lillebror modell

skrivet 2008-01-25 klockan 23:46:06
image226
http://www.papper.fi/sv/start/


heath

skrivet 2008-01-23 klockan 12:25:38
SHit! Heath Ledger har dött. Helt galet, han var ju så ung.


victory

skrivet 2008-01-20 klockan 19:14:57
HUh! Vi vann mot Enköping idag! Vi ledde jättemycke, men så blev det sådär spänt igen på slute. Vi som skulle sluta med det. Fanns inte så mycke publik att underhålla:) Sverige hade match i EM samma tid, hmm undrar vad folk vade att titta på:)
Jag skadade knäet. Skulle sätta i och fick en knuff i motsatt riktning. Knäet hoppade 5 meter i sidled å JÄKLAR vad det gjorde ont. Skrek och skrek å skrek, hörde bara hur det ekade, men kunde inte sluta. Det gjorde så ont. Sen var det slutspelat. Tur så var det lite senare än förra gången vi mötte Enköping, så var det halvvägs in i första halvleken som jag skadade mig. Då föll jag hårt på nedre ryggen. Ush, skulle helst slippa operera det knäet. Har ju opererat det andra, så det är ju inget nytt. Jag har ärvt väldigt slappa leder. TYvärr. Å inget av min pappas spänst:)

Skolan börjar på tisdag. Skönt med en dag extra att ladda.


tentaveckan e över

skrivet 2008-01-18 klockan 20:49:37
hej! äntligen fredag och tentaveckan är över. kan allt annat än vara nöjd över min insats den här perioden. linjär algebran har jag helt medvetet glömt bort. projektet i kontorsmiljö knåpa vi ihop me johny å bjömpa lite fuskigt, det andra projektet i grafiska produktionsflöden med kajjan klippte å klistra vi ihop på 4 dagar, dessutom läste jag inte alls flitigt till tentorna å öppna inte en enda bok under jullovet. ush. MEN positivt är att det inte kan bli så mycke värre, haha.

Ser framemot design I och tryckteknik I som går i nästa period. Det är rätt häftigt schema med typ lektioner 2 fullbokade dagar i veckan. Very najs, med koncentrerad kunskapsintagning. Det betyder att jag har goda möjligheter att jobba, vilket betyder att jag inte behöver oroa mig så mycke för att inte få ihop tillräckligt med pengar.

OCH Vi ska åka till ALPERNA. närmare bestämt canazei i italien. Då kan man skida i Superski Dolomiti som är ett av de största skidområdena. Man behöver inte åka en endaste backe två gånger, haha. v.13 blir det här, 22.3-29.3 wohoo! Det är jag, Sebbe, Simon och Martin som drar iväg. *haPpy*
image225


matchens lirare

skrivet 2008-01-13 klockan 20:03:46
image224Hej! Mycket handboll i veckan. Förutom träningar, träna F94, så hade vi match mot Arbrå i Bollnäs i fredags. Den förlora vi med 9 mål. Urdåligt, de fick komma å skjuta hur de ville. Mickis hade bra spel med mig på linjen, men vi blev sönderkontrade igen. Jag mådde skräp. Vi hade ätit alltför sent å jag hade inte smält maten. Även om jag tyckte det var en av mina sämre matcher så blev jag vald till "matchens lirare"! Wow, va kul! Det har jag inte blivit vald till tidigare. Fick en ryggsäck och pepparkakor:) Tack!
Idag spelade jag med div 3 mot serieledande Forsbacka. Jag gör uselt ifrån mig i anfallet. Sköt gång på gång på målvakten, vilket oxå var fallet i Arbrå. Jäkla högra hörn som spökar för mig. Får ta och släppa det nu! Vi vann med ett mål efter en rysare, där vi ledde, men Forsbacka kom tillbaka gång på gång. Hanna N. sätter sista målet 10 sek före slutsignalen. Göttmos! Sen hade vi två matcher med F94 i Vallenhallen. Vi vann båda två! Så najs. Hade inte förväntat mig det för båda lagen vi mötte är duktiga. Nu är man passligt mör i huvve. Ska plugga till tent nu! Har tent imorgon, då börjar oxå tentaveckan.

I lördags jobbade jag på donken. Hamna vara i köket igen och i salen. Salen är ok, men köket. Mja.

Nu plugg 2000 + fotboll på tv:)


neue shoe

skrivet 2008-01-09 klockan 00:14:46
image223Gott nytt år! God fortsättning. Hoppas det nya året har börjat fin för er alla. Jag hade en bra fortsättning tills jag kom tillbaka till Sverige och upplevde första dagen på inläsningsveckan. Åh, så mycke ogjort, så mycke som ska pluggas och var äro min motivation? Inget bra tillfälle att bli av med den nu lixom.

Match i lördags. Skitbra feelis! Vi vann sen med 12 mål, varav jag gjorde 2. Very Nice! Nästa match på fredag.

Tränaren drar till NY och det gör Sandra oxå, lite avis man blir. Men jag ska försöka åka till en alptopp nu innan vårblommorna slagit ut. Får se hur det blir med det. En helg i Paris med Sebbe ska det också bli, mais oui!

Köpte nya löpardojjor idag på stadium. Hade glömt mina i Finland. De är köpta i usa 2004, så det var visseligen dags för ett par nya. Jee! De matchar min vinddräkt och min cykel faktiskt, haha!