Hello!

skrivet 2012-08-15 klockan 21:12:56
Vitsi, vitsi jag hinner inte blogga. Eller ja, nog skulle jag väl kunna plita ner en rad eller två men får utlopp mest genom instagram nuförtiden. Det är som en fotodagbok på mobilen. Väldig nice, så alla dit bara! Jag heter ikadesign där.
 
Anywho om sisådär fyra (4!) dagar har jag semester eller ja ska vi säga sex dagar, för jag tror jag har först semester när planet lyfter från Helsingfor-Vanda flygfält på onsdag morgon. Den 22-31.8 är vi på resande fot med Samppa. Ska bli hur härligt som helst. Tills dess är min kalender sprängfylld. Ska jobba på Shell och sista turerna på museet och så har jag ikadesign uppdrag. Huh.
 
Resan då, jo den ser ut såhär: först Amsterdam i 4 dagar inklusive höjdpunkten; Heleen & Toms bröllop, sen åker vi vidare till Paris och spenderar 4 dagar där innan vi flyger hem igen. Ni som varit i Paris får gärna tipsa om sånt vi inte får missa. Amsterdam har jag rätt bra koll på då det blir typ 4de gången gillt. (Och nej jag har aldrig rökt på i Amsterdam, tänker inte göra det heller.)
 
En av gångerna jag var och hälsade på Heleen tog vi en cykelutfärd till kusten och såg den här ljuvliga gamla fyren där någon faktiskt bodde. Vi gick för att hälsa på och det var helt sjukt fint! Lite drömboende alltså.


Ungdomskalendern 12/13

skrivet 2012-08-07 klockan 11:43:03
Hello, I'm back och jag kan stolt visa upp mitt senaste verk rykande färskt från tryckeriet. Det stora projektet som jag skrivit mycket om var just FSS Ungdomskalender.
 
Tidskrävande till tusen men sjukt roligt! Dessutom blev det mycket bra! Jag är nöjd, förbundet är nöjd! Vad är bättre än det, jo att det skulle komma mer medlemmar till förbundet med hjälp av att skolungdomarna vill ha en egen ikadesign-kalender. Man får den endast om man är medlem. Kostar futtiga 9-15€ så gå in här och du får ditt eget ex.