puh! Är redan trött:)

Så om en vecka är vi i vår nya lägenhet på rymdgatan. Så som jag längtat! Ska bli supernajs. Hoppas det inte är alltför slitet där bara eller nåt annat fel på lägenheten.

Suomi olemme tulossa!


söndagsskriverier

skrivet 2007-01-21 klockan 15:28:10
vi2Värst vad man har blivit dålig bloggare.. Kan ju bero på att jag inte haft internet på min dator..vi har försökt få ihop ett nätverk mellan sebbes pc och min macbook, men men icke, så nu får vi byta sladden fram och tillbaka.
Idag har jag städat som f-n. Nu ser köket någotlunda ut igen. jee.
Det känns bra med tanke på våra "nya". Nu är vi 8 här igen. Behöver jag säga att det är TRÅNGT?
De nya är; Yasmine (fransk), Humerto (mexican) och Tolga (turk). Trevligt folk. Det har kommit ganska mycke nytt folktill locus. Mer än vad jag trodde.

Nu ska vi till F&S på jympa. sebbe ska oxå jympa. =)
Sen är det PARTY. Tentafest idag på kåren. RRRrrroligt!


tv, någon?

skrivet 2007-01-15 klockan 13:01:45
Sen har något pisshuvve stulit TV:n från tv-rummet här på locus. Man blir bara så förbannad!!"#&%"&#€(


nya tider

skrivet 2007-01-15 klockan 12:33:07
Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit blogg på en tid. Har inte varit blogg-feelis då jag varit hemma och nu när jag varit i Sverige i en vecka så börjar man återgå till det normala och därmed oxå bloggen! jee!

tandborsteDet har skett lite förändring sen senast. Vi har ett nytt år och min älskade Sebastian har kommit till Sverige. Nu delar vi mina 19 kvadrat och en 90cm breda säng...mysssigt!
Julen och nyåret  har gått fint. Det var kul med jul hemma och vara med *the family*. Hemma i Ekenäs har vi packat lådor och grejat för flytt! Snart bär det av till rymden (så som Kajsa sagt) och vår egen tvåa. jee!

Igår hade vi handbollsmatcher mot Ala if och strands. VI VANN! skitroligt! och jag hade en superb match. Fick sån adrenalinkick att jag kände mig superstark ochfriskis inte alls trött! Fantastiskt!
Sen har vi köpt kort till Friskis & Svettis! Riktigt hurtig start på det nya året med andra ord:)