faan!

skrivet 2007-10-25 klockan 22:29:49
Ååååh, vi var så nära att ta hem det idag. Skulle vi satt våra chanser, så sku vi ha vunnit. Men ett par felpass å dom andra vann! Damn! Jag hade en bra match. En dum 2-minutare. Å ett underarmsskott som jag borde ha blockat + en linjepassning som gick vid huvvet i början av matchen, men annars riktigt bra. Åååh, va störigt! Skulle ha suttit skönt att vinna hemma!

Nu ska jag packa å sen bär det av till Finland. Start 03:40 i natt....sen är jag hemma 22:00 på kvällen! Sebbe kommer och hämtar mig från båten, jee:) Sen blir det mys och idol-kväll. Längtar!


startsexan

skrivet 2007-10-24 klockan 10:49:13
Hej!
Imorgon har vi Mittdalamatch mot Hällbo i Maserhallen kl 20:15! Kom och heja! Jag är eventuellt i start sexan, jee!

Imorse var jag på Tjärnskolan igen för att hålla ett handbollspass med 6A, snart ska jag tillbaka för att ha ett pass med 4orna. Sen på kvällen är det träning med mina flickor -94. Börjar bli en hejare på det här med att vara tränare.

Imorgon ska jag jobba på donken, sen packa, sen match och sen mitt i natten skall jag med bussen till sthlm och till båten som ska ta mig hem heeeela långa dagen. Har filmer på macbooken, men dens batteri strejkar just nu, så funkar bara med nätadaptern för tillfället. Någon som vet vad man ska göra då?

Sebbes bror och mamma är i Paris hos Sebbes moster. Hon undrar när jag och Sebbe ska hälsa på. Hmm, ja, närsomhelst:) Ge mig lite pengar bara. Ska få min första lön imorgon, får se hur mycke jag lyckas samla på mig. Ska köpa nya innedojjor iaf, sen skulle jag vilja ha en snowboard, ny vinterjacka, nya joggingskor.


mest handboll..

skrivet 2007-10-21 klockan 17:25:28
I veckan blev det mycke jobb på donken, varje dag nästan och på fredagen gjorde jag 15-23..rätt så låång dag. Blev dessutom satt i DT (drive thru) ettan i slutet av kvällen. Var skitskraj, men det gick bra. Lite svårt att höra ibland vad folk vill ha, sen ska man ta beställning av den förra när den nästa betalar och ja, det är allmänt stressigt, men fick någotlunda koll på det hela iaf.

Igår var vi i Smedjebacken med F94 på match. Det gick bra! Idag var vi i Hedemora för en match, det gick oxå bra!

I torsdags hade vi träningsmatch med Mittdalarna mot AvestaBrovallen div 1 lag. Det gick inte så bra.

Förra fredagen hade vi match mot Rimbo. Det var sjuktjämn match som vi tyvärr förlorade. Jag gjorde tydligen 2 mål fast jag kommer bara ihåg ett. Sen borde jag ha satt en tredje boll, men fick inte till det. Det var den målrikaste matchen ever me 36-32..det är sjuuukt mycke mål. Jag försvarade bra i första halvlek och fick beröm för det! Sen spelade jag hela matchen förutom 2st 2-minuters utvisningar..så det är ju förtroende om nåt:)

I tisdags tog jag en träning för F98-97. Dom var jätteduktiga! Vi hade lite stafetter å lite skotträning å spel.

I fredags var jag åter på Tjärnaskolan och deras 3:or som ville ha handboll på idrott. Det gick bra igen. Läraren tog mitt nummer, så om de behöver en vikarie så ska de ringa mig. Hon tyckte jag hade så bra hand med barnen.
Nu i veckan ska jag köra pass med de andra eleverna i 4, 5 och 6:an på Tjärna skolan. Synd att deras hall e pytteliten.

Sen är det Mittdala match på torsdagen mot Hällbo i MASERHALLEN kl. 20:15 kom och titta!

Sen ska jag HEM! åker med bussen 03:40 å med dagsbåten, så jag e hemma efter 22! lååång dag, har laddat ner prison break och Top Model till macbooken:)
Jag e i Finland 26-29.10! Wihuu!


veckan som gick

skrivet 2007-10-12 klockan 22:39:33
Huh, veckan har varit relativ lugn. Har sovit länge på morgnarna och pysslat med ditt å datt den här veckan. Kände mig måttligt schleten efter söndagen.

Igår fick  jag post! Wohoo, inte mycke som ramlar ner i min postlåda nuförtiden när jag inte tar emot reklam längre. Ett nytt färskt nummer av sköna hem och min efterlängtade ungdomskalender. Innuti är den skitsnygg, men pärmen var inte lika fin som ifjol. Lär nog klistra på något eget.
image207
image208
















Idag var det desto mer fjång. 8:00 på morgonen skulle jag vara på kvarnsvedensskola, men cyklade lite omvägar och anlände 8:10, men det gick bra iaf. Informerade om klasshandbollen i 8 klasser. Puh, kom hem vid 10. Skulle avboka handbollsträningen med kidsen på Tjärnaskolan då jag inte hade några bollar, men dom hade lite bollar på skolan, så jag gick dit ändå. Det gick jättebra, ungarna sprang omkring som galningar:) Lärarna trodde jag sysslade med sånthär jämt, men jag är ju värsta nybörjaren:) Ska köra ett pass till nästa vecka. Då blev dom jätteglada, barnen alltså:) Alltid tacksamt att vara ung och ny och inte deras gamla tråkiga lärare, hehe.

Sen kom jag hem och var skittrött. Sov sen en stund. Typ 3 timmar. Sen var det mataffären som väntade. Måste ju fixa matssäck till imorgon då vi ska till Rimbo. Start 9:20. Matchen är 14:00.. kommer bli en lååång dag. Hoppas hoppas det går lika bra för mig som förra matchen. Kändes iaf skitbra. Har dock inte fått någon feedback av tränarna, förutom Tommy som alltid stöttar. Men desto mer av alla vänliga själar. Ni vet vem ni är. Tack, det värmer och det behövs:)


snott av ania

skrivet 2007-10-10 klockan 11:47:02
ord och inga visor.
http://aycu29.webshots.com/image/27188/2002854985091552879_rs.jpg


vinst, vinst, vinst!

skrivet 2007-10-07 klockan 19:29:23
Hej! Idag var det 3 gånger gillt.

Vann med småtjejerna i Avesta mot Samuelsdal och AvestaBrovallen! Superroligt. Dom var så duktiga och kämpa så bra. Efter den lilla utfärden var det dags för MittDala match hemma i Maserhallen mot Lidingö. Först hade vi en liten frågesport med laget med alla möjliga frågor, mest nutidgrejs. Gissa vem som tog hem det...yes, jag. Mest allmänbildad i laget tydligen. Det kändes ju bra. Hade en hel del fel oxå, men det gjorde inget när alla andra hade mer fel:) Lär ska bli en tradition det där med frågesport inför alla hemmamatcher:)

Med den bakgrunden kunde det ju inte ha gått något annat än superbra i matchen. Jag fick börja i öppningssexan! Wohoo! Gjorde bra spärrar och 2 mål, nästan 3. Tyvärr blev det en felspärr den här gången, men men torde vara godkänt i alla fall. Matchen var nog den tråkigaste andra halvleken någonsin. Lidingös tempo var galet lånsamt och det var knepigt att lyfta tempot. Men bra jobbat tjejer 24-19 blev det iaf.

Vi är vinnare!


fredrika.info

skrivet 2007-10-06 klockan 23:25:52
Fridas hemsida http://fredrika.info är färdig! Förutom kort sammanfattning på 3 språk till. Plus hon har ju en hel del insändare som skall in på sidan och kanske någon bild från hennes jobb som riksdagsassistent.
Happy*


helt ledig

skrivet 2007-10-06 klockan 18:11:18
image206
hej! Idag är jag helt ledig. Fanns inget dagspass på McDonald's, så jag passa på att vara lite ledig. På min lediga dag sitter med min systers hemsida. fredrika.info. som jag lovat göra. Hade en plan i somras hur den skulle se ut, men nu blev d ändå helt nåt annat, haha. Rockie ska ju vara me iaf.

Imorgon är det en stor handbollsdag. Först ska jag ner till Avesta med F94 tjejerna tidigt på morgonen. De har fått nya matchtröjor och allt. Ska bli jättespännande. Sen har jag egen match hemma i Borlänge. KOM OCH HEJA! START 15:30 MASERHALLEN!

Igår var jag till Tjärna skolan och informera åk 3-6 om klasshandboll. Det gick bra, man blev ju bättre efterhand när man gick till följande klass. Hade med mig en handboll som jag visa upp och som dom fick känna på. Ska dit och dra några handbollspass på jympan nästa vecka.

Igår var det oxå sista passet på Amsbergs skola på en tid. Ska dit på deras höstlov 2 dagar, men annars så har de inget behov av någon vikarie just nu. Snyft. Det har gått så himla bra nu den senaste veckan. T.o.m. de tuffaste killarna började anförtro sig.


resten av veckan

skrivet 2007-10-03 klockan 18:06:19
Jag klara bildbehandlingstentan! Wohoo!

Idag skickade jag iväg en stipendiumansökan igen! Pliis give me money.

Overallerna till MittDala var skitsnygga. Mörkblå och blå. Så glad att jag äntligen passar in. Vi har sett ut som regnbågsfamiljen för att citera Minna. Alla har haft olika overaller och det har varit allt annat än enhetligt.

image205Resten av veckan då. Jo Amsbergs skola imorrn 9-16. Ska lära tvåorna om Finland. hehe. Sen handboll på kvällen. Fredag skall jag till Tjärna skolan och informera om klasshandbollen, sen iväg till Norr Amsberg igen och vikariera 11-15. Efter det ska jag äntligen, tvätta min enorma tvätthög. Och se på Idol såklart.

Inget planerat för lördag. Kajsa fyller då, men hon e bortrest. Kanske jag tar en tur på McD. Behöver ju alla pengar jag kan få in. Söndag är det start tidigt, tidigt med F94 till Avesta där vi har seriens första match. Ska bli otroligt spännande att se vad tjejerna kan och hur det fungerar i matchsituation. Sen är det MittDala match 15:30 i Maserhallen mot Lidingö! Alla i Borlänge måste komma å titta å heja! Hoppas jag blir uttagen bara. Inget är säkert nuförtiden längre.

Om en månad börjar jag skolan. Hur ska det gå:) puss å kram


rätt mycke handboll

skrivet 2007-10-02 klockan 23:00:51
hej hej! Jag e mör. Jag e seg. Jag e deadmeat.

Det började med nattur på McDonald's i lördags. Skulle jobba till tolv, men någon tjej uteblev så jag var snäll och jobba till halv fyra. Agh, jobbigt. Start på söndag kl 14:15, jag försov mig, snyggt. Måste sova ut, så jag kunde spela. MittDala match i Märsta mot Skånela. Knappt vi hittade dit, men sen var det game on! Superjämn match, som slutade 23-23. Jag satte in en boll en hundradelssekund efter slutsignalen. Galet uppjagad efter det. Bara darra. Faaan, ville ha det målet, skulle ha varit värsta hero!

Skånela skriver på sin hemsida:
Mittdalarna kvitterar med 1 minut kvar och vi blir sedan "stürmade" när vi har anfall. -"kämpa, lås, ta i !!!!"
Och med 4 100-delar till godo så går fulltid (och sen rullar deras boll över linjen...puh) <---det var min boll!!

Jag tyckte jag gjorde en bra match bl a 3 mål, förutom en superonödig 2-minutare. Bra moral i laget! I like out team. Jag fick spela halva första halvleken och hela andra. Förtroende! Läs vad coachen skrivit här:
http://svenskidrott.se/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1012958&CatId=437684

Vi kom hem efter 23, så det blev en lååång dag.

Måndag vakna jag med grym huvudvärk. Försökte sova bort den till långt in på eftermiddagen. Sen fick jag åka med till Mockfjärd för att spela div 3 match. Jämt där oxå och tillslut förlust med ett ynka mål! Starka tjejer som hoppa på en. Var rätt så mörbultad efter det. Sara vricka vristen oxå, så det var dumt. Söndagens match kändes i benen. Vi kom hem rätt sent igen.

Idag var det upp och hoppa vid 5. Hade jobb från 7 på Amsbergs skola. Hade lekis idag. Gick helt okej. Men trött blev man. Var helt färdig när jag kom hem efter 14. Sen var det vila, mat och iväg på träning. Åååå, vad ont jag hade i kroppen, benen var stela, men ändå som spagetti. Jobbigt värre.

Imorrn ska jag VILA.
Tack å hej!