dålig

skrivet 2008-08-29 klockan 23:37:39
Jäklar vilken baksmälla jag haft idag. Har varit riktigt dålig. Huvudvärk och yr och inte kunnat äta.
Det tar bort lite från igår kväll, som var lyckat. Vi dansa och hade kul på kåren. Stötte på två ekenäsbor oxå. Haha, Nenne å Joel. Dom har tydligen börjat i Falun.
Ikväll e d fest igen i Falun, men jag har legat i sängen hela dagen, så d blev inget för mig. Kristin å Carro får festa vidare för mig:)


mobilt bredband

skrivet 2008-08-28 klockan 00:03:54
Idag fick jag mobilt bredband. Funkar finfint här hemma. Ska bli intressant att se hur d funkar ute i världen, eller ja Sverige. Man har ju läst en hel del horror stories om folk som surfat utomlands och fått skyhöga räkningar.
Sen kom mina cd:n som jag beställt. Coldplay och One Republic. och Into the wild på dvd. Mucho nice.

Idag hade vi första föreläsningen i grafisk material kursen. Vi har typ två nya lärare som tagit över GT. Gustav som vi har i kursen verkar bra! Hoppas verkligen det blir ordning och reda nu. Ska imorgon till studievägledaren för att checka av att jag är i fas. Iom att jag kan tillgodoräkna rätt mycket, så då läser jag bara en kurs nu. Det är bra, då kan jag jobba å så. Men jag har en piss-mattekurs som jag borde få godkänd.

Sen hade jag träningar. Det gick bra. Bolla mot en vägg typ:) men ja, känner mig sjukt bra i kroppen, men ja, knäet håller nog inte ännu. Ska till sjukgymnasten 4 sept. så då får jag se hur han tycker det verkar. Vill spela handboll nu!!

Sen hade vi tjejmiddag med hos Kristin med Carro T och Kajjan. Jättekul. Mer sånt. Imorgon är det smygpremiär på kåren. Kul. Är glad!


handboll femtusen

skrivet 2008-08-25 klockan 13:43:52
I helgen blev det mycket handboll. Först 4 timmar på lördag och sen 2 timmar på söndag plus match mot Mockfjärd och så såg vi herrfinalen tillsammans på tv. Jag rehabar fortfarande. Känner migg pigg å kry men vet ju att knä inte håller. Ska till min sjukgymnast Anders den 4 sept. så får jag höra vad han tycker. Ska skaffa ett skydd iaf, såntdär med järn å shit, så saker och ting hålls på sin plats. Gymmade iaf i söndags med Helena och det kändes bra och det går bra att springa, så det är positivt! Är sjukt sugen på att spela. Säsongpremiär mot Avesta den 21 sept i Avesta. Kommer inte kunna spela på några månader, så ni kan gissa att det tar emot lite. Vill så himla gärna!!! Kolla in gänget på Mittdalarnas hemsida -> Foton från Edsbyn


back in blge

skrivet 2008-08-22 klockan 18:18:56
I'm back in Borlänge! wohoo, Resan gick bra. Bk-46 herrarna var på samma båt och imorse ser jag en hel hög västnylänska karlar som traskar till en hyrd Wikström buss. Hmm, kanske tur att jag inte for till baren utan såg på the notebook istället. Förövrigt en supersentimental film. Lipa säkert flera liter. Lite för cheesy, men söt film.

När jag anlände till Rymden hade jag fått mina threadless t-shirts i postlådan, wohoo. Så jag blev jätteglad. Sen blev jag ännu gladare för jag hade fått semesterpeng från McDonald's vilket jag inte hade väntat mig. Ungefär tretusen lakan. Fett najs:) Det var skönt att bli lite glad, då jag var lite arg på mig själv då jag lämnat mitt svenska SIM-kort på tåget till Åbo hamn. Vet precis var jag lade det i fönstret å där blev d. Min räddning blev söta pojkarna på Teknikmagasinet. Dom ringde tele2comviq och fixade ett nytt SIM-kort på plats. 20 min senare fungerade mitt svenska nummer igen. Sjukt bra service!

Sen har jag fikat med Kristin som drog till sthlm i helgen. Hon fick lite panik då hon tagit ut biljetterna och märkt att hon bokat resorna åt fel håll. Tur så fick hon nya biljetter gratis och jag fick skvallra en timme extra i väntan på tåget:) Vi är sjukt taggade inför hösten. Ska bli så kul att gå sista året och ex-jobbet ska bli jättespännande. Vill göra något häftigt jue:)

Har nu inget internet hemma då jag sade upp det inför sommaren och iom att jag hade tänkt flytta. Det är lite irriterande, funderar på att skaffa mobilt bredband, men men.. vet inte om d funkar bra och om d e värt d. Nån som vet?


sista turen

skrivet 2008-08-20 klockan 17:23:47
så va sista turen på shell gjord IGEN. Sällan jag har börjat och slutat där. Alla förväntar sig att jag skall vara tillbaka nästa år, men hmm..att vara en 27-årg sommarflicka börjar väl lite tänja på gränserna för vad som är normalt. Iof så e man ju int farligt normal.

Det har varit en underlig sommar och det slutar med att jag och Sebbe går skilda vägar efter 4 år tillsammans. 3 år av dem har ju varit på distans, men lika mycket värt e ju d. Saknar honom oerhört, men tror det är bäst såhär.

Nu är det kaffe med dem som vill säga hejdå och att packa som gäller. 19 går tåget imorgon torsdag. Sen får jag återse mina pärlor i Svea på fredag. wohoo! Skolan börjar på måndag, så mycke ledigt hann jag inte ha den här sommaren, men har tjänat ihop en slant iaf. Tack å hej!


systrar

skrivet 2008-08-17 klockan 16:36:01

härlig bild tagen av Lotta


båten

skrivet 2008-08-07 klockan 18:17:47
hälsningar från viking line. guuud va tråkigt med dagsbåt. Har lyssnat på musik, sett på film och handlat i taxfree, men sen då...
Bokade hytt åt mig till hemresan. Skönt. Lär behöva det med tanke på att jag måste åka iväg typ 4 på morgonen på måndag. Åter i västnyland ca 22.00. So long!


uij

skrivet 2008-08-05 klockan 14:39:28
Kan inte alls med den här Kim Herolds nya sång "Social butterfly". Får spyreflexer.


kallt

skrivet 2008-08-04 klockan 14:00:41

Vart tog sommaren vägen?
Här sitter jag och pluggar linjär algebra inför min tenta på fredag. Äter en glass med hopp om sommarfeeling.
På torsdag bär det av till Svea med alla grejer och så är jag helgen på träningsläger i Edsbyn. Återkommer på måndag kväll och så har jag en och en halv vecka kvar i Suomi. Sen var den här sommaren slut. Lite brunare, lite rikare och ett år kvar i skolan.
Mamma är på sjukhuset. Där har hon varit sedan i torsdags. Hon har en mystisk infektion någonstans i kroppen. På onsdag ska hon magnetröntgas. Någonting med ryggen är det, för där hade hon jätteont å så fick hon feber. Inga kul. Nu har hon grymt tråkigt iaf. Så hon härjar så att dom inte orkar med henne där och skickar hem henne.

(överst john på sea ray) här är john på storlandet i hangösmajl

skrivet 2008-08-01 klockan 22:22:04


Occu
liten ivrig sjömanvolley i stallörsparken

skrivet 2008-08-01 klockan 22:19:09


morgonstund

skrivet 2008-08-01 klockan 11:17:55
fick just en fluga i mitt kaffe.


skål

skrivet 2008-08-01 klockan 11:12:58

fin bild tagen av Nina


sekaisin

skrivet 2008-08-01 klockan 11:10:41
nu e ja sekaisin, börja skicka grattismess till min far och bror, men dom fyller ju först om en månad. nätt.

jag har fått en ny lägenhet i sverige. ska flytta från rymden till hagavägen 61. Precis utanför Maserhallen. Fett najs:) Tyvärr är den kanske i minsta laget med 18m2, men så som jag bor nu så är det pengar i sjön å alldeles för stort. Så det blir flytt 31 aug/1 sept. wohoo!

Krätskiva ja! den 16de blir det fest här i Rian. Min kära vän Nina Astola ordnar tillsammans med oss.. Lite som sommaravslutning med blandat schack. Välkomna! Sen drar jag till Sweden 21 augusti.

Idag är jag ledig, skönt, men i helgen har jag mellanturer dvs 10-18 och 11-19, I wish, blir antagligen övertid, men så ja, det får regna:)

Sen följande helg ska jag till Svea. Tent och träningsläger i Edsbyn med handbollsbrudarna väntar. Ska bli hur kul som helst (inte tenten, men träningslägret). Jag har dock inte tränat speciellt mycke så skäms lite, men så fort jag far tillbaka till sverige så kommer jag igång igen. Nu bor jag ju dessutom granne med Maserhallen snart, men Nautilus och simhall +handbollsträningar. Gött!
Den här sommaren har man ju gått på diet då man jobbat, då man hastigt får i sig en semla på 8-9h arbetsdag. Känner mig smalare än någonsin:) Hmm, kanske därför nerverna börjar fara, då jag inte ens ätit min sedvanliga skinksemla..