Tips!

skrivet 2014-02-25 klockan 18:38:26
May gad. Nu får man Mukluk bootsen från Timberland på Junkyard för 68e och -10% med koden SNOW10
Jag har ju fjoårets modell och har varit supernöjd med dem. Passa på. Fanns ännu rätt så många storlekar kvar.
 
 


Irislights.

skrivet 2014-02-24 klockan 20:57:40
Ni vet att jag är kär i irislights och när jag fick reda på att Design West fått in slingan "Endless summer" så reserverade jag en med 35 bollar direkt. Den är verkligen lika fin som jag tänkt mig. Passar perfekt i köket där accentfärgen är mint/turkos grön.
 
 
Om ni inte har vägarna förbi Ekenäs så finns ju slingorna att beställa här
Jag skulle kunna tänka mig Ocean Blue eller Tivoli.


I do like.

skrivet 2014-02-17 klockan 19:00:00
Tänkte bara säga att jag diggar Finlands landslagströja i ishockeyn i OS i Sotchi. Simpel, nytänkande & unik. Jag kanske inte skulle ha valt rött till "Suomi" på armen, men det anknyter ju till äldre tröjor. Tydligen är alla inte helt nöjda med den.
 
 PS. Hur skön är inte den här fillaribilden på Komarov & Selänne. Thumbs up :)
Båda bilderna från yle
 


Grazie mille.

skrivet 2014-02-16 klockan 17:31:00
Tack alla som gratulerat mig på min födelsedag.
Carro sa det bäst

Då jag bloggar rätt oregelbundet och instagrammar mer regelbundet så kan ni följa mig där via den här länken http://instagram.com/ikadesign/
 


Litet uppdrag

skrivet 2014-02-13 klockan 14:48:00
Kan ni gissa vad det handlar om? :)


Happy birthday to me :D

skrivet 2014-02-11 klockan 22:12:00


Ett foto.

skrivet 2014-02-10 klockan 21:30:16
Eva lyckade fånga mig och Sami på bild på nyårsfesten i Billnäs.
 


Bastukväll och lazy sunday.

skrivet 2014-02-09 klockan 21:50:00
Igår hade vi bastukväll med handbollslaget. Hur kul som helst. Slutade på Nox of course. Kolla Jogging Teams utsökta dekor. Hello 1990 :)
 
 
Idag har man mått som man förtjänar. Gah. Hade lovat Ella lite ika-time och på dagens program hade vi målning. Resten av dagen har jag legat i soffan och druckit jaffa.


Malenami etc.

skrivet 2014-02-07 klockan 12:00:00
Igår var det fart och fläng. Började med sovmorgon, skönt. Lite gröt i naaman och iväg till Ekenäs för att reda upp lite grejer i Popana och snarvla med Anki. Vi är ju kolleger men vi ses aldrig, så det är skönt att prata av sig om jobbet då och då.
 
Sen var jag till simhallen med 100 beväringar. Hade TUR och fick simma ensam i bana 2 jättelänge tills jag fick sällskap. Vet inte alls hur långt jag simmade. Hur ska man kunna hålla räkning? Nån som har tips. Jag nollar huvu så hårt att jag inte kommer ihåg vad jag tänkte i andra ändan av bassängen. Borde få dra streck på en tavla i ena ändan. Inte för att det har så stor betydelse det är ju hur länge som räknas, men kunde ju vara kul att se om man blir något snabbare (el tar mindre paus mellan längderna.)
 
 
Väl tillbaka hem fixa lite firmagrejer och sen iväg till Malena föreläsningen på Lärkkulla. Jag är ingen frekvent läsare av Malenami men var ändå intresserad av att höra hur hon lyckats bli så stor. Där var många bekanta nunor på föreläsningen :) Jag kom ju in i sista minuten eller ja några minuter över, sorry för det. Fick några bra tips bl a om att skriva upp mål, men annars så är det inte min cup of tea. Frågade litet om kommersialismen och vad man gör med informationen om läsarna som man får via google analytics.
 
Efter föreläsningen var det handbollsträning. Ett av mina mål förra året ->att börja spela handboll igen and loving it!
 
Det som jag gång på gång blir galen över är att man (jag och många andra kvinnor) inte bara gör saker. Satsar och försöker! Jag menar jag skulle ju ha kunnat producera prints t.ex i många år redan. Alla teckningar som ligger i nån låda. Nåt av dem kunde ju ha blivit en hit, MEN det vet jag ju inte eftersom ingen sett den och jag inte tryckt upp den och inte marknadsfört den. Härmed ska jag pusha alla duktiga brudar till mycket mer. OCH jag själv ska bli modigare!
 
Detta också för att jag har varit så förbannad på karlar som säger att de kan saker utan desto mer kött på benen. Sen lär de sig i samma veva och det går liksom klart. Ja men varför vara bitter på det. Gör det själv! Här har man inbllat sig att utbildning är nyckeln till allt. Och att int kan man någo förrän man har papper på det. Bullshit. Nog vet vi alla många som har L i någo språk och aldrig sagt ett knyst. Kan man språket då? På papperet ja, men i verkligheten. Så om vi tänker så men TVÄRTOM.
 
Dock tycker jag det är litet fräckt att kalla sig fotograf bara för att man tar bilder. Eller ja, man kan väl säga hobby-fotograf och proffs-fotograf. Var går gränsen sen det är en annan femma. När man bli publicerad, när man tjänar pengar på det eller? Samma gäller grafiker, illustratörer och konstnärer. Det är ju dethär med självlärd kontra utbildning och att det inte finns en licens för jobbet. Vad tycker ni?


Ratatas stadslista.

skrivet 2014-02-04 klockan 11:30:03
 
Miilo skriver så fint om Karis. Läs här!
Dessutom har hon nominerat min gata Matsgatan till den bästa. Sweet :)