midsommar kom å gick

skrivet 2008-06-24 klockan 14:53:11
Gud så glad och överraskad jag blir! Titta vad Kajjan har skickat till mig!!! TACK!!

Efter att ha blivit schemalagd 4 helger i rad får jag nu 3 helger ledigt i rad..vad ska man då hitta på?
-Regatta i Hangö
-Kent på söndag i Ruisrock
-Raseborgs sommarteater
-Tenala loppis
-Ikea

Idag var det en bra dag på jobbet. Förutsättningarna var dock rätt så dystra eftersom midsommarhelgen tillbringades på jobbet och ensam hemma i Rian. Tacka vet jag EM i fotboll. Dessutom hade jag kvällstur igår, så blev lite klent med sömn, men det visade sig att det går att vara positiv efter det iaf. Pia Elonen ska börja jobba på Shell. Kul tycker jag:) GO WELL GO SHELL!


Vi har en mård/iller som bor under vårt tak. Nu luktar det! Nätt.
Å så måste vi flytta ner till Långstrand, då Sebbes moster kommer från Paris.

Annars så är jag rätt så flitig användare av VISA då jag får lön först nästa månad. Såhär fattig e jag Jag e så fattig att jag har hål på båda sockorna..
.

I övrigt alles gut! So long.


...

skrivet 2008-06-20 klockan 23:35:44
T R E V L I G  M I  D S O M M A R

(själv e man på shell...)


sen sist

skrivet 2008-06-13 klockan 12:53:18
jess, snart får vi internet till Rian, då kan jag uppdatera lite oftare. Nu ligger jag på golvet med min macbook i hallen i mitt barndomshem bland med damm, gamla datorer och x-antal finn&fiffi tidningar.
Ska på jobb å jobba hela helgen 14-22:30..hmm inte mycket man hann med då. Dessutom måste jag hinna måla taket i Långstrand innan midsommar..shit pommes..det betyder upp i ottan å dra ner med morsan å hastit, hastit plita dit den där vita färgen. snyggt blir det, men ack vilken slitgöra.
Annars då. Mycket EM-fotboll, jobb å samboliv. Tränandet är lite lagt på is tills vardagslivet med någotsådär normal dygnsrytm återfinner sig.
Nyt shelliiiiin!


första

skrivet 2008-06-04 klockan 20:12:27
Klarade första dagen på jobbet galant. Litet rostigt med finskan och att hantera cash, men annars gick det bra. -Nu är det sommar då du är här! utbrast en kund:)


håll avstånden

skrivet 2008-06-03 klockan 18:15:11
Det är tantvarning på mig...har blivit väldigt tarkka (noggrann) med att hålla hastigheten på 25:n. Kan ha att göra med de nya fartkamerorna, men mest är det pga den hemska olyckan i Horsbäck där en bil blev påkörd bakifrån och börja brinna. Pappan i familjen hann ut med mor och dotter dog. Detta tänker jag på varje gång jag kör förbi olycksplatsen. Detta har lett till att jag håller ordentliga avstånd till bilen framför, något som jag varit lite slavlig med innan. MEN shit vad folk bakom inte kan hålla avstånd. Konstant i reven på en. Blir riktigt stressad och skulle vilja nita så att de åkte in i baken på mig. Senast idag var det en volvo i baken..och tillsist var det 3 bilar efter mig varav den sista hade ett passligt avstånd från mig, så d va definitivt alltför små avstånd. Sorry nu men det är inte jag som satt 80 på streckan raseborgs tegel-ekenäs city. Skärpning bilister! Formulerade redan insändaren till tidningen i huvudet.

Har börjat måla taket i Långstrand idag. Shit vilket jobb. Gjorde typ 1/10 del idag..huh. Hur ska jag få det gjort och två ggr dessutom. Mesta tiden gick defacto åt att täcka in golvet, men iaf.

Har fått nya jobblistan. 114 timmar på 3 veckor. Å jobb alla helger. Grattis lixom. Så nu har snäckskalet nappat tag i mig. Första dagen imorgon. Chefen tyckte att jag inte behöver öva. OK.

Igår tio på kvällen sprang Sebbe efter Rockie i Båssa skogarna. Han trodde inte hon sku fara, men sidu..innan vi hann blinka så hade hon hittat ett spår och då vet hon inget om omvärlden. Dessutom fattar hon inte "kom". D suger. Annars sku man kunna ha henne mer lös. Idag har hon måsta vara fast hela tiden för hon stack direkt å långt. Och där ha kommit så mycket sommargäster så vågar inte låta henne yra omkring. synd tillika. Har haft hand om henne nu när Frida ha varit på kryssning.

Va e d vidare..sommar och sol:)


juni...

skrivet 2008-06-02 klockan 11:52:13
Wihooo, jag ska på Coldplay 17 sept! Tur att dom ordna en extra konsert, annars skulle jag ha blivit utan biljett. Nina har nu biljetter till båda dagarna..lite hardcoreFan.

Nu är det sommar. Jag börjar jobba på onsdag. Ska och öva lite imorgon. Sen har jag kvällsturer på helgen. Lite tråkigt, men men..lär väl jobba alla helger nu, så jag får lediga helger senare.

Lördagen var kanon. Först var vi till Borgå och gratulera min kusin Niklas som blivit student. Han hade toppbetyg. Nu ska han till milin och sen till hanken.
Sen kom vi hem och böt kläder och så var det alban. Alla var på toppenhumör och man så många gamla bekanta. Fick komplimanger för mitt nyklippta hår:) Sen for vi till Knipan. Längesen jag varit där. Först var d ganska dött och där var ett band som spela, sen när dom sluta så börja det strömma till med folk. Jag hade en toppenkväll. Sen var d jatkot hos oss i Rian. Det var service, jag stod för mat och Sebbe för inbäddning av våra gäster:)

Igår var vi ner till Långstrand. Sebbe klippte gräs och Frey grilla. Sen var vi å se på andra halvlek av Simons fotbollsmatch. Dom vann med 4-0. Sen när vi kom hem var jag helt död. Typ däcka vid åtta. Vi var i säng kvart före nie, då skratta vi lite för oss själva med Sebbe. Riktiga pensionärerna...