på valborg eldar man barn

skrivet 2008-04-30 klockan 23:09:17
image267


stuff our dog has eaten

skrivet 2008-04-30 klockan 17:39:03
Hundar tycks äta allt:) Läs mer här!


Tegan&Sara

skrivet 2008-04-30 klockan 17:31:23

Tack Kristin för introduktionen. Grymt bra cover, spelar låten varje morgon:)


handbollsbrudar och slit på donken

skrivet 2008-04-27 klockan 06:45:03
Hej!
Igår fick jag träffa alla handbollsbrudar, det var upptakt för nästa säsong. Gött att se dem igen. OCH Näsa fortsätter som tränare!! Det gör mig SÅ GLAD!! Jag är ju fortfarande skadad och sjukt rastlös, men får inte vara med å träna. Tänkte jag skulle börja simma. Köra nu sista månaden innan jag åker till Finland.
Jag och Linnea gjorde ett litet gig för ESPRIT och dela ut lotter på kupolen igår och förrgår. Det var kul. Sen bjöd Linnea på korv och makaroner:) Duktigt kockat.

Sen var jag å fika med Minna och då jag kommit hem ringder Johan och undrar ifall jag vill börja tidigare på donken och köra 10-timmars pass. 20-06 Ja, det kunde jag..och nu är man ganska så färdig. Benen värker, jag har bränt mig på händerna. Jag var i köket hela kvällen. Sjuktmycke folk ute då det var löning. Huh! Vilket jäkla slit.

Sen hade det gått någon kille i rosa skjorta (märk! det var tydligen viktigare att nämna vad han hade på sig än defacto att han hade tilhygge...) å baseballträ utanför och polisen var där. Sällan.

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar med mina arbetskläder, så jag kommer i säng. Skönt! Jag har inte hunnit jobba så mycket den här månaden, så får slita hårt nu de sista dagarna i april...sen är det Vappen..skulle vara askul att åka till Finland å festa me Nina å gänget, men jag tror jag står över..måste tänka på min ekonomi och min hälsa..:) Kommer sen till Sjundeå Cup. Jag hoppas jag får Linnéa med mig!


turgumma

skrivet 2008-04-23 klockan 20:42:17
hittade 200kr idag på cykelvägen! var för trött för att bli superglad.


du&du

skrivet 2008-04-23 klockan 19:42:00
åh, kan vi inte bara få trycka vår tidning nu!
Vi har jobbat sjukt mycket på kårmagasinet du&du i helgen..hela dagar och nätter..jag vaknade av näsblod en morgon kl.6.00. Det är inte bra.

Allt för en snygg tidning. Jag har inte behövt ändra så mycket på mina uppslag, jee. Men flera andra har fått g öra det så att tidningen inte skulle bli så spretig. Men det är iofs oundvikligt då vi är 6 i gruppen. Det har gått otroligt bra för att vara en tjejgrupp och vi har haft roligt. De dåliga skämten har hägrat in på småtimmarna:)

Jesse e me på ett hörn då hans bild av Linda Bastioni är på omslaget:) Tackar och bockar!
Nu vill vi bara få den tryckt men kåren segar. De vet inte om de har pengar. Så dags att komma på det nu! Jag är trött.


skrämselförsäljningstrick 2

skrivet 2008-04-23 klockan 19:23:14
otroligt. De ringde från secor alarm i SÖNDAGS..
-hej, vi var i borlänge i veckan och du var inte hemma(?) men vi fick ditt nummer av några väninnor på rymdgatan, som tipsade oss om dig eftersom de hade nappat på vårat erbjudande.. -jag är inte intresserad, -typ vågar du ta risken att inte ha vårat alarm, -tack men nej tack..så fick jag slänga på luren på örat. Det har jag aldrig gjort med en försäljare förut.

helt otroligt. för det första..jag var ju hemma i veckan! och för det andra..jag har inga vänninor på rymdgatan!
otroligt.


har hänt i Karis

skrivet 2008-04-21 klockan 16:31:20
Allt hittar man på YouTube:)


hett temperament

skrivet 2008-04-19 klockan 00:12:10
Pensionärer är inte att leka med.


skrämselförsäljningstrick

skrivet 2008-04-17 klockan 20:19:49
image266Alltså, det är inte sant. En ung kille kommer och knackar på. Han säger att han är från SOS alarm och vill erbjuda gratis alarm eftersom det varit så oroligt i Borlänge den senaste tiden. Ja, det är ju oroligt här och i vintras blev alla passagerarfönster på bilarna på parkeringen krossade.
Dom har kommit upp från Sthlm och är bara här idag och han vill ha 10min av min tid. Jag tackar nej. Säger att inget har hänt mig personligen och att jag inte är rädd.

Då börjar han säga att eftersom jag inte kommer ha en skylt med sector alarm utanför dörren om jag inte beställer deras tjänst så kommer jag ha större risk att bli utsatt. han fortsätter förklara att läget på min lägenhet är ytterst utsatt då den är i bottenvåningen och mot vägen längst ut. Sen frågar han om jag har sambo eller husdjur. Jag svara nej. Han menar att då behöver jag definitivt skydd då jag är helt ensam.

Jag bad om att få någon broschyr, men han var lixom deras "levande" broschyr så ingen sådan fanns. Jag tackar vänligt men bestämt nej. Att jag klarar mig. Jag ringer 112 om det händer nåt som alla andra vanliga människor.

Va fan är det för ett sätt. Skrämma upp mig till att beställa deras "gratis" skydd. Ja, dom sammarbetar med SOS Alarm genom att hyra in sig på deras larmcentral. Gick in på hemsidan och ser att det inte är så gratis

Pris för installation: 1499 kr *

* Priset gäller vid tecknande av inre väktartjänst från 295 kr/mån. Betalas årsvis i förskott eller månadsvis via autogiro - finansieringsavgift tillkommer på 299 kr vid månadsbetalning.

Så jäla dålig stil!


ruptur av främre korsbandet

skrivet 2008-04-17 klockan 17:41:33
Okay, nu har jag fått resultat. Jag har alltså en ruptur av främre korsbandet i vänster knä. Vet inte om det är partiell eller total. Läs mer här men det kändes nog som en total eftersom det gjorde asont. Har nog aldrig skrikit så högt och så länge. Det var hemskt.
Ska få en remiss till en sjukgymnast för vidare bedömning och åtgärder. Så det blir att vänta å se. Min läkare Jamal skriver: Var snäll och tar det lungt till du får kallelse från Falun, tack. hehe,ska jag ta det lungt..Neeeej!

Är mitt i projektet kårmagasin du&du. Kul! Kan helt tänka mig jobba med något sånt i framtiden. Jesse ska fota omslaget:)

image265

new hair

skrivet 2008-04-15 klockan 13:52:30
image264


party

skrivet 2008-04-13 klockan 23:05:24
image263
Tack brudar för en kul kväll.


päänk

skrivet 2008-04-11 klockan 19:20:40
Jag e typ pank! Kom en smaskig elräkning på 800kr. Hmm, varifrån ska jag ta dom pengarna. Mamma help! Är dessutom skyldig Sebbe en del euros från Avoriaz-resan. Hoppas mitt bostadsstöd kommer den här månaden.

Fick inte jobb på BossaNova, så det blir la go well go shell i sommar igen..typ 10de sommaren..shit asså. Men dä e helt bra vakio schack nu. Det som är sjukt att jag tjänar mer per timme på McDonald's i Sverige än på Shell i Finland där jag jobbat upp lönen. Dock har vi söndagstillägg oavsett bransch i Finland.
Det som är lite jobbigt är att både Kristin och Kajsa kommer jobba inom branschen i sommar och tjäna lika bra om inte bättre! Det tar lite emot, men men...kan ju inte påstå att jag varit sådär superaktiv för att få ett grafisk sommarjobb. Så får skylla mig själv. Det är i alla fall definitivt sista sommaren på shell. För nästa sommar är jag färdig, done, finito och kan kalla mig högskoleingejör inom grafisk teknologi och design.

Ikväll ska jag jobba natt på McDonald's 22-06. Passar ju bra då jag nästa kväll ska ha det skitroligt med pangbrudarna i handbollslaget på ICE borlänge och sen förfest hos mig innan utgång till S2. Så det är bra att ha vanan inne att vara vaken på natten. Har fixat Linnéa och Louise på gästlistan till S2, så vi tänkte supa dem under bordet. Hmm, med tanke på att det var überlängesen jag festat, så tror jag att jag är den första som stryker med:) Synd att medelåldern i vårt lag är 17år.

Nu ska jag städa klart och förbereda mig för jobb. Ha en toppenhelg, det tänker jag ha:)


tenta finnished

skrivet 2008-04-09 klockan 15:27:27
image262Hej! Trycktekniktentan gjord idag. Är nog PG (precis godkänd) som Kajjan sa OM jag har tur. Vi kände oss alla lite osäkra. Beror nog på hur strängt han bedömer våran gode Rolf. Asskönt att fått den gjord iaf. Nu ska jag göra hemtentan som jag inte fått gjord och sen är det Et-flex broschyr och finska hemsida  och linjepunktuppgiften för en parfym och du&du kårtidningen för skolan och Ninas tatuering och Lottas köksvägg. Aja, inte mycke till vila här inte!

Igår var det BHK avslutning. Jag fick två medaljer för att mina småtjejerna varit så himla duktiga. Brons i DM och silver i serien.

Fredag är det studiebesök på Sprida.

På lördag ska jag jobba och sen är det MittDala avslutning på I.C.E. Borlänge med lasergame, sumobrottning, dansmatta. bastu &balja + tacobuffét. Så jäla kul! Utgång för de med ålder:)snyggaste kepan

skrivet 2008-04-09 klockan 15:14:48
image261