god jul

skrivet 2007-12-21 klockan 00:42:53
image222


handisdag

skrivet 2007-12-16 klockan 22:11:45
Handboll med småtjejerna för hela slanten idag. Ner till Smedjebacken på förmiddagen och så 2 matcher hemma i Vallenhallen på eftermiddagen. Sen var man helt slut:) Inte mycke plugg den här helgen heller..
Fick cykeln fixad iaf. Köpte en ny skiftnyckel på jula och den passa perfekt. Gött. Men tycker cykeln går trögt, vet inte om man typ borde smörja den eller nåt?

En fjuttig vecka kvar. På fredag drar jag till Suomi! 2 veckors jullov. Thank you!

Träningmatch mot AvestaBrovallen på torsdag. Hang in there:)


orka

skrivet 2007-12-14 klockan 15:40:03
jee, jag är med på http://www.finnhandball.net/ Suomalaispelaajat ulkomailla kaudella 2007-2008 dvs på Finlands handbollsförbunds hemsida står det vilka spelare som spelar utomlands och jag finns med på listan. Jag fick nog lov att mejla och berätta, men nu e jag där iaf.

Matchen i Hudik i tisdags vann vi med 1 mål och jag gjorde 6 mål i den matchen. Har nog aldrig gjort så många mål, men vi gjorde inte en så bra match spelmässigt. Speciellt 3:orna i försvaret. Och vem är där hela tiden. Jag! Kanske jag inte ska vara där då!? åh, gjorde en så dålig träning igår. Hade varit i skolan och jobbat å hann bara slängde i mig en cheeseburgare när jag sprang till träningen. Orkade ingenting och var ofokuserad. Hemskt. Dessutom är mina knän helt överansträngda.

Cykeln har jag inte fått fixad. Får inte upp en mutter. Har så i nerverna med det. Ska försöka föra den till cykelaffären på stan imorgon. Sen ska jag jobba på donken några timmar. Sista timmarna i år. Ska inte jobba nästa vecka, för vi har så s-tans mycke i skolan.

Idag har jag tvättat kläder men annars bara tagit det lungt. Kände mig så utbränd igår att jag vill bara sluta me allt; skola, handboll, tha shit! Så jag chillar idag. Laddar upp batterier. Fick äntligen Amys cd med bilder från i somras. Måste ringa 2 ggr till fedex. Fattar inte hur det kan vara så svårt att leverera ett fjuttigt paket.

Happy friday!


vintertrött

skrivet 2007-12-13 klockan 10:04:41
vill bara sova.kan inte den här perioden vara över.
linjär algebran har jag inte börjat med, har lektion om 5 minuter, men orkar inte gå dit. ska gå på den andra timmen å bara sitta där.
sen ska jag och johny fråga folk om miljömärken på skolan.
sen ska jag jobba på donken efter görans föreläsning.
sen är det träningar.

cykelhelvetet fortsätter. glömde sätta ringen före muttern när jag drog fast däcket förra gången och nu får jag inte upp det! Aaagh, va i helvete! Vill ha min cykel. Har fått nog av att gå överallt!

Var till tandläkaren igår. Har 5 kommande hål och så kostade det 500kronor. Brutalt!

Vill bara hem nu!


jobb tre tusen

skrivet 2007-12-09 klockan 20:50:55
huh, det har blivit mycket jobb i helgen. +Mittdala match på fredag.

Först om matchen. Det var jättespännande. Vi började dåligt och dom kontra jättemånga mål. Sen tog vi ikapp dem och låg lika, men de lyckades dra ifrån igen. Sen var det 3-4 måls skillnade hela tiden och vi slet och slet. Mitt knä hoppa i sidled i mitten på andra halvan å det gjorde jäkla ont. Tur så gick det över, men knäet är nu uppsvullet. Jag spelade nästan hela matchen förutom då jag måste vila knäet i andra. Fan. Det var mitt opererade knä dessutom, det som borde vara thight å inte hoppa i sidled som det gjorde förritiden.

Sen var det McDonald's på lördan 12-17:30. Min cykel hade fått punka när jag skulle hem. Det var väntat, här finns så s*tans mycke glassplitter på cykelvägarna i Borlänge. Jag gick med cykeln till OkQ8 för att pumpa det men efter hundra meter var det tomt igen. Suck 3 km extra väg hem. Tyckte jag var värd en pizza från pizzeria capri. Mmm, den var skitgod. Sen ringde Sebbe och då kunde jag beklaga mig över det dåliga däcket. Han försökte hjälpa per telefon så gott han kunde. Jag satt sen resten av kvällen och skita ner mig med däcket och inte lyckades jag hitta alla hål ändå, så får ta tag i det så fort jag fått lite mer krafter. Sen var det sovdax för längesen eftersom jag lovat göra morgonpasset på Donken.
04:45 ringer klockan. Gäääsp! In i duschen och iväg traskande till Kupolen. Åååh. Där möts jag av stängningspersonalen som inte gått hem ännu!?#& haha, dom e helt slappa å fjantiga. Sen är det bara att börja jobba. Helt okej med öppning. Köra golvet och moppa, sen fylla på och sånt. Sen var klockan plötsligt 10. jess, halva dagen har gått. Käkade en bigmac till lunch. Gott:) Sen var jag i köket resten av dagen till 15:35. Trött till tre tusen. Såg Denisa påväg hem och snacka lite. Sen köpte jag en ljusstake till fönstret för att nu lite få julstämning:)

Sen har jag bara varit zombie framför tv:n å datorn. Tog en liten tupplur bara för att klara resten av kvällen. Ska tvätta kläder nu! Hmm, blev inte mycket linjär algebra den här helgen heller. Vad ska det bli av mig?

En 21-åring blev knivhuggen utamför McDonald's på fredagnatten. Hemskt. När jag kom på jobb på lördagen hade polisen lagt ut sånadär nummerlappar på strategiska platser, precis som i CSI. Sen när jag gick hem dem dagen var där massa med ljus vid ett träd. Markus hade varit på fest hos gärningsmannen en vecka innan. Scary shit.


money money

skrivet 2007-12-05 klockan 17:28:25
gött med skatteåterbäring på 96,93 euro!


svart på svart

skrivet 2007-12-04 klockan 16:50:26
image220
Johan ska ha svart på svart? Vargen från Bamse på svart bakgrund. hmm, Kajjan å jag undrar verkligen hur det ska gå till praktiskt lixom. Olika glans/matthet eller? Kul med besök annars.

Hade individuellt samtal med tränaren igår. Det gick bra. Jag var hans första val till 3:a i försvaret. Ojoj, man tackar. Han tyckte oxå att jag har gått framåt när det gäller linjespelet. Jee. Det tycker jag själv oxå. Det har gått bra den senaste tiden och jag känner mig trygg i min position och i min roll i laget. Kanske dags för mer ansvar. Svårt det där. Man vågar inte riktigt ta kommandot eftersom man inte vill trampa någon på tårna och iom min position som linje, så är det svårt att styra å ställa, tycker jag i alla fall. Rolig träning igår, fastän vi bara var 7st. Men nu ömmar ryggen lite mer än vanligt, så det är inte så bra. Hoppas det blir bättre snart.
Ser sjukt mycket framemot matchen på fredag! Hemma i Mockfjärd:)

Sebbe hade slitit upp axeln igår. Han tog i med för mycket vikter på hantlarna å sen kunde han inte lyfta armen ovanför örat. Aj, aj. Han skulle kanske ta sjukledigt å komma till mig:)

Puss å hej!


schliten

skrivet 2007-12-02 klockan 20:53:44

hallå! nu e jag måttligt schliten. I torsdags hade vi match i enköping, det var skitdåligt väder och det tog lång tid att köra ner dit. Vi hade inte så mycke tid till uppvärmning, men vi började matchen bra. I mitten av första halvlek hade vi en kontring och jag skulle sätta i och sedan passa Persson, då blir jag hårt knuffad och landar hårt på nedre ryggen precis ovan rumpan. Det gör jätteont och jag skriker och gråter. Kan stiga upp om en stund, men har svårt att gå. Därmed slutspelat för mig. I halvlek står det 11-11. I en mycket spännande andra halvlek lyckas vi inte dra ifrån och vi förlorar med ett mål. Vi hade ett frikast som Maria sätter in med ett underarmsskott från 9m, men det döms bort pga att Sara inte passat bollen utan givit den till Maria. Dessutom var det den ena domaren som bestämde, den andra hade inte "balle" alltså stake att hålla på sitt domslut. Löjligt.

I fredags var jag vikarie på amsberg. Jag visste inte om jag skulle kunna gå pga skadan, men det gick sådär å att cykla gick bra så jag skaffade lite voltaren gel från apoteket och körde hårt. På kvällen jobbade jag lite på donken oxå.

I lördags hade vi match med småtjejerna i Falun mot Samuelsdal. Vi kom med 1 man kort och en tuff match väntade. Tjejerna kämpade på och Maria hoppade in i målet då Sherin inte riktigt mådde bra. Det var flera av tjejerna som fick smällar och de slet i armarna. Samuelsdals tränaren, som kallas pepparkakan, var störd i huvvet! På slutet låg vi jämt och sen får Samuelsdal en straff, vilket inte borde ha varit. Unga manliga domare som inte riktigt hade koll. Vi förlorar slutligen med det där ena målet.

Medan jag var i Flaun ringer Kenta å undrar om jag kan spela div 3 match i Hedemora. ja, självklart säger jag. Trodde den var på söndag. haha, Andreas hade sett fel på schemat. Det är knappt vi får ihop ett gäng. Vi har 3 92:or med oss, eftersom det är flick-Sm samma helg. Vi gör en toppenmatch. Minna vår lilla gangster drar på sig 3 2-minutare och därmed rött kort, men Maria ser till att vi vinner matchen iaf. Jag var inte riktigt i form pga skadan, men det gick okej. Gjorde x-antal misstag. Fick vara 9m och det kändes inte riktigt rätt. Hmm..Sen var det slapp resten av lördagkvällen.

Idag har jag varit på McDonald's hela dagen. Stannade övertid, då det behövdes. Blev riktigt störd på en tjej i personalrummet. Vi satt där å chilla innan vi gick in. En hel drös med folk. Det var tal om löner och Ebru frågade vad jag hade. 91.7 som två andra killar oxå.
-Vaddå är du över 20?
-ja, jag är 25!
-Va, gud du ser ju ut som typ 18!
-Ja, jag vet, inget jag kan göra åt?
-Men gud, varför utbildar du dig inte!
-Jag pluggar ju?
Åååååh, jag blev så störd. Skulle velat sätta henne på plats. Är det som om jag är heltidsanställd eller? Som om jag inte gjort något i mitt liv!? Nu i efterhand kommer man ju på en massa klokheter som jag skulle ha velat säga, men man kommer aldrig på det när det gäller! JAG BLEV SÅ STÖRD! och vad är det för skillnad om man är 25 och jobbar på Donken. Man har ju ett jobb i alla fall. Finns så många arbetslösa som plockar dina skattepengar! Åååååh.

Over and out!