Fredagens händelser.

skrivet 2009-08-25 klockan 12:25:42
Helgen i övrigt då? Jo, jag anlände på fredag morgon 06:30 till Stockholm och promenerade in till city. Sen blev det frukost och kaffex2 tills jag mötte upp min kusin Emmi utanför hennes jobb. Hon fick ta hand om mitt bagage, så slapp jag låsa in det för dyra pengar. Sen begav jag mig på lite shopping, men kom inte långt. Typ 3 affärer innan det var dags för lunch. Jag hade dock hunnit köpa 2par björn borg trosor på rea:)
Vi lunchade med Emmi på zanzibars uteservering. Vi åt rödspätta med skagenröra. Det var jättegott och vädret var hur bra som helst. Sen visade Emmi mig biblioteksgatan och där måste jag ju gå in på urban outfitters.
Vilken jäkla snygg affär. Kolla taklamporna. De var inte så små:)

Hittade lite grejer på rea. Bland annat den här gröna fina klänningen, den var bara 300kr men jag har köpt så många klänningar i sommar som jag ännu inte använt att jag kunde inte köpa den. Det är ju inte som om jag har någon inkomst så, då får man hålla igen, även om det är REA:D Men visst var den snygg?

Köpte iaf en klänning för den är mer höst/vinter, vilket ju är på kommande och priset var helrätt. Kan ni tänka er att jag plocka hem den för 149kr. Kommer bli snyggt med ett par tjocka strumpbyxor till.


Efter min lilla shoppingspree, så tänkte jag kolla in 5 rookies på designgalleriet. Jag trodde det var design i allmänhet, men det var kläder och dessutom var det ett litet galleri där de hängde, så det var en besvikelse. Svårt att förstå "design" kläder om man inte ser dem på catwalken.
I närheten fanns sen Humana (UFF) där allt var 20kr st och där hittade jag en blå adidas jacka. Wihuu! Den satt som en smäck och var perfekta färgen. Synd att loggan inte längre syntes. Satte jacka i användning redan samma kväll och hade den resten av helgen :D
Sen var det dags att traska hem till Emmi på Döbelnsgatan. Emmi och Toffe har en jättefin lägenhet supercentralt. Den är ljus och man ser de mörka takbjälkarna eftersom det är en vindsvåning. Jag gav som sagt "frimärket" tavlan som jag gjort i USA och hon blev jätteglad. Jee, dessutom passade den hur bra som helst in i deras inredning. De har nyss fått balkong också så det var nice. Sen gick vi och handla och Emmi kockade medan jag duschade.
Vi åt, Emmi hade gjort kyckling med curry&äppel, och gjorde oss i ordning för att gå på norra brunn stand up festival. Vi var där vid åtta, men då var det redan fullt. Nooo. Så dit for våra planer. Vi skulle möta upp Kristin et Co där, men bestämde oss för att gå tillbaka hem och ta några drinkar och se på fridrott. Kristin, Jennie och Jonas kom upp och senare gick vi till Limerick, den lokala irländska puben. De hade en trubadur som spela klassiska låtar och det var helt enkelt supernice!

Kommentarerskrivet 2009-08-25 klockan 13:29:24

sjukt snygg klänning ika!


ika
skrivet 2009-08-25 klockan 15:27:08

thx!Jag heter
Kom ihåg mig?
URL/Bloggadress


Min kommentar