Kycklingben.

skrivet 2012-07-23 klockan 21:51:43
Fick ett litet ben i min kycklingsandwich här för en månad sedan. Klagade till Atria och fick en värdecheck på 10€ att köpa Atria grejer för. Tack och bock!


Bikini.

skrivet 2012-07-23 klockan 21:48:43
Vann ju en bikini här för nån vecka sen. Fick tyvärr inte välja storlek och såklart var det storlek S på den fina bikinin från Rip Curl som landade i postlådan. Den finns till salu för 59,95€ på blue-tomato.com så om någon av er ute i världen skulle vilja ha ett par nya bikinin så får ni köpa dem till halva priset av mig, alltså 30€ :)


Det senaste.

skrivet 2012-07-21 klockan 17:34:28
Mamma fyllde år igår. Grattis mamma! Hon köpte en ny gräsklippare till sig själv. Fint så! Jag inhandlade lite rosor och en flaska vitt vin som hette Long Nose. Tyckte det passade så bra, fniss :)
 
Jag är fortfarande en trött jävel. Blir nog fint med semester sen vecka 34 och 35. Huh.
 
Och lite bilder på det.
Hallon från Matsgatan. Nam!
 
Inte illa att få färsk gös till middag som Sami fiskat. Nam.
 
Släktträff i Långstrand i torsdags. Här har ni släktn, ni vet den från Tenala. En del av den lär bo i fashionabla Sköldargård nuförtiden. Tack till Frida!. Och Brittes blåbärspaj var mums!
Sist men inte minst mammas guddotter Anniina som snart fyller 10 och redan är lika lång (eh, kort) som jag. Vi bonga tre älgar på vägen hem från stugan.


What's up?

skrivet 2012-07-17 klockan 09:07:14
..what's down. Jag har varit en mycket trött kvinna. Eventuellt är det kalendern som jag skapat som tog musten ur mig, men nu är det klappat och klart. Självklart lite fnurror på slutet då jag konstaterar att jag aldrig gjort en trycksak som skall spiralbindas tidigare och därmed har missat det där med bleeds på insidan av sidorna som man inte behöver fundera på om det är lim- eller häftbindning. Hade såklart tänkt på hur långt spiralen kommer in på sidorna. Nåväl, torde inte bli en jättekatastrof med inte heller PERFEKT och DET stör mig. Måste nu vänta till vecka 31 för att med skräckblandad förtjusning ta del av det största jag åstadkommit hittills i min karriär. Jiisus.
 
Har försökt slappna av med jobb, halv släktträff och parmiddag. Igår var kusin Emmi på färganalys i Ekenäs och det var helt huippu. Hon blev sommar (ni kan ju gissa att jag hade velat vara det, men nej jag är höst). Det visar sig dock vara ganska svåra färger att hitta, alltså sommarfärgerna. Höst är lätt som en plätt. Sen var vi till voffeli & kaffeli. Tyvärr hade de slut på nästan all salt fyllning, men brie och tomat var helt OK. Det är ju alltid gott med våfflor :)
 
Och lite bilder på det, var så goda.
Fint med glasflaskorna ovanför fönstret i voffeli & kaffeli.


Axplock.

skrivet 2012-07-12 klockan 21:22:05
Var på vernissage idag efter jobbet med syster och Rockie. Utställningen heter Axplock och finns i Kronomagasinet i Ekenäs. Jag har aldrig varit där tidigare så det var nice att se skejthallen och scenen. Fint var det. Där skulle man definitivt har hängt om det fanns för 15 år sedan :)


Reissu.

skrivet 2012-07-11 klockan 21:28:04
Äntligen skärpte jag mig och bokade våra flyg till vår semester i augusti. Har velat jättelänge (ovanligt för mig) och sökt de billigaste flygen. Idag skrev yle.fi/svenska om de dyra enkelbiljetterna och det är precis det som jag märkte. Vi åker nämligen inte tur-retur.
 
Vi åker ner till Amsterdam och åker hem från Paris. Jag har inte varit till Paris så passar på nu när man är på kontinenten och kan åka snabbtåg från huvudstad till huvudstad. Tänk att man kan åka 500km på 3h 20min för 35€. Löjligt! Inga VR priser precis.
 
Hittade prisvärda biljetter på SAS faktiskt, så samlade lite poäng också. Hade spanat in norwegian (superbilligt) men om planet mellanlandar måste man betala 8€ för väskan på båda flygen vilket är svinigt. Sen måste man betala för att få välja sittplats på planet, självklart behöver man inte det, men då garanteras det inte att du får sitta brevid ditt resesällskap. Och åker man med boyfriend, vill man ju sitta med honom. Så blev helt galen på alla dessa extraavgifter så jag slog bakut.
 
Så den 22-31 augusti är vi på semsterresa. Lovely!


Nu och ett par dagar tillbaka.

skrivet 2012-07-10 klockan 09:21:42
Kalendern jag jobbar med skall in till tryckeriet på torsdag så fram tills dess är jag helt fokuserad på den. Bjuder er på lite bilder från de senaste dagarna.
 
I onsdags var vi på fotis, BK-46 mot EIF. Thank god så vann BK med 1-0! Efter det tog vi en öl på Serendi. Jag tog med Fredrik som jobbar på Fiskars museum. Han är från pampas.
På torsdag var vi ner till skären och grilla och basta. Sjukt skönt!
På fredag tog vi dinner på Knäppen. Efter det kom en hög med folk på bastu till oss. Flickorna spela singstar medan pojkarna bastade :)
 
På lördag jobbade jag 7h pass på museet då jag hade café. Jag bakade och kokade kaffe och höll på. Det var roligt, men ack vad slut jag blev. Jag är då inte speciellt bra på att baka eller hur ska vi säga, jag har inte utvecklat den sidan. Men bra gick det. Svettigt som fn då det var så fuktigt.


I hear weddingbells.

skrivet 2012-07-09 klockan 19:54:52
Det här fina kortet kom i posten häromdagen. Jeej, vi ska på bröllop i Holland. Huuur roligt är inte det. Det är min goda vän Heleen som gifter sig med sin Tom. Jag och Heleen blev vänner då vi båda var utbytesstudenter i USA. Hon är helt fantastisk! PS. hunden Karma fick vara med på bröllopsinbjudan också ;)


En bug.

skrivet 2012-07-03 klockan 23:01:00


Det som fastnade i iPhonen i lördags.

skrivet 2012-07-03 klockan 18:56:44


15h putki.

skrivet 2012-07-02 klockan 14:02:41
I'm back från min bloggpaus.
 
Jiisus, jag ska strax ta och sova lite. Efter EM finalen igår fram tills nu har jag jobbat på mitt projekt. Alltså hela natten nästan 15h i ett streck. Kroppen mår därefter. Blir lite så när man är nattmänniska och har en viktig deadline. Har i alla fall nu skickat ut den på korrekturläsningsrundan. Finns en hel del detaljer ännu som inte är på det klara.
 
Alltför mycket som distraherar nu på sommaren (när man borde beta av projekt), nåväl man får offra en natt men det är det värt. Är helt sjukt spänd på slutresultatet. Visar er sen när den kommer rykande färsk från tryckeriet :) Verkligen ett superprojekt. Skulle vilja göra en till så fort den här är klar.
 
Har de senaste dagarna varit till Tenala Lions loppis och träffat hela halva släkten och massa bekanta. Sen på Nickes 30-års fest som var helt galen. Tack Nicke för det!
 
Och igår började jag mitt sommarjobb på Fiskars Museum. Nu kommer jag vara där onsdag-söndag hela juli. Verkligen lyckat att jag sökte och fick jobbet. Härligt med miljöombyte.
 
Sen vann jag en bikini i en tävling på Facebook! Hur sjukt är inte det?
 
I'm one happy girl.
 

Det enda som stör mig är det där jäkla Medipex telemarketing som ringer till mig hela tiden. Nyss ringde tredje numret från den firman. Hallåå, är det så svårt att fatta att jag inte tänker svara!?