frost

skrivet 2008-12-28 klockan 20:36:00


barbietajm

skrivet 2008-12-28 klockan 02:00:06

Idag har jag lekt med barbie. Mammas guddotter Anniina har varit på visit med sin far och bror. Egentligen är det Bratz som gäller men dom e så fula så jag föredrar barbie. Vi gjorde t o m en film:)
Efter att jag jobbat stenhårt som lektant, blev det serendi med julle, nina et co och anki. Skrattade mig halft fördärvad. Så jäla roligt har jag inte haft på länge. Åååh, så mycket man borde memorisera, men ack detta minne jag har gott men kort:)


spring i benen

skrivet 2008-12-25 klockan 15:55:07
Vitsi jag har varit duktig. Andra löprundan på två dagar:) Igår blev det 40min, men idag sprang jag i över 45min. Göttans. Man ska lyda tränaren;)
Dessutom känns det bra med tanke på allt man klämt i sig redan under jullovet. Även om jag lova 5kg upp pga mammas mat:)


julafton på matsgatan

skrivet 2008-12-25 klockan 15:52:18


ja-a pappa, du sku int ha visat det där spelet för mig, nu har jag klått dig redan:)


jag önskar | toivon | I wish

skrivet 2008-12-24 klockan 11:57:49


springa sig lite

skrivet 2008-12-23 klockan 17:23:55
Min tränare skickade god jul mess med en påminnelse om att jag skulle köra några löppass under jullovet;) Yes, ullmax understället var nerpackat redan innan messet! Har lite att ta igen när det gäller orken! Visste inte att jag skulle spela så mycket jue:)


redan 10h i Finland

skrivet 2008-12-23 klockan 17:20:56
Anlände imorse till Finland. Började bra med att jag missade Helsingforståget från Åbo hamn. Det har tydligen börjat gå 15min tidigare än förut. Eh. Tur så kunde jag åka med Tammerforståget till Åbo och där ta Helsingforståget. Puh. Just snyggt det annars sku vara.
Frida hämta mig från tåget och det första jag gjorde var att jag åt en möglig smörgås. Uj, sällan mamma har gammalt bröd. Sen tog jag en tupplur, blir aldrig så mycket sovet på båtarna även om den här gången gick det bättre.
Idag har jag hängt med syster, sen blev det matbutiken med mamma där jag träffa en massa gamla bekanta +deras bebisar, kul. Nu ska vi snart äta och så borde jag hjälpa mamma med städning. Mina bröder har också anlänt, julafton imorgon, jej!


finlandsfärjan

skrivet 2008-12-22 klockan 21:04:56
Nu är jag på båten. Den som svenskarna kallar finlandsfärjan, medan vi säger sverigebåten:) Jag åkte buss ensam från borlänge, lite lyx. Och hur har jag kunnat leva utan mobilt bredband tidigare. 4h bussresa gick i ett nafs. Najs! Ska bli fint att komma hem och stanna 10 dagar. Nu har jag ätit, sen blir det tax-free och film i hytten. Mmm, ska dregla efter Edward i Twlilight.Tack för den fantastiska supporten!

skrivet 2008-12-22 klockan 11:50:16

Vi åker på vårt äventyr i slutet av januari:) Jej!


VI VANN!!!!!!!! JEJ!

skrivet 2008-12-22 klockan 00:40:57
På riktigt, vi vann!!! fattar inte. sånt händer inte. och vilken härlig kompis man får dela vinsten med också. Kristin vi kommer ha det sååå kul!!! TACK ALLA!!

handboll, baby

skrivet 2008-12-21 klockan 18:44:51
Det var match idag mot Arbrå serieledarna i div 2 norra. Jag var så sjukt nervös inför matchen! Är ju tvungen att visa vad jag går för att jag är värd all den matchtid jag faktiskt får. Vi gör en av de bästa matcherna på länge, men det räcker inte för att slå dem. De lyckas stjäla några bollar och kontra och vi sätter inte våra straffar. Jag är nöjd med första halvlek och halva andra, men sen tappar jag i ork och fokus. Fan! Blir att träna intervaller under jullovet. Skulle ha varit viktigt att hålla ihop försvaret i andra halvlek. Jag känner mig mör. Fick lite smällar bl.a en upp rakt på nosen och så trampa Azra i misstag på min hand. Jag hade gått till utbytarbänken och sagt att hon trampat på min fot. Haha. Lite förvirrad helt klart. Lite is på och ut på banan igen.
Nu missar jag fem träningar med laget, så måste kompensera det på ett bra sätt. Hoppas BK flickorna hemma har några bra träningar på lut. Knäet funkar asbra! Är så himla glad för det. Det är som om det glömt bort att jag saknar det ena korsbandet:)


sjukt mycket röster

skrivet 2008-12-21 klockan 18:35:34

Vilket tryck vi har. Dom andra länderna ligger ju lång efter i röstantalet.
Vi gick nyss över 34000 röster. Hur många är det som röstar på oss egentligen?
Måste ju bli flera hundra röster per person.
Helt otroligt. Mamma sitter hemma i Karis och röstar också, jej!


sista 24h

skrivet 2008-12-21 klockan 00:28:25
Nu går vi in på sista dygnet av röstningen på nokia 48h mission. Nu är det slutspurten som gäller. Vi har drygat ut avståndet litet mer nu ikväll, men inget är säkert förrän söndag 24:00 eller ska vi säga måndag 00:01. Nervpirrande. Så hoppas verkligen ni fortsätter rösta. Det skulle vara helt fantastiskt att vinna! Sånt händer ju lixom inte:)julstämning

skrivet 2008-12-21 klockan 00:21:52


dansbandskampen

skrivet 2008-12-20 klockan 20:31:19

nu ska jag låta ögonen vila på ursnygga henrik strömberg i scotts.


öka, sluta löka!

skrivet 2008-12-20 klockan 20:17:03
Puh, hemma igen efter 9h på McDonald's. Det var sjuktmycket folk idag. Sista lördagen innan julafton, hoho. Det var kö i typ alla butiker och vi körde så det rykte. Fattar inte hur folk orkar shoppa i den sortens rusning. Idag var jag halva tiden i köket och halva i lobbyn.
Köket var galet idag. Bröda! Kötta! Dressa!! Blev lite tjurig när jag skulle dressa med en ny kille, fattade inte hur det skulle gå. Såg i mitt huvve hur gurkor, lök och ost flög omkring. Kan lova att det kom text:) (protesterade alltså) men gav det ett försök och det gick asbra. Haha! Aja, huvudsaken är att det fanns burgare att sälja. Kan bara konstatera att jag hade kul på jobbet igen. Känner mig så himla bra när jag fått jobba även om det är slitigt som fan!
Kul när kollegerna hejar på mig och Kristin i nokia 48h mission också!
God jul och gott nytt år till alla på donken. Vi ses nästa år!


lång dag

skrivet 2008-12-20 klockan 00:44:18
Blev en lång dag idag. Efter en kort nattssömn steg jag upp i ottan för att ta mig till jobbet. Det var ju livsfarligt att cykla idag när det frusit på. Man borde nog ha cykelhjälm, men jag har lixom aldrig kommit mig för att skaffa d. Ska väl hända nåt innan man får till d.

Det var kul på jobbet. Frukost är rätt skönt att jobba. Men sen blev det ju inte speciellt lungt idag då det var fredag och barnbidraget hade kommit. Jag fick springa runt och fixa en massa saker. Trivdes bra idag igen. Alla är så himla snälla;) Dessutom var det flera stycken som berättade att dom rösta massa gånger på mig och Kristin i nokia 48h mission. Så himla kul att höra hur folk är med och supportar oss. Stannade längre än tänkt på jobbet och var rätt seg när jag kom hem, tänkte ta en nap, men sen får man ju inte sömn på kvällen, så höll mig vaken.

Sen var det dags att fixa lite slingor i Kristins hår. Vi träffades i Kupolen och gick runt lite, köpte färg och gick till Kristins. Kom nyss hem därifrån och hoppas på att hon blev nöjd med resultatet. Det var asbra system med aplikationsmunstycke på en flaska, så fick det rätt så jämt. Cykellåset hade annars frusit också. Det var första gången för mig. Visst har billåset frusit men inte cykel. Hällde varmt vatten på det och då fick jag upp det, men det var ju inte så smart när jag skulle låsa och sen få upp det för andra gången:) Tur så fixade sig med te-vatten från donken.

Nu är jag trött. Ska jobba 10-19 imorgon. Hoppas det blir kul.


Äntligen är röstningssidan uppe igen!

skrivet 2008-12-20 klockan 00:29:56
NU FUNKAR DET IGEN!!
och våra konkurrenter har tagit in på vårt försprång. Förstår inte hur dom har röstat när sidan legat nere. Kanske med en såndärn direktlänk.


Marika & Kristin


tålamod

skrivet 2008-12-19 klockan 23:45:38
På eftermiddagen idag la röstningssidan ner för nokia 48h mission. Blev det för mycket trafik på sidan eller;) Vi mejlade Jesper på Daytona som har hand om kampanjen och han mejlade för en stund sedan tillbaka att dom tittar på det. Känns ju inte alltför kul att man inte kan rösta, även om det finns typ direktlänkar, men vi vill ju ha koll på dom andra också. Nu sitter vi bara och väntar på att sidan ska komma upp igen, så alla kan fortsätta med klickandet var femte minut!


tack, tack, tack!

skrivet 2008-12-18 klockan 23:35:37
Tjo, wow, vilket stöd. Våra mejl har nått ut till en massa folk som hänger på och röstar. Idag så har röstningstakten ökat fantastiskt mycket. Vi vill verkligen vinna det här så vi sitter på skolan igen för andra kvällen i rad och röstar från flera datorer. Man lever med fem minuters mellanrum nu hela tiden.

Träningen gick bra idag. Har inte riktigt hittat tajmningen ännu, men med lite mer matchträning i kroppen så ska det väl börja ta sig. Har massa ideér i knoppen, men inte det lättaste att får alla kroppsdelar att hänga med:) Knästödet funkar men känner mig inte lika snabb, iofs har jag aldrig varit snabb, men det tar en stund innan jag får upp farten och en handbollsplan är ju inte så himla lång. Match på söndag iaf. Sista innan juluppehållet. Sen börjar vi spela mot samma lag igen.


jej, vi leder!

skrivet 2008-12-18 klockan 14:47:19


fantastisk support

skrivet 2008-12-18 klockan 12:13:27
Åh, så härligt att höra hur många det är som hejar på oss.
-Jag röstar så ofta jag kan på er tjejer! är det många som säger.

Båda jag och Kristin är så himla glada över allt stöd:)

Tack alla som röstar!!

Tror vi leder igen. Åh, va kul.

Som sagt en finne och en stockholmare i Norrland det kan ju inte bli fel, eller? Haha!

Har ni kollat in våra bloopers på vår supportgrupp på facebook? Sök på Vote for Kristin & Ika in nokia 48h mission.

Den första är så bra! Jag slintar in framför kameran och så har jag min namnskylt uppochner! haha, jag menar kan det gå mer fel första gången:)
Vi hade mindre än en dag på oss att filma det och vi hade asmycket i skolan just då, så det blev lite bråttom. Kristins fina snöflingor ser coola ut. Och jag trasslar in mig i dem, haha.
lingonsylt

skrivet 2008-12-18 klockan 11:27:58
Blev sen frukost idag. Vi satt upp sent igår och röstade med Kristin. Vi ska ta hem det här. Känner att det kommer bli korta nätter framöver. När vi gick och la oss ledde vi med 400 och nu ligger vi under med 100. Rösta, rösta, rösta!

Testade på havregrynsgröt med lingonsylt som Kristin tipsat om. Det var faktiskt helt okej. Ska nog testas en eller två gånger till:)


var femte minut

skrivet 2008-12-17 klockan 20:47:26
Nu är timern på mobilen satt på 5min. Så att jag kommer ihåg att rösta var femte minut och så jag inte försöker rösta innan dessa fem minuter gått. Vi ligger på andra plats för tillfället, men vi får inte låta dem dra ifrån. Om du har en blogg adda denna badge och uppmana alla att rösta på Kristin & Marika80 Mbit/s

skrivet 2008-12-17 klockan 16:47:52
Najs, nu har jag mitt nya bredband, äntligen! Tydligen var det en strömadapter till stadsnätsuttaget som fattades. Åh, så det var ju hur lätt som helst! Men antingen har det inte funnits en i lghten eller så tog förra hyresgästen med det när han flyttade. Så jag visste inte att det behövdes ett sånt. Då jag bodde på locus kommer jag inte ihåg att jag skulle ha haft ett sådant.
Anywho, nu surfar jag mer 80 Mbit/s, wihuu!


Röstningssidan är uppe!!

skrivet 2008-12-17 klockan 14:43:22


Alla snälla rösta nu för brinnkäralivet här!
Man kan rösta med 5 min mellanrum från samma IP adress!!


julkort

skrivet 2008-12-17 klockan 13:02:59

Vinter i Borlänge.

Första julkortet damp ner genom brevluckan idag. Nice. Det är från Heleen, min kompis i Amsterdam. Hon kommer kanske till Finland på sommaren. Det skulle vara hur kul som helst. Hon är en härlig människa.

Jag skickar inga julkort i år. Får bli en hälsning här på bloggen istället:) Det där med julklappar vet jag inte riktig heller. Är ju typ pank, så. Men fundera ut ett motiv, så målar jag:)


intensivt

skrivet 2008-12-17 klockan 12:47:48Intensiv dag igår. Jag vakna av mig själv kl 6. Sjukt! Haha. Alla som känner mig vet att jag inte stiger upp innan 10 frivilligt:) Vi fortsatte med projektet i skolan och folden tog form. Allt tar ju dock längre tid än man tror, så det blev väldit stressigt på slutet. Vi skulle ha behövt en dag till, men vi hinner fixa resten efter nyår. Gott med kaffe från donken iaf. Ber om ursäkt flickor att jag lämnade er på slutet.

Vi spelade in vår promotionvideo med Kristin igår också. Summa sumarum så var jag på skolan igår från 9-23:30. Sjukt! Tur att Kristin hämta macka och banan åt mig på kvällen. Vi jobbar stenhårt med att promota oss för nokia 48h mission. Röstningssidan kommer upp i eftermiddag så håll utkik!


nokia 48h mission

skrivet 2008-12-16 klockan 20:37:39

Vår promotion video! återkommer med var ni kan rösta!!


lokalkändis

skrivet 2008-12-16 klockan 14:00:35
Syster yster i tidningen. Se här.


syster yster styr och ställer

skrivet 2008-12-15 klockan 23:15:13
Oj oj oj, gratulerar lillasyster till att bli vald till bildningsnämndens ordförande i Raseborg! Stort! Läs mer här men titta inte på bilden.


bergochdalbana

skrivet 2008-12-15 klockan 21:33:56
Åh, vilken dålig träning jag gör idag! Ville bara gråta när vi sluta. Piss å skit och gröna ärter. Fick på käften av Hanna också, så nu är käken helt öm. Madde är inte den snällaste heller. Aja, det suger med tanke på att dagen annars varit superbra. Kanske man inte borde träna när man är krasslig. Hmm..

Iaf idag började vi med ET-flex mässmaterialet som vi skall göra i trycksaksproduktionskursen. Fick lite smakprov på promobilderna av Nina och dom var utsökta som vanligt! Jobbar med Kajjan och Johny och det går så himla bra. Alla pushar på. Bra med tanke på att jag är så lätt distraherad.Vi har bestämt format och nu börjar formen ta sig. Hur kul som helst. Det hela slutar med en visit i Helsingfors då vi bygger och designar deras monter till båtmässan i början av februari. Ser framemot detta.

Sen så har jag och Kristin blivit utvalda som ett av tre par av en jury för att tävla om att få göra ett äventyr i nokia 48h challange. Det handlar om heliski i Kittelfjäll!! Åh!!!!!!!!!! fy fan va najs! Så nu gäller det att mobilisera alla man känner och få alla att rösta på oss. Meddelar här på bloggen när det startar. Röstningen avslutas iaf 21sta december kl.24.00. Tror vi fajtas mot två par som är killar. Så nu gäller det girlpower!


comeback

skrivet 2008-12-14 klockan 18:54:44
tjo, min comeback gick bra idag i Hedemora. Knästödet funkade bra och jag hade inte ont. Vaden krampar dock lite pga att stödet ligger på så hårt. Fick börja i första sexan och det var ju fantastiskt. Första halvleken är jag nöjd med, fick bra träff i försvaret och gjorde mål i anfallet och fixade straffar. I andra halvlek lyckades jag inte lika bra. Tappade fokus flera gånger kanske pga trötthet. Är fortfarande lite krasslig. Fick förtroende och mycket speltid, men kunde inte riktigt förvalta det i andra halvlek. Vi förlorar mot Hedemora! Va fan! Vi gör så mycket tekniska misstag att det är inte sant. Nu blir det att kriga mot Arbrå nästa söndag!

Jihuu, Finland vann i finalen mot Sverige i innebandy!!! Fett najs!


sportigt

skrivet 2008-12-13 klockan 23:17:37
Tittar på El Clásico matchen mellan Barca och Real Madrid. Inga mål ännu. Min favoritspelare Wesley Sneijder måste tyvärr gå ut i mitten av första halvleken. Han har inte riktigt återhämtat sig från sin skada. Tycker han är rätt het.

Och vet ni vad.... jo imorgon ska jag göra comeback i handbollen!! Fatta hur laddad jag är! Ska bli så himla roligt. Kriga! bortamatch mot Hedemora, matchstart klockan 12:30. Wish me luck! Hmm, vet inte vilken nummer jag ska ha. Hade 14 ifjol, men Elma har haft det numret i år.


ny scarf

skrivet 2008-12-13 klockan 18:36:51

Min förra scarf blev på S2 någon månad sedan, så nu var det dags för en ny:)


Trevligt, trevligt

skrivet 2008-12-13 klockan 18:15:22
Trevlig finländsk idrottsdag idag

Virpi Kuitunen vann och A.K. Saarinen andra i 10km klassiskt.
Tanja Poutiainen vann i storslalom.
Hanna-Maria Seppälä vann 100m medley.
Herrarna i innebandy vann mot Tjeckien och är nu i final.
Sami Jauhojärvi blev 3:a på15km klassiskt.


religionsfobi?

skrivet 2008-12-12 klockan 23:22:53

haha, hur kul som helst var detta i senaste numret av Amos. Tack Svenska Kyrkan.


surt sa räven

skrivet 2008-12-12 klockan 23:19:36

lite störande när avocadon man köpte mestadels bestod av kärnan.


idolfinalen

skrivet 2008-12-12 klockan 22:47:53
Årets idol har inte varit sådär jättehejssan. Börjar liksom bli lite tjatigt. Grattis iaf till Kevin som vann!!! Det var han värd. Det är sjukt strong att flytta från en ö i medelhavet till Arvidsjaur i Norrland, lära sig svenska på mindre än ett år, hålla en jämn nivå i idol och dessutom är han grymt tacksam! Man kan inte inte gilla honom.
Har lite problem med Alice som agerar lite väl utstuderat och svarar det som förväntas av henne när hon blir intervjuad. Vart tog den spralliga, spontana och ödmjuka tjejen vägen. Hon kändes inte alls lika naturlig längre. Synd tillika, då jag tycker hon är duktig.


julkapp

skrivet 2008-12-12 klockan 22:05:55
Sådärja, julklappen till mig själv blev konsertbiljett till colplays spelning på sthlmstadion i slutet av augusti nästa år. Nice!


snackis

skrivet 2008-12-12 klockan 21:58:17

Idag tog jag en tur till Falun och träffade René och Joel. Lunchade med René och Joel kom lite senare och började dagen med ett wienerbröd och kaffe. Det var hur trevligt som helst. Vi snacka om finlandssvenskar och det var intressant att höra hur grabbarna haft det deras 3 första månader här i Svea. Haha, Nenne hade koll på vem Frey, min lillebror är iaf. Han riktigt citera honom. Men såklart kommer jag inte på vad lillbrorsan sagt exakt. Någo med att Joo Karis i skit paikka, MEN Karisschacki dom e bra! haha.

Snart äro vi alla Raseborgare!

Sen var jag till Cami och titta hur hon bor i sitt nya rum på mångatan. Vi drack finskt kaffe och åt lussebullar:) Hann inte stanna någo länge för jag lovade Johan jobba 15-19. Det var nice på Donken idag. Men någon j-vel stal min penna. Min fina silvriga penna som jag fått av Sebbe. Blev lite sur faktiskt. Haha, Johan är helt inne på att lära sig finska. Fick skriva upp en massa finska ord på ett papper:) Kom fan inte på vad paj heter, fast d gjorde jag egentligen, men tyckte piirakka är mer pirog än paj.


tansudoktorn

skrivet 2008-12-11 klockan 15:22:24
Var till tandläkaren idag. Hade skrämt upp mig själv innan med att det kommer göra så ont och att jag inte kommer kunna äta något på resten av dagen. Haha, sen åt jag lunch på donken innan för det var synd om mig. Men det gick ju så himla bra. Gjorde inte ont alls och ett hål bara! Fan va najs. Men pengar kostade det! Fick lite studentrabatt. Tydligen har jag gått där i två år utan att få rabatten, då jag inte viftat med kortet tidigare. Det är ju lite störande, men får väl skylla mig själv.


Finlandssvenskar se hit!

skrivet 2008-12-10 klockan 22:44:15
Yo, nu är det så att jag ska skriva en liten artikel om oss (finlandssvenskar alltså) i kårtidningen du&du. Har bokat in Cami från Nykarleby och René från Ekenäs för intervju, men sen behöver jag ju alla er trogna bloggläsares åsikter också! Så alla får gärna berätta vad ni tycker och tänker.

Finlandssvensk = Svenne i Finland, Finne i Sverige?
Varför vet inte svenskar att vi finns?
Blir ni förolämpade när svenskar säger att ni har finsk brytning?
Känner du dig som en ambassadör för finlandssvenskarna?
Skrattar du lika mycket åt finne-skämten som svenskarna gör?
Varför måste alla svenskar genast ta till "ei saa peittää och moi mukkulat" när de förstått att du är från Finland?
Vilka är de största skillnaderna mellan Finland och Sverige?
Kan du kalla dig tvåspråkig?

Alla mina svenska pals får gärna delge sina åsikter också. Har jag lyckas förklara vad en finlandssvensk är för er? Tycker ni jag blir tjatig ibland om finlandssvenskar?


idag

skrivet 2008-12-10 klockan 20:06:05
>fick jag min knäortos, knästödet alltså. Jee! Ska testa den imorgon på träningen i Mockfjärd.

>hade vi studiebesök på Hagagymnasiet. Dom har en litet bokbinderi/tryckeri. Det är så fel. Dom har limbindning, wire-o-bindning. En RIP som kostade skjortan och så skriver dom ut med rödstick iaf. Sen har dom ev vinylskärare, så man kan göra dekaler och lamineringsmaskin upp till 160cm bred. OCH en storformatskrivare med 12(!) färger! Vad i h-lvete. Å dom skriver ut bilder som dom inte ens bildbehandlat. Känns så jäkla fel. Dessutom har dom en programmerbar beskärare medan vi har en gammaldags såndärn ta-tag-i-ett-handtag drag ner hoppas d blir rakt skärmaskin! Vi har iofs en ny skrivare så d e ju inte sååå illa, men ändå. Får fnatt!

>har jag varit så trött, har känning av en förkylning också. Jag som aldrig är sjuk!!


tackar&bockar

skrivet 2008-12-09 klockan 22:27:09
Klagade på SJ då de strulade med bokningssystemet den där måndagen i slutet av november på centralstationen i Stockholm och det lönade sig för idag kom det ett brev med en värdecheck på 50 spänn. Tackar och bockar!

Nu väntar jag bara på VR:s eller Vikinglines ursäkt för deras strul, då jag inte fick ta del av båt-tåg 50% rabatten när jag skulle ta tåget till båten.


sleepy

skrivet 2008-12-09 klockan 20:48:02
Idag höll jag på att somna på lektionen. Helt hemskt. Behöver så mycket sömn. Hinner inte med det nu.
Projektgenomgången gick bra idag. Kan bli lite stress på vårterminen, men ingen idé att oroa sig nu. Sen prata jag med Sarah, Sebbes syrra idag. Hon ska producera trycksakerna som vi behöver till ET-flex på båtmässan.

Skickade nyss iväg ett litet brev med en trisslott. Den ska till en tjej som hittade mitt bankkort på marken i centrum. Hennes mamma tog sig tid och ringde mig och berättade om fyndet. Det tycker jag var väldigt vänligt. Jag hade ju dock spärrat kortet då redan, så kunde bara säga att hon skulle klippa sönder det. Så tyckte det var ett fint engagemang och kan ju inte göra något mindre än tacka med en liten belöning.

Sen ringde dom från aktiv ortopedteknik och informerade att mitt knästöd har kommit. Jag ska till Falun imorgon och prova det. Hoppas verkligen det passar, så jag får börja vänja in mig i det så snart som möjligt. Värsta roliga träningen igår. Skrattade ihjäl mig. Seriöst! Jag och Minna, haha! alltså jag hade en bra idé som slutar med att vi båda ramlar på golvet. Sen skulle Minna slå bort min arm då jag var i försvaret, då det inte gick att göra det nedåt så sa jag men testa uppåt, det slutar med att Minna slår min hand på sin egen käft. Haha! Behövs ingen restylane här inte. Läpparna blir feta på handbollsträningen:)

På tal om handboll. Åååh, så mycket handboll på tv nu. Tack TV4 som visar så mycket matcher!! Så himla najs. Ser danmark-norge nu.


bit på

skrivet 2008-12-09 klockan 00:18:42
Tror seriöst att jag aldrig blir sjuk på grund av att jag biter på naglarna. Teorin enligt följande: få i dig en liten dos skit varje dag så hålls immunförsvaret alert:D Logiskt! Jag menar det är ju också bra för små barn att äta sand och snö, så de härdas lite. Alltför sterila hem gör barnen sjukare.


twilight

skrivet 2008-12-07 klockan 22:45:24

såg filmen på bio igår. gillade den. huvudrollsinnehavarna är super heta!


bowling med laget

skrivet 2008-12-06 klockan 14:57:34
new hairdo

skrivet 2008-12-05 klockan 15:58:17

nöjd med nya frillan, men inte var den gratis inte.


Kasta dig ut över Madrid

skrivet 2008-12-05 klockan 15:08:28


Rösta på äventyret "Kasta dig ut över Madrid" genom att klicka på den gröna tummen upp vid pratbubblan så kanske jag och Kristin får hoppa fallskärm i Madrid!!! Rösta här!


cut&color

skrivet 2008-12-04 klockan 22:35:13
åh, så kul. Jag ska till Frida min frisör imorgon. Ska bli brunett igen. Hejdå sommarfrilla, hello vinterlooken:D Nedan kan du se lite av mina frisyrer. Den röda med lugg som jag hade i Örebro var ju bra, haha! Hur har man sett ut egentligen. Men det är ju så himla kul att testa. Nu ska det iaf bli en najsig brun färg och litet kortare än vad jag har nu, men ingen lugg jag lovar!! Om jag ska ha lugg, så skulle jag måsta kamma fram allt hår jag har på huvudet för att få till det, haha.terapi

skrivet 2008-12-04 klockan 16:17:47

oj, euron är 10,59 mot kronan. sjukt! förritiden var det ju knappt 9,10. så man tjärnar 1 krona extra för varje euro i dagsläget. varför har jag inte några tusen att överföra från finland till mitt svenska konto? Borde försöka göra nåt frilansjobb i Finland jue. Nån som behöver hemsida, logo, anything?

Åh, jag är så glad att vi har snö igen, då känns det som riktig vinter. Har satt lite ljus i fönstret + en ljusstake. Hjälper inte riktigt mot tröttheten, blir nog en extra liter kaffe per dag.

Nu börjar lägenheten bli i skick. Köpte en kökshanduk idag, men trevligt mönster, så nu börjar jag bli ganska nöjd. Bara jag får mitt bredband så blir jag glad. Ringde och beställde lite isolering till mitt fönster också. Drar supermassor och känns lite idiotiskt att elementet står på för fullt och iskall luft kommer genom springorna. Har faktiskt varit duktig och ringt massor till, bahnhof, disponenten och intersport. Jag kan alltså få sjuk ångest över att måsta ringa. T.ex. bahnhof tog mig 3 veckor att ringa till. Borde gå i terapi. Tror det är pga när finnar ringde hem till oss och man inte förstod vad de sa. Man bara skrek -Mammaaaa! -Pappaaaa! D e nån finneeee!!


A Comet Appears

skrivet 2008-12-04 klockan 13:46:34

The Shins är så sjukt bra. ♥


hallen måste ju också få lite uppmärksamhet

skrivet 2008-12-03 klockan 08:13:07

Fixat magnettavla och två mini-speglar målade i samma färg som mina väggar.
Vad tycks? Snart kan man ju börja bjuda hem folk, kanske:D


blog award

skrivet 2008-12-02 klockan 22:30:19


Jee, jag har fått en blog award! Tack Fittler!
Alltid kul att höra vem det är som läser ens blogg.


Såhär funkar det:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag har läst reglerna och här följer då alltså de sju bloggare jag besöker ofta

Nina
Kajsa
Karin
Linn
Johanna
Sandra
Jessehandbollare på hal is

skrivet 2008-12-01 klockan 21:37:29
idag spelade vi curling istället för att träna handboll. Det var kul! Jäkla svårt bara att avgöra hur hårt man skulle putta iväg stenen. Alla var duktiga att glida runt på isen iaf. Riktigt trevlig sysselsättning det där med curling:)

curlinhallen i borlänge.


malin och linnéa +gubben som guida oss.


det var inte så lätt att få stenarna i boet.


elin och elma glider runt på banan.


halvar, minna, linnéa och hanna p posar.


sopa, sopa, sopa!!!


jag och minna, finsk sisu:) vi vann!


piffa sig

skrivet 2008-12-01 klockan 20:29:17