Nervös.

skrivet 2013-11-28 klockan 17:53:00
Satan vad jag är nervig inför kvällens match. Nu när vi vunnit alla matcher hittills så vill man JAG inte förlora! :D Tänk så tokigt det kan gå. Det är ju BARA på skoj! Iiih.
 
Kom och se nervvraket jag i sisu arena kl 20:45.
 
UPDATE: Det gick vägen och vi vann. Det var jämt till 14-14 och sen slapp vi att rycka lite och kunde enkelt ta hem segern. Jag spelade mycket lite och sköt som en tok (inte det smartaste med Bianca i målet) så måste lite lugna ner mig där. Satt in ett mål från linjen iaf tack Elin. Roligt också att nästan alla i laget gjorde mål (tror det var våra linjer som inte fick in något, men de hade chanser iaf) Jenny var riktigt på hugget och satte bland annat många fina underarmsskott på Bianca. Det är imponerande! Hur ska vi nu kunna förlora mot HIFK/Planets nästa lördag? :)


Lina Alm på Stage Night Karelia i Ekenäs 21.11.2013

skrivet 2013-11-24 klockan 16:44:18


Handbollilainen.

skrivet 2013-11-24 klockan 10:00:00
 
Kolla in serietabellen!! :D
Vi har vunnit alla våra matcher hittills i division 1 i handboll med Team Camise. Strongt jobbat brudar! Nå, nu har vi faktiskt haft de lättare lagen emot oss, så det riktiga styrkeprovet kommer nu på torsdag 28.11 kl 20:45 mot Grani i Sisu Arena och sen 7.12 kl 13:30 mot HIFK/Planets också i Sisu Arena. Dicken Oldies vann vi bara med ett mål så ser ju aningen bättre ut än vad det är, men visst ska vi vara nöjda och stolta ändå :)
 
Jag har nu mest spelat 9m och det är grymt roligt och jobbigt. Mitt mål med ett underarmsskottsmål har ännu inte uppnåtts men ett par bollar bakifrån sk. hoppskott (vet inte om man kan kalla det hopp när jag lyfter hygst en decimeter från golvet) har lyckats och det är redan huippu! Sen ser armen ut därefter :)
 
 
Och som bonus har jag gått ner i vikt. Vågen visar -5kg sen seriestarten, jippii!
 


Moral.

skrivet 2013-11-23 klockan 18:13:00
Det var ju det där med att inte köpa hem allt från butiken. MEN det här Moral-armbandet kunde jag inte motstå. Dessutom fanns det ett par Kazuri örhängen som jag ville ha, men tror ni inte att de blev sålda precis på dagen som jag tänkte köpa dem. Otroligt alltså. Så nu tänkte jag att ingen annan ska hinna före mig och visst är det fint?
 
 
Kom påfyllning i butiken i veckan så nu finns det en massa fint att välja på :)


Att vara.

skrivet 2013-11-23 klockan 16:03:00
Om ni har tid över så vill jag tipsa om ett program som går på Sveriges TV3. Det heter "Att vara" och går ut på att skådespelaren Björn Kjellman ska gestalta en kändis. Fyra avsnitt hittills och går att se online på TV3 Play. Kul koncept tycker jag.
 


Mifuko.

skrivet 2013-11-18 klockan 19:49:00
 
Supersöta dekorationsfåglar och harar med finländsk design och Kenyanska skills. Här nedan har jag ritat dem också för att träna upp mina skills. Blir så lite ritat & målat nu när det händer så mycket annat.


Hemmaofficet.

skrivet 2013-11-14 klockan 13:19:34
 
Hemmaofficet fick ett lyft. Låda och tidskriftssamlare från House Doctor med finaste mönstret och rumsdoft från Durance. LOVE IT. Självklart från Popana :)


Irislights

skrivet 2013-11-10 klockan 22:20:50
Den här fina ljusslingan köpte jag på Designwest i Ekenäs förra veckan. Passar fint in även när den inte lyser, men gör väldigt mycket för rummet när den är på. Perfekt nu när det blir mörkt tidigt på dagen och man inte vill sätta upp julljusen ännu.
 
Köpte också ljusslinga med blåa bollar, men vet inte riktigt vart den ska komma ännu. Jag hoppas Karin tar in "endless summer" färgkombinationen också. Kolla in galleriet på http://irislights.com/
 
Om ni inte har vägarna förbi Ekenäs så kan man köpa irislights via Karins webshop.


Jukkis cup.

skrivet 2013-11-10 klockan 21:52:00
Otroligt kul när bollhallen kryllade av folk i lördags och bollar flög kors och tvärs. Nina dokumenterade det hela och Sami fastnade på bild. I movember mustasch och allt. (Den lär ryka ikväll)
Bild från VN.
 
Och Jannes straff :D


Vi två <3

skrivet 2013-11-07 klockan 10:57:00
 


Ledigt eller inte.

skrivet 2013-11-06 klockan 22:23:14
Nu har jag två dagar ledigt. Eller ja ledigt har jag ju aldrig, främst pga av firman men nu också för att jag hjälper mamma fixa till i huset då det skall säljas. Så alla som känner nån som söker hus tipsa om Matsgatan 33 (officiellt Mattsgatan 33, nån dabb på myndigheten har stavat fel så finns inte Matsgatan med ett "t" längre. Jag vet jag har jomat om det förut.)
 
Mamma har varit jätteduktig och rensat och målat och sen har jag målat litet till och fixat. Vi gör inte nåt extra utan det mesta blir vitt eller ljust så kan den som flyttar in sen enkelt sätta sin egen prägel på huset. Vissa saker är dock helt nya så som balkongen. Superfin blev den!
 
 


Hej hej!

skrivet 2013-11-05 klockan 22:27:00
Går sakta men säkert det här. Har nu kirrat adressen ikadesign.fi jippii!
 
Sen har jag gått och köpt min helt egna bil. Min trogna trotjänare Clion börjar vara lite väl osäker som färdmedel efter att avgasröret braka löst här för ett par veckor sedan. Nu har jag då en Nissan. Den är visserligen 15år gammal men retro-nice! Måste ha varit världens tuffaste bil i tiderna :D
 
Idag har jag otroligt bra feelis. Har gått och varit supernervös inför handbollsmatchen idag som vi hade mot Dicken Akademin. Jag var så rädd att vi inte skulle klara upp oss. Vi gjorde också en sämre match mot Cocks i Riihimäki i lördags även om vi vann 6-38. Vi hade kanske 50% i skottprocent, men svårt att hålla skärpan i en sån match.
 
Anyway, dagens match gick över förväntningarna! Vi jobbade och jobbade och klarade det. Alla gjorde en insats och det är super! Jag lyckades personligen jättebra. Jag gjorde två genombrott varav ett mål och en straff. Och sen två hoppskott från vänsterbacken upp i krysset och i mål! Alla var helt chockade, inklusive jag själv!
 
Vi hade domare av världsklass; Päivi och Janka så det var himla kul! Roligt att lyckas på hemmaplan. Vi kommer ha en match per vecka framöver, så ingen vila här inte :)
 
Hejdå!