Shelliläinen deluxe.

skrivet 2013-04-11 klockan 11:45:39
Har nu tre kvällsskift i rad på Shell och fick igår lära upp en sommarflicka och idag har jag med mig en annan. Det var dels roligt, men samtidigt så har jag ingen aning om jag lärt ut allt. OCH det är inte möjligt att lära ut ALLT. Finns saker jag lär mig där ännu, så man gör sitt bästa. Gårdagens flicka var en naturtalang, så det var himla kul.
 
Ska bli spännande att lära känna dagens tjej. Skulle dock gärna gått någon kurs i hur man på bästa sätt lär ut saker OCH ha något sorts formulär jag kunde fylla i när vi gått igenom olika situationer. Check list liksom. Visst kan jag göra ett själv, men jag är inte anställd för det. Och det finns ett åtminstone för café-sidan. Och igår fick jag reda på att jag ska handleda när jag kom till jobbet, så ingen chans att förbereda nåt. Men har man jobbat på er plats i 14 år så kanske det går av sig självt? :)


Färdigt.

skrivet 2013-04-09 klockan 15:09:09
 
Äntligen är tavlorna till Jenni och Matte i Åbo klara. De önskade jordnära färger och jag gjorde en specialdesign med att inkludera deras katter i verket. Mutu och Mimosa förevigade i mönstret. Måtten per tavla är 40x50cm.


One happy girl.

skrivet 2013-04-08 klockan 15:09:00
Superlyckad hemmafest/tuparen, heldag i soffan och en stjärna till syster så kan man komprimera helgen. Vi passade på att lura sjacki till Pojo på lördag då det var premiär för Pojorevyn Varit och Farit. Vår egen Fredrika var en av stjärnorna. Showen var underhållande och vi fick billiga skämt för hela pengen. Alltså väldigt många :)
 
Efter revyn var det hemmafest hos oss. Det var husesyn för dem som inte varit här förut och vi hade städat som galningar hela dagen. Ännu när folk börja komma så låg soffdynorna ute på vädring :) Haha.
 
Svärmor hade fixat pizza och sen hade hon ännu bakat blåbärspaj utan att vi beställt det. Bra med catering från grannen liksom. När folk börja bli lite salongsberusade slog vi på singstar och volymen höjdes konstant tills det var dags att åka hem.
 
Sami var en superbra värd. Han fixa drinksut och greja på. Jag vet inte vad jag gjorde med fastnade i en hjälm iaf så det var harlem shake på spellistan :)  Vi är ett bra team helt enkelt. Jag är one happy girl. Dessutom fick jag en mariskooli i pink av Julia och Robin. Loves it. Tack snälla ni.
 
En väldigt lyckad fest och folk planerade grillkvällar här i Pojo redan och jag välkomnar er ANYTIME! Hoppas ni som var här hade roligt. Jag betalade med baksmälla HELA dagen igår och ännu idag är det VÄLDIGT segt. Ålderdomen :) Och lite bilder på det.


Till the bollhalln.

skrivet 2013-04-04 klockan 17:50:54
Nu gäller det. Fjärde semifinalmatchen mellan BK-46 och HIFK.
Alla till hallen och heja!
 
Igår blev det alltså 52-43. Helt galet mycket mål. Tror ingen varit med om det förr. Vonne fick slag i pannan och hamna sy med 7 stygn. Stackaren. I förra matchen i Helsingfors fick hon sår på haken som hon fick sy med 4 stygn.


Påsk och sånt.

skrivet 2013-04-04 klockan 10:46:00
Har inte lyckats plita ner nåt här på en vecka. Uselt alltså. Påsken var huippu. Fint väder, ledigt och påskmiddag. Skulle fota allt gott vi åt, men efter förrätten så fokusera jag endast på maten. Ni vet hasselbackapotatis och jag är SÅLD. Älskar dem. Sååå gott. Rökta lammet från West Chark var också helt nice. Vi var en hel kasa med folk så mamma hade tom en stol för lite. Mycket fint.
 
Jag passade på att åka en sista gång i Påminne för den här säsongen. Hittade ett fint spår i tävlingsbacken längst till vänster med massa lössnö. Tyvärr är Påminne alltför litet :/ Jag vill ha alper juh.
Påsken i Ischgl 2003
 

Nu är det städning femtusen som gäller. Dammsugarn går heter! Mitt homeOffice ser ut såhär just nu. Huh.