cykelh-lvetet

skrivet 2008-11-30 klockan 22:37:46
aha, boven i dramat. Läs här!


lillajul

skrivet 2008-11-30 klockan 16:38:15
åh, blev kär idag. I min kassa kom sötaste killen. Ni vet sådär så man blir varm innombords. Det dumma var att han måste vänta aslänge på sin hamburgare och så kom den aldrig, så jag sa att de skulle sätta sig, så kommer jag ut med dem när de är klara. Borde ha frågat om de ville ha någon efterrätt när jag förde maten sen..men var så himla stressad. Åh, han kunde gärna komma å handla varje gång jag jobbar. Skulle ha frågat namn eller nummer, men d gör man ju lixom inte, eller?

glad lillajul på er!


ika i rutan

skrivet 2008-11-30 klockan 01:08:32
Tror ni jag vakna kl.08:00 för att tvätta, nix! Sov som en stock. Nu har jag inte velat gå ner och se hur länge det dröjer tills jag kan nästa gång. Jobbade idag igen. Kom en timme försent till jobbet, omedvetet. trodde jag började 15:45, men det var visst 14:45. Nåväl, d gick iaf. Sen lova jag stanna till 20. Var själv på Boppen idag, där som man gör nuggets å kyckling-grejs. Asbra gick d. Sänkte väl kanske lite för mycket, men det är svårt att beräkna hur mycket som går åt. Sen bestämde jag lite i köket sådär allmänt ett par timmar:D Det var jag, Fredrik och Tomas, vi var asbra i köket:)
Nu på kvällen har jag fixat till min fula vita garderob. Väggdekalen var kanske i det minsta laget, men lite piffar den ju upp. Den var inte så dyr, så tänkte att jag testar. Vad tycks?
Har inte kunnat bestämma mig vad jag ska ha i kokskåpet och vad jag ska ha på min aluminiumhylla, så nu är det lite blandat. Måste ju snart bestämma mig, så jag kan ha inflyttningspartaj när allt är färdigt.
Nu i säng. jobb imorgon igen!


en närmare titt på motivet.


mitt i natta

skrivet 2008-11-29 klockan 06:10:38
åh, nu är jag så trött och mör. Har jobbat nattskiftet på donken. Och det utan att förbereda värst mycke, sov nån halvtimme på kvällen, men det hjälpte nog inte så mycket. Och så har jag tvättid idag kl 08:00!! Och det är inte så lätt att få tider, utan oftast får man vänta 2 veckor.. så det betyder att om 2h ska jag upp och kasta in tvätt i maskinen i huset brevid, muntert! Dessutom regnar det! Vart tog vintern vägen, kom tillbaks!

Tidigare idag eller igår fredag var jag och Carro N till Kvarnsvedens pappersbruk för att träffa våra två kontakter, Lars och Sofia, där som vi har i vårt projekt. Vi ska simulera deras papperskvaliteér i tryck på deras inkjet. jo tjena, vi kommer få egna passerkort å grejer, najs. Och så fick vi lunch:)

Sen var jag lite på kupolen, blev kakeldekor och väggdekor (ska visa sen när det är klart) och köpte ny nätverkskabel på elgiganten, vilket visade sig vara pengar i sjön eftersom mitt internet inte funkade iaf. Måste ju vara stadsnätsuttaget i min lgh det är fel på. Macbooken kan väl inte strula till det eller? Åååh, orka ringa å felsöka.

Idag fick jag brev från min bank. En liten påminnelse om min lilla studieskuld! Nu har räntan stigit till 6,5% Det är fan för mycket!! Har ju snart betalat hälften av lånet i ränta utan att ha amorterat en enda slant! Känns ju lite fel när man är studerande. Vi borde ju ha 0% i ränta! Fy fan! Så fort jag får en fast tjänst ska jag göra som Nina och bli av med helvetet.

Livet ler:D


check (X)

skrivet 2008-11-27 klockan 16:27:06
äta (X)
diska (X)
städa ( )
beställa frissatid (färgning och klippning) (X)
beställa tandläkartid (har ett bauta hål i tanden) (X)
hitta ex-jobb (nåt med design, please) ( )
ringa bahnhof för att felsöka internetuppkopplingen ( ) <- nån som vill låna sin närverkskabel och laptop nån timme.

snart gym, sen måste jag förbereda för mötet på kvarnsvedens pappersbruk imorgon. Wish me luck!


nackspärr fan

skrivet 2008-11-27 klockan 13:08:53
aj, jag har nackspärr. Lider. Kunde inte sova. Trött. Kan inte lyfta armarna ovanför huvudet. Invalidiserad. Tur så fanns det en tid hos en kiropraktor i eftermiddag!! THANK GOD!

16:15 är fortfarande öm i nacken, men shit va d knaka å braka hos kiropraktorn. Och alla jäkla muskler i övreryggen var superspända. Borde unna mig massage!


redan onsdag

skrivet 2008-11-26 klockan 21:56:43
shit, den här veckan bara rusar iväg. vintertröttheten har nappat tag i mig oxå. dessutom är jag sjukt stel i nacken, kan inte vrida huvudet åt sidorna. vete fan vad jag gjort, måste ha sovit konstigt. man borde ju vara deprimerad vid det här laget, men jag klagar inte. Det var kul på donken igår och idag. Känner mig verkligen uppskattad där och känns ju som folk gillar en, iof vet man ju inte, men så länge det är så som det är nu, så gör d ju inget. Jag är glad och inget är bättre än att tjäna lite pengar på köpet. Har fixat pass i helgen oxå, så jag får litet lön i dec. Har inte jobbat i nov alls, ajaj.

Träningen gick bra idag. Jag kan vara med och spela nu, mitt knä är konstigt bra, så det är sååå himla kul!! Väntar på mitt knästöd!! Hoppas det kommer snart:D

förövrigt en toppen tv dag idag, först bonde söker fru +slutet av roomservice, sen grey's anatomy med nya avsnitt som jag inte sett!! GRYMT bra! Men så fort jag får mitt internet så kommer jag fan ladda ner hela säsongen. Can´t wait!


my weekend

skrivet 2008-11-24 klockan 23:02:29
jaha, liten uppdatering av helgen i finland. eh, jo vad ska vi säga, handboll, partaj 5000, krapula och snöstorm! såhär ungefär:

Nina ordnade grym fest. Jag var lite väl het på mina likör 43 drinkar, så det blev ALLTFÖR mycket. Gott var det, tips! Hade skitkul så länge jag var i den här världen iaf. Syster såg till att jag kom hem och i säng. TACK! Hela söndagen spenderades i sängen eller i soffan framför tv i sällskap av bror och mor:D Hade köpt karelska piroger och blåbärsyoghurt, men dom kunde jag ju inte äta då jag inte fick i mig det. Aja, får ta igen det på jullovet. Åter i Finland 23dje december.

När vi skulle hem, 4 svennen och jag + jesse, så blev det världens snöstorm, tåget var över 1h försenad. Ahapp, så det blev taxi ist och fy vilket före. Där satt vi 9 tappra själar i en taxi och höll i oss genom pojoskogarna. Taxifärden tog tid och vi blir försenade till båten, men då hade jag informerat mor om saken och hade henne att ringa vikingline. Dom skulle hålla båten 10min. Vi anländer 11min över till hamnen och springer in. En man med walkie-talkie håller oss på nedrevåningen till vi får klartecken att rusa ombord. Det var drama femtusen. Vi hinner på båten!! puh! Jesse gav upp på Karis järnvägsstation och det kändes som om han gjorde rätt, men jag måste ju till Svea! Hade ju ortopedverkstadentid idag. Men inte har jag sovit så mycket. Båten gunga som fan. Inte så himla kul att sova under bildäck då.

Å så ska vi inte glömma att blixten slog ner mitt i Karis igårkväll! Allt lös upp och ett jäkla brak och det kändes som om allt skaka. Som en explosion. Helt sjukt! Har nån en förklaring till hur fan det kan åska mitt i vintern!?

Sen blir man så besviken på både vr och sj. Alltså de statliga järnvägarna i respektive länder. VR gav inte båt-tåg rabatten för att min båtbiljett är köpt i Svea. Öh, jag kunde ju lika bra har köpt den i Finland. Internet, U know. Så betalade 19 euro för en futtig tågbiljett. Sen i morse när jag skulle köpa min sistaminutenbiljett på centralstationen så fungerade inte bokningssystemet. Jag går till kundservice och frågar att får jag köpa biljetten för samma pris på tåget? -Jo, det får du, gå på tåget bara. MEN ni kan ju gissa att jag betalade 185kr istället för 147kr. WTF. Orka pirra!

Så det var min helg, huh. Skönt att vara tillbaka i lung och ro.

Ja just det, haha. Jag, som duktig dotter till min mamma, drog ut alla kontakter innan jag åkte iväg. Hon är helt paranoid med sånt där. Idag när jag kom hem och satte i dem igen, går kylskåpet igång!! HEHE, jag är ju för smart! Så fick slänga lite mat som varit i rumstemperatur ett par dar eftersom jag duktigt nog dragit ur kylskåpskontakten oxå!!


cd on

skrivet 2008-11-24 klockan 22:17:29

nice med nya skivor. massa the shins +death cab for cutie
i samma paket kom det usb minne på 4GB och kameraminne på 8GB:D


schacki

skrivet 2008-11-22 klockan 13:23:18
"Örat mot asfalten", haha klockrent. Läs Alex Schulmans krönika här.

Befinner mig hemma på Matsgatan, till min stora glädje har mor en laptop med internet i köket, thank god. Började redan ha lite tråkigt efter att ha läst 10 gamla Västisar (den lokala tidningen) samt ätit två rågbröd med ost. Idag har jag redan hunnit se en B-flicksmatch i SisuArena, som de tyvärr förlora med 1 mål. Frida är en av två coacher till dessa flickor. Sen handlade vi på Masa, måste ju ha oltermanni (ost) och rågbröd och karelska piroger!! Glömde förstås köpa blandis till min likör 43 som jag inhandlat på båten. Men hinner med det ännu.
Herrmatch i handboll 16 och sen börjar festligheterna 19. Kommer bli fett najs:D Schacki (gänget) är laddade.

Igår skulle jag till banken, men tog en liten napi och befann mig 16:36 utanför Aktia. Dom stängde 16:30. Damn! Var och tränade med BK-46, men det var inte så ansträngade. Och jag som borde ha bränt lite kalorier med tanke på att jag åt pizza hos Sebbe på kvällen. Pizzan var förvrigt inte så god då de hade använt någon annan sorts blåmögelost än AURA. Det måste vara auraost! Kotipizza kan man lita på i det avseendet. Köpte alltså inte pizzan från Kotipizza då de stänger redan 21.

Nu talar man kariska redan, kan ju int ens skriva ordentligt, får se om ni fattar någo alls där i Svea när jag e tillbaks:D


neeeeej

skrivet 2008-11-20 klockan 15:54:02
fan! glömde macbookladdaren hemma!! DAAAAAMN! :(
(Nina, jag kommer å laddar lite hos dig i helgen om det passar)


tidsfördriv på bussen

skrivet 2008-11-20 klockan 15:47:04
Sitter på vikinglinebussen på väg ner till sthlm. Det är vid sånahär resor man är otroligt tacksam över att ha mobilt bredband:D Då kan man ju blogga medan man åker via Säter, Hedemora, Avesta osv.

Igår jobbade jag några timmar på donken, det gick bra förutom när jag kom till jobbet och restaurangchefen Micke funderade vad jag gjorde där, haha. Johan hade visst glömt att informera honom om att han ringt in mig.
Slutade 24 och traskade hem, hade cykeln på service, sen la man sig väl efter 2:) Upp i ottan för att hinna via donken på frukost (fick gratis macka och kaffe) och landa i skolan 9. Lite tröttis. Gud vad länge det tar att gå. Springer ju hellre.

Fick tillbaka min cykel idag iaf. Det blev 700kr. Oj, det var ju inte helt gratis.eh. Bakbromsarna och vajern var helt slut. Sen bytte dom båda innerslangarna för dom var ju helt slut också. Har ju i princip cyklat varje dag sen jag köpte den för 2 år sedan, så det var dags för lite remp.

Det ska vara kårval på skolan. Kul med val när det finns en enda person att rösta på på alla positioner utom en, haha. Känns ju vettigt:) Min finlandssvenska kollega Camilla Sjö tänker bli studiesocialt ansvarig. Duktigt! Hon är uppifrån Finland, Jeppis tror jag det var. Man får spetsa öronen när man pratar med henne:) Hon går första året på GT.


Jag träffar Nenne från Ekenäs på smygpremiären på kåren i höstas:)

Tänkte jag skulle skriva ihop en artikel om finlanssvenskar på Högskolan Dalarna i nästa nummer av du&du (kårtidningen) Börjar ju finnas lite folk iom Nenne, Pomppe och Joel från Ekenäs, sen har vi nyss nämnda Cami och Julia från Åland. Finns säkert någon till som jag inte vet om. Känns iaf som om man kan dra sitt strå (åter igen) till stacken och informera alla stackars svenskar som inte lyssnat på historielektionerna i skolan om oss finlandssvenskar. Vad tror ni om det?


du finska kvinna akta dig för 26

skrivet 2008-11-20 klockan 15:04:23
Har ju helt glömt att berätta när jag blev antastad på donken. Kom på det när jag läste Ninas blogg om finlandssvenska dialekter.
Så här var det; Jag stod i DT (drive thru) och tog beställningar. När kunderna, i det här fallet en kille på 30+ och en annan på 40+ med en laptop i famnen i en svart SUV, skulle betala sa jag summan som blev 127. Jag försökte säga det med rikssvensk dialekt, men ibland så får jag inte "tjugo" och alltsomoftast inte "sju" att stämma så jag skrattar till och säger på finlandssvenska. Då svarar föraren (kille 30+) -Finska tjejer är bäst i sängen. Jag besvärat: -Öh, haha, jaha. Och fattar ingenting. Han räcker mig pengarna och säger det var 126 eller hur, med att fånleende. Jag tar emot pengarna och ger honom växeln tillbaka.
Berättar för mina kolleger vad dom sagt och första killen fatta inte, men sen när Johan fick nys om saken så utbrister han; -Ja, "tjugosex" låter ju som sug och sex om man säger det med finsk brytning, typ "ssuugosex". Det är ju en klassiker...en gammal goding. Shit va! Nee, va fan. Därför är finska tjejer bäst i sängen!?
Kändes ju måttligt bra. Skulle ju haft lust att säga något till dessa män som utbrister dessa saker!! Man har ju tagit en hel del skit under åren på shell, där har mången man inte haft tunghäfta precis. Det är som om man är allmängods när man jobbar på "såna här" ställen. Som om folk kan säga vad dom vill. (läs män)
DESSUTOM har jag inte finsk brytning, jag har en svensk dialekt, finlandssvenska och i mitt fall kariska.


Finland..

skrivet 2008-11-20 klockan 01:09:39
..here I come. Längesen sist nu. Mamma ska ta fram äppelkaka från frysen, mums. Å syster yster ska bli kul att puckla lite på:) Sen till helgens höjdpunkt: Ninas 26-års kalas på lördag. Party-party! Börjar ju bli en årlig tradition.
Kl.14:30 går bussen från Borlänge, sen är jag 10 i Karis på fredag. Åter i Borlänge på måndag kl. 10. Får sällskap av Jesse å säkert en hög med svenska på söndagens kvällsbåt. Viking Line we love.


handbollstjejer

skrivet 2008-11-20 klockan 00:58:30

Lycka till på söndag tjejer! Kriga, så tar vi tillbaka serieledningen!


böter

skrivet 2008-11-18 klockan 21:36:20
Fick brev från polismydigheterna i Finland idag. Blev lite skärrad. Tänkte de skulle haffa mig för skattebrott eller nåt. Det var fortkörningsböter! Hmm, vem har kört min clio för fort? Messade syster och frågade om hon vet något om saken. Hon erkände sig skyldig, haha. Hon hade haft bråttom till ett möte och kört lite för fort. Mamma och Frida trodde brevet skulle komma hem till Matsgatan så dom varna inte mig.

Har annars punka igen. Nu skickar jag cykelhelvetet till cykelaffären här brevid.

Sen funkar inte mitt nya internet! Ska ju få 80Mbit...VILL HA NU!!!


garv

skrivet 2008-11-17 klockan 23:18:38

tydligen mycket roligt på oktoberfest i Borlänge i höstas:D


punka

skrivet 2008-11-17 klockan 16:15:37
Alltså jag tappar nerverna. Fick punka på framhjulet i helgen. Va fan! Det är typ den 5te punkteringen på en månad! Det är ju inte normalt. En av gångerna var det ett häftstift i hjulet. Jag har lappat och lappat mina innerringar så mycket så att dom inte ens är i närheten av jämna. Det är inte alls lika roligt att cykla då.

"Med flack terräng och rimliga avstånd har Borlänge goda förutsättningar att utvecklas till en cykelstad" -Borlänge Energi
Hmm, hur skulle det vara att sopa cykelvägarna!? Jag hoppas det blir vinter snart, fan bättre cykla på packad snö än dessa cykelvägar med glassplitter och annat som har sönder däcken.


så här fin var min cykel när den var ny


Suomeen

skrivet 2008-11-16 klockan 22:27:36
I'm coming home. Jag har velat fram och tillbaka, men har nu bestämt mig för att åka hem i helgen. Åker på torsdag kväll och åter i Sverige måndag förmiddag. Kan ju inte missa Ninas fördelsedagsfest!!! Sen har jag inte varit hemma på jag vet inte hur länge. På måndagen efter att jag kommit hem ska jag sen till Bengt på Ortopedverkstaden för att få ett knästöd, wihuu, ett steg närmare comeback. Handboll är livet!

Idag hade vi match i Ludvika mot Rosersbergs, vi förlora. Det var hemskt. Första halvleken var helt bedrövlig. Det är bara Hanna Prosén och Malin som får godkänt. Jag lovar att jag är tillbaka efter jul. Kanske tom till matchen i Säter 21 dec, men då måste jag platsa i laget också:) Det får man inte glömma, min plats är allt annat än säker. Men knä känns jättebra och jag har gymmat som aldrig förr.
Herrarna spelade match efter oss och vann. Dom var riktigt bra faktiskt. Min favorit är nr.8, han heter Henrik Lindström:)
Sen var det möte med HKMD styrelsen. Dom bjöd på sallad och dricka och det var riktigt trevligt:) Kommunikation är A och O.

Nu ser jag på ladder 49. Jag vill bli kär.


vad hände med det här supergänget som spela asbra förra matchen?


mon saut en elastique

skrivet 2008-11-15 klockan 01:21:29

fett najs att hoppa 103m från en bro i Frankrike sommaren 2007


a lack of color

skrivet 2008-11-14 klockan 23:23:42

den här sången av death cab for cutie är härlig. dom är annars från bellingham, där som jag var i usa. och nu ser jag på filmen firewall som utspelar sig i seattle. massa minnen från utbytesåret, skulle vara najs att åka och hälsa på amy!


cheese

skrivet 2008-11-14 klockan 21:53:43
idag köpte jag ost, jag som aldrig köper ost, men osten hette STURE, så jag köpte den. Den smakade sådär. Inget slår oltermanni.


ninas blogg

skrivet 2008-11-14 klockan 14:10:13

pimpat ninas blogg. vad tycks?


litet nytt

skrivet 2008-11-13 klockan 15:24:36
Fick reda på resultatet i grafiska material tentan idag. Jag hör till de bättre i klassen och casha in en femma! Jee! Det knepiga i historien var att jag pluggade blott 1,5 dag innan tentan. Det betyder att jag kommer fortsättningsvis vara en latmask:D

Appråpå mitt tidigare inlägg om allt jag pluggat, så var det mer för att redovisa allt jag borde kunna. Man känner såhär; drygt halvår kvar på utbildningen och sen är jag klar, sen ska jag ut i arbetslivet, man blir ju litet nervös. Vad kan jag? Vad ska jag jobba med? Kommer jag få ett jobb? Ni vet, lite framtidsangst sådär. Kommer ju gå hur bra som helst, men man får väl oroa sig, lite grann.

Det fina resultatet firades iaf med nya trosor från björn borg och en munkjacka från jc, samt ett par nya svarta shorts från intersport.


blåmärkt

skrivet 2008-11-13 klockan 01:30:29

bildbevis på de skador som uppstod efter mitt lilla fall igår natt.
har ett nätt litet märke under rumpan också, men skonar er från att se det.


turquoise&white

skrivet 2008-11-13 klockan 00:26:44
Okej, nu har jag målat klart kokskåpet, fixade  till de vita ytorna också, för att fräscha upp. Sen höll inte målartejpen, så nu fick jag fixa de turkosa ytorna igen. Nu är man ganska trött på att måla:)

Alltid samma sak, man börjar hurtigt och sen tappar man intresset efter att det blivit lite jobbigt. Målade ett tidningsställ i trä och mitt skoställ också av bara farten.

Igår när jag målade mitt i natten och stod på en stol så åkte den under mig och jag föll. Fan vad jag slog mig och vilket brak, hoppas jag inte väckte grannarna. Nu har jag ont i nedre delen av ena skinkan, ett rejält blåmärke på vänster underarm och är litet blå på ena knäet. Aj!

Det är litet intressant när man är själv och slår sig, man kan lixom inte börja gråta. Man tycker bara så himla synd om sig själv och haltar till en stol/säng och kvider.232,5 poäng

skrivet 2008-11-11 klockan 22:53:43
Månne inte man har skolat sig tillräckligt, här är en liten överblick...

Högskolan Dalarna

 
MD1005 Linjär algebra      
 
GT1002 Digitaltryck och kontorsmiljö      
MOM1 Skriftlig tentamen      
MOM2 Projektarbete      
 
GT2001 Grafiska material      
 
GT2002 Grafiska produktionsflöden      
INL1 Inlämningsuppgifter      
TEN1 Tentamen      
 
GT2006 Trycksaksproduktion      
 
GT2009 Tryckteknik I      
PRO1 Projektarbete      
TEN1 Skriftlig tentamen      
 
GT2010 Grafisk Design I      
 
GT2011 Projekt och projektledning inom Grafisk Teknologi      
PRO1 Projekt      
TEN1 Skriftlig tentamen      
 
GT2014 Tryckteknik II      
 
GTA020 Materialteknik I      
TEN1 Skriftlig tentamen      
 
GTA022 Bildbehandling      
PRO1 Projektarbete och fördjupningsuppgifter      
TEN1 Skriftlig tentamen      
 
GTA023 Grafisk grundkurs      
INL1 Inlämningsuppgifter Design      
INL2 Inlämningsuppgifter Kommunikation      
TEN1 Skriftlig/muntlig tentamen      
 
GTB028 Layout och grafik      
INL1 Inlämningsuppgifter      
 
MAA058 Inledande matematik      
HELA Fyra kontrollskrivningar eller tentamen      
 
MAA059 Sannolikhetslära och statistik      
TEN1 Skriftlig tentamen      
 
         
         

Örebro universitet


TYS053 Tyska för nybörjare      
0100 Baskurs I      
0200 Baskurs II      
0300 Litteratur- och kulturkunskap      
0400 Muntlig produktion      
0500 Skriftlig produktion      
 
DIM033 Digital mediedesign, 01-20 poäng      
0200 Datoranvändning och datorteknik      
0300 Kommunikationsvetenskap      
0400 Visuell kommunikation      
0500 Multimedieteknik      
 
DIM036 Digital mediedesign B      
0700 Retorisk marknadskommunikation      
0800 Film- och ljudproduktion      
0900 Projektarbete: multimedieproduktion      
 
DIM038 Digital mediedesign, 41-60 poäng      
0100 Narrationsteori och estetik      
0400 Webbdesign och webbteknik      
0500 Projekt      
 
ENG01A Engelska A      
0400 Uppsats      
1400 Ordkunskap      
1800 Talkurs      
2300 Allmän grammatik      
3900 Uttal      
4000 Amerikansk realia      
4100 Brittisk realia      
4200 Engelskspråkiga texter      
4300 Engelsk grammatik och översättning      
4500 Ljudlära      
 
 + mina studier i USA
konst, konsthistoria och kommunikation

     
     


i ♥ my girls :D

skrivet 2008-11-10 klockan 22:59:36

Jag blir så tillfredsställd av att träna handboll. Dagens träning och torsdagens gick jättebra. Jag känner mig så bra i kroppen och speciellt knä, skitkonstigt med tanke på att jag inte gjort något speciellt, men det är bara att tacka och ta emot. Lördagens match var också helt suverän, med bra spel och härlig vinst, samt kul att åka mini-buss med gänget. Jag älskar mina handbollsflickor. Dessutom är dom så lätta att entertain, så det blir ofta mycket roligt med massa skratt:)
♥ kärlek i MittDalarna ♥


swisch

skrivet 2008-11-10 klockan 10:04:49
Veckoslutet var alltför kort, känner ni igen er?
Fredagen gick till att fixa, fixa i lägenheten. Hämta hylla och gardin och målarfärg till kokskåpet.

Lördag var det match i sthlm mot tabelljumbon Kungsängen. Det var trevligt och vi vann med 14-28. Skitväder påväg hem. Partypinglorna i laget fick mig övertalad till utgång och jag övertalade i min tur Hansson:D Så vi förfesta hos Linnéa och sen bar det iväg till S2. Vi dansa och hade kul, sen fick jag mess 01:37 av johan på donken: Mumin@mcd.snart :p haha, han är för rolig. Vi anlände med taxi(!) till donken efter 2. Efter 4 var man i säng och inte ensam. hoho.

Söndag Johan väcker mig tie i åtta och frågar om jag vill jobba. Hmm, med whiskeyröst; nej:) Sen ringer Hansson 12 och funderar om jag fortfarande är med på Avestatrip på eftermiddagen. med whiskeyröst; visst! Sen åker vi efter halv två och ser AvestaBrovallen - Skövde. Det blev en rätt trist tillställning då lagen var så ojämna. Skövde vann med typ 20 mål. Sen var Hansson assnäll och åkte via affären med mig, så jag fick handlat. Hade typ bara russin hemma, haha. Dessutom har det blvit lite med McD käk i helgen.

Är i valet och kvalet att komma hem 21sta för Ninas fest, då jag isf missar en match. Vill ju inte missa nåt, vet att det låter löjligt men handboll är så himla kul! Känner mig dessutom bra i knä och att jag ska kunna spela efter jul verkar realistiskt:D Det skulle göra mig till världens gladaste! Och det gör ju att man vill vara me så mycket det bara går fram tills dess.

Nu skola 11-18 Happy monday:D


bluespappa

skrivet 2008-11-10 klockan 09:42:41

Pappa gör Dust my Broom med Hard Road
foto Tuula Huuhtanenfarsdag

skrivet 2008-11-09 klockan 19:28:21


det börjar arta sig

skrivet 2008-11-08 klockan 00:55:55

ny gardin.

ny hylla.


måla sig lite

skrivet 2008-11-08 klockan 00:49:27

tänkte jag skulle matcha kokskåpet med mina plaststolar:D vad tycks?


nu ska flickan börja träna på gym

skrivet 2008-11-07 klockan 13:00:49
I dag har jag varit på provträning på Nautilus gym i Maserhallen. Det gick bra och jag fick personlig coachning och ett träningsprogram. I gymkortet ingår också bad, vilket är jättebra. Nu ska här börja gymmas och simmas. Beach 2009 here we go!


new beanie

skrivet 2008-11-06 klockan 22:57:48


handy

skrivet 2008-11-06 klockan 01:50:45
oj, klockan närmar sig två. Jag har nyss satt upp en lampa, jag är så händig! Hör bara hur låten "I don't need a man" av pussycat dolls börjar snurra i huvve. Det fanns nämligen ingen såndärn färdig kontakt i taket utan bara sladdar, men har väl sett Sebbe fixa el-grejer x-antal gånger, så jag pröva att koppla själv och det funka! wihuu! Lamporna uppe, nu är jag ett steg närmare ett färdigt inredd etta.


Nu är det möjligt att fråga vad som helst

skrivet 2008-11-05 klockan 23:57:39
Fråga: Vem är Marika Wickström?

Svar: 118100 tror att Marika wickström är full av charm, humor och självinsikt. Hon är en människa som lätt blir ihågkommen för att hon är sig själv och står för sina åsikter.

:Ddrama

skrivet 2008-11-05 klockan 00:42:16
idag föll jag med cykeln, det var halt och jag kom från en cykelväg ut på vägen. En bil kommer och jag skyndar över, då åker cykeln iväg under mig och jag åker i backen i höger körfält, i det vänstra ca 1m ifrån kör bilen förbi mig UTAN att stanna! va i h-lvete. kunde ju iaf frågat om det gick bra? nej, den bara kör vidare. jag stiger upp och cyklar vidare. tänk om jag fått hjärnskakning eller brutit benet eller nåt. va f-n, vad är det med folk nuförtiden.


halloween

skrivet 2008-11-03 klockan 23:21:06
Hoho, grymt sliten idag. Halloweenfest på kåren igår. Förfest hos Kajjan och Johan, det var najs. Kajjan bjöd på corona och tequila i dryckesväg och då kan det bara sluta på ett sätt. Bl.a. med att jag tar Kajjans stövlar då vi går till kåren, haha. Det var grym feeling på kåren, nästan alla var utklädda å riktigt bra musik faktiskt.
Tack alla för en toppenkväll!

den vackra värdinnan kajsa bjöd på tacos och tequila

kristin var cool med dragkedja i ansiktet. carro i bakgrunden.

jag var ninja av något slag, kristin fixa värsta frillan:)

hittade en mask i min väska, vems är den?


flyttstädning

skrivet 2008-11-02 klockan 00:44:08
Jag har städat på rymdgatan från 13 till 23 idag. Snacka om att man är slutkörd. Skönt att ha det gjort nu iaf. Nycklarna ska jag lämna på måndag kl.11.
Sen är det tack och hej rymden och jax. Det känns vemodigt. Rymden var the place för mig och Sebbe och vårt samboliv i Sverige. Höll lägenheten i hopp om att Sebbe skulle komma tillbaka, men det gjorde han inte. Så när det tog slut i somras, så var det dags att flytta. Hinner ju inte bo så länge i den nya lägenheten, men med hälften mindre i hyra så sparar jag en ganska bra slant iaf, som man kan göra annat kul med.

En ny början såhär i slutet av mina studier.


sådärja

skrivet 2008-11-01 klockan 03:00:50
Nu har jag flyttat till Allfarvägen på Bullermyren. Första natten i nya lägenheten väntar. Tack Kajjan, Kristin och Nader för hjälpen. Nu är allt bara instuvat, så har en hel del att organisera de kommande veckorna. Men det känns jättebra!
Kändes hopplöst vid det här skedet, mycke grejer, lite folk. Men sen kom Kajjan.

Och vips,en mini-buss med superduktig Kajjan & hjälp av Nader, så var vi klara.

så här långt har jag kommit idag. ovan är min nya myshörna, sängen passade perfekt under skåpen som förra hyresgästen lämnat åt mig för en liten ersättning.

andra sidan av min lilla etta. här ska expedit hyllan stå och mitt nya skrivbord.

hallen, tack helena för kartongerna, bananlådor är grymt bra att flytta med.