summertajm

skrivet 2007-06-28 klockan 21:26:49
Godkväll. tänkte ge en liten uppdatering. snart är det slut på juni. var det någon som sa att tiden går fort? jolåsåatt:)
Shellen är okej. Mycket försämringar dock. Mindre rabatt och inga procent på bensinen. Schacki får inte röka under arbetstid längre!? vad är det för diktatur-fasoner. Helt ofattbart. Och om man jobbar 14-22:30 på kväll kommer ingen och pausar en, så man får tugga i sig smörgås mellan kunderna. Kiva! En del gamla i gamet har sagt upp sig inte konstigt.
Midsommar kom och for. Vi var nere på stugan och hade det skönt. I ett skede var alla syskon där med respektive kompisar. Rockie busa och åt kol. jag hade morgontur hela helgen, så fick ta d lungt.
Igår åt vi lövbiff på Harold's. Sjukt gott!
Annars, så sålde jag inte farligt många tavlor i serendi, så får försöka sälj på någo sommartorg någon dag.
Imorrn ska vi kanske wakeboarda och på lördag är det tenala-loppis. Jag har kväll hela helgen, så det får inte bli så jättefint väder;)
Sebbe har skickats på jobb till koverhar (stålbruk) och snyter svart och plockar svart ur öronen. Mysigt!
hej
Semester och sommarvärme har gjort sitt för kärleken. Sebbe å jag är kärare än aldrig förr, härligt!


hejdå barca hello finland

skrivet 2007-06-19 klockan 12:33:29
image161image162
Nu är jag tillbaka hemma i Finland. Vi kom på måndag mogonen med flyget till Helsingfors. Frida var snäll och hämtade oss. Det var aningen svårt att sova på flyget, så vi åt lite frukost på Båssa å gick sen och la oss. Jag hade sen jobb 14 på shellen. Fick "öva" in mig första dagen och idag är jag själv. Det gick bra, så d blir nog inga problem. De flesta var glada över att se mig. Nu har jag varit å hälsat på Rockie. Hon e så söööt! Hejdå hejdå!


Hola!

skrivet 2007-06-16 klockan 23:02:58
Nu e vi i Barcelona! Wihuu, idag har vi sett Sangrada Familia alla casan å playan. Jonatan har åkt så mycke metro som han aldrig gjort förut:)
Nu sitter vi på hostellet och dricker vin och spelar kort, snart ska vi ner på stan å kolla in nattlivet. Sen är det sista dagen imorgon. Snyft! Det har varit en superresa:) Tack till alla som gjort det möjlig!
Hasta luego!
image158
Collioure, Frankrike
image159
Någonstans i närheten av fransk-spanska gränsen. Pretty nice!
image160
Hola Espana!


resa

skrivet 2007-06-14 klockan 00:29:50
image149
Nice

hej! nu är vi i port vendres på franska sydkusten precis vid spanska gränsen. Här är jättemysigt. Bilden ovan är från Nice. Där hade vi lite chill på beachen med vin och breadsticks med ost.

Resan har varit häftig och dyr! Venedig var najs, Nice var najs, där hyrde vi bil. Sen hoppa vi bungy från en bro nära Grenoble, det var sjuktnajs. Sen blev det Cannes, Toulun och Marseille. Sen körde vi hela natten och kom till en beach:) nära Perpignagn eller hur d skrivs och nu e vi här i Port vendres! (se bilden nedan) Sen bär det av söderut och till barcelona! Vi har ätit god mat och druckit en hel den espresson. Franska börjar till och med flyta "lite".

Hem kommer vi den 18de! So long!
image150
Port Vendres
image151
Marseille
image152
Venice
image154
Monaco
image155
Nice
image156
Nice by night
image157
Marseille
Foton tagna av Amy Crossman


côte d'azur here we come

skrivet 2007-06-06 klockan 01:04:00
Nu är vi påväg! Sitter uppe mitt i natten, har just hämtat tvätt från tvättstugan och tvättat badrummet. Nu väntar sängen och en tidig morgon med avfärd till Sthlm och Skavsta. Därifrån tar vi flyget ner till Venedig. Får se om det blir att sparka på lite duvor den här gången oxå? Senast jag var där var på Mirres å min tågluff 2003:)
image148image147
Sen blir det Nice, Monaco, Canne, Bungee-jump från Ponsonnas bron nära Grenoble, resten av cotê d'azur och sist landar vi i Barcelona. Åååh, va härligt. Ska bli häftigt att köra bil oxå. Håll nu tummarna att allt går bra:) Med på resan har vi Sebbe, Jonatan, Amy och jag! Cotê d'azure here we come!


falukalaset

skrivet 2007-06-02 klockan 17:08:53
image145
image148image146
Fredag i Falun; öl på gräset, lyssna på eminenta artister som E-type, O'Learys på en öl och lyssna på ett jättebra engelskt coverband:) Sen hem med en överfylld buss med kids å lilla promenaden hem från resecentrum.
(bilder av amy crossman)