Glad & sur.

skrivet 2013-12-30 klockan 21:26:25
Då var konstutställningen slut för den här gången. Plockade ner tavlorna idag från Serendipity. Blev endast tre tavlor sålda, men Anna sa att jag kan få sälja tavlor i Popana så det var ju glädjande. Dessutom har jag givit många tavlor i julklapp i år. Catti fick tjejen, Loui molnet med färgat regn och chefen en av fjädertavlorna. Alla har varit mycket glada så det känns huippu.
 
Nu är jag litet sur på tullen. Jag ska tulla konstkort som jag beställt på Society 6, men hittar inte tullkoden för just dem. Tullen kan liksom inte ha en excel-fil med alla tullkoder som man kan ta del av NEJ! man måste RINGA till dem och fråga dem och då ska de rabbla en 10 siffrig tullkod i örat på en. MORR. Har ju tidigare beställt iPhone skal därifrån och tänka er den tullkoden fanns bland med "De vanligaste varorna". Har nu skrivit ris till tullen. Skönt att skriva av sig, känns genast så mycket bättre. Påpekade också att i instruktionerna för webbimport så ligger de gamla skattesatserna kvar i den svenska och engelska versionen.
 
Berätta jag redan att jag ska åka med chefen till Formex mässan i Stockholm den 16.1. Jippii! Synd att jag missar matchen mot PIF som råka vara samma dag, men inte tackar man nej till Formex herrigud. Så nice. Måste tömma iPhonen på foton så att jag kan fota allt inspirerande. Vi åker bara över dagen så vi kommer hem samma kväll. Känns väldigt proffsigt. Jag är ju van med att åka sunkig vikingline i ekonomihytt ;)
 
Häj!


Familjetavlan.

skrivet 2013-12-27 klockan 15:48:00


Julen.

skrivet 2013-12-26 klockan 20:54:00
Nu va det farit och varit den där julen igen. Bästa julklappen fick jag av Sami. Han gav mig en slipmaskin. Hur bra? Superbra!
 
Sen ska det bli ridning i julklapp av syster och storebror gav en minnepinne med hemvideos. Klockrent 90-tal.
Av chefen fick jag finfin skärbräde Syko design.
 
God fortsättning folks i väntan på nyåret på Plantskolan <3


God jul!

skrivet 2013-12-24 klockan 10:48:00
 
Älskar julen. Då är HELA familjen samlad. Och julklappar har jag alltid varit litet svag för <3


Nu är hon klar,

skrivet 2013-12-20 klockan 16:32:26


Moln.

skrivet 2013-12-18 klockan 21:45:25


Stockholmilainen.

skrivet 2013-12-16 klockan 19:50:00
Hälsningar från Stockholm, vi var ett varv med Sami i fredags till den kungliga huvudstaden. Vi åkte Silja Symphony som ser exakt likadan ut som Silja Serenade. Kunde de inte ha gjort nåt annorlunda med någon av båtarna kan man ju undra. Det var ju storm när vi åkte så jag blev sjösjuk, blä. Vågorna kom rakt emot och vi hade hytten högt uppe i fören, så båten gungade inte den åkte upp och ner! Gah.
 
Såhär trevlitgt var det innan jag blev dålig.
 
 
Väl i Stockholm hade vi tur med vädret, men sjukt mycket folk. Tunnelbanan hade stopp på gröna linjen så det var lite synd när vi skulle ett varv ner på söder också. Så det tog hundra år att ta oss dit, kan inte bussystemet alls.
 
Jag ville till affären highlights för att köpa hyllade sprayfärgen Montana gold i färgen malachite som jag ska spreja vårt plåtskåp som vi hittade i Riihimäki. Kommer blir suveränt. Måste bara slipa och tvätta skåpet först, blä :) Om färgen är så bra som dom säger så ska jag börja importera den.
 
Vi åt lunch med bästa Kristin på en restaurang som hette Cliff Barnes. Och försökte catcha upp. Hann ju inte äta när det var så mycket vi skulle gå igenom. Stackars Sami, haha. Han fick inte en syl i vädret.
 
Sen var vi ett varv till Lagerhaus of course och granit :)
 
Innan vi åkte tillbaka till båten hann vi via min kusin Emmi som fått en liten flicka. Samma tid ifjol så var vi på deras bröllop. De hade flyttat till en jättefin lägenhet på Östermalm.
 
Summa sumarum var det skönt att komma bort lite, men superskönt att komma hem igen. På lördag när vi kom till Helsingfors passade vi på att shoppa lite och så fick vi skjuts hem av Samis syster. Nice. På kvällen var vi och se the Hobbit. Den var helt suverän såklart! MEN slutade ju mitt i. Kunde lätt ha suttit 3h till alltså. Okej, kanske man skulle ha behövt en kudde under rumpan :)
 
Igår städade vi som tokar hela dagen och tvättade typ 10 maskiner tvätt. Måste få en större tvättmaskin. Tar ju på tok för länge att komma igenom tvättberget. Nu måste jag vika in allt i skåpen. Tacka vet jag Alex & Sigges podcast, så känns allt mycket lättare att beta igenom.
 
Ajo förresten på Kvarnen på söder fanns den här lappen. Fniss, kan ni tänka er den på Noxen, Hahahaaa!


Tavlor.

skrivet 2013-12-09 klockan 20:42:00
Det har varit lite tyst på den här fronten igen orsaken är fullt upp! Gick och bokade utställning till december med goda intetioner att måla hela november, men vips så var det december redan och jag har målat alla kvällar jag kunnat. Hade en massa ideér på lager så det har inte varit ett problem :) Nu hänger det som jag fått klart i Serendipity så far ett varv å si.
 
Här är litet bilder på skapelserna. (De två sista är halvfärdiga.) Pris 50e/st om man vill köpa. Fjädrarna och ugglan 20x20. Drömfångaren och regnmolnet(<-reserverat!) 30x50. Landskapet 40x40.