POP table

skrivet 2014-05-25 klockan 19:03:00
Hur fint skulle inte det här vara? Tävling hos Linn nu.
#poptable


Det senaste!

skrivet 2014-05-09 klockan 10:22:27
Hej alla, längesen sist.
All energi går till jobbet och andra grejer utanför cybervärlden för tillfället. Det är ju bara bra, så var inte ledsna.
 
Igår var jag faktiskt på gymmet, believe it or not. Gjorde inte så mycket, men huvudsaken var att jag följde med Sami och Sabbe som skulle dit. Hyvä minä! Sista handbollsmatchen nu på måndag och sen Sjundeå Cup 16-17.5 så var säsongen 13/14 klappat och klart. Bra gick det förutom att jag skadade mig en gång, men lite vila och inget värre. Skönt!
 
Jobbmässigt med ikadesign har jag jobbat mycket med Fiskars museum. Gjort utställningsplakaten till nya utställningen. Tog hur länge som helst och drog ut över tiden nåt alldeles för mycket. Jobbigt blir det då.
 
Det som gått mer smärtfritt är Siljas EU-vals kampanj. Riktigt nöjd över vad jag åstadkommit hittills. Nu kommer slutruschen fram till valet 25.5. Silja är en god kandidat så rösta på henne vet ja! Hemsidan som jag fixat hittar ni här: silja.nu
 
Sen får jag nu och då laga annonser för Popana och jobbar mycket med FB marknadsföringen också, så jag får verkligen syssla med grafisk design dagligen. Vem sku ha trott det? :)
 
Vid sidan om dessa jobb hjälper jag Puupörssi med diverse annonser och material. Deras hemsida är nästa stora projekt.