Snurrar just nu med Frida K.

skrivet 2010-07-30 klockan 18:52:34Painted.

skrivet 2010-07-30 klockan 11:06:36

Oooz, så laddad för ikväll! Kommer bli så rrroligt. Ska kramas me mina :n och pimpla vin. Karisnatten it is! hoppas man träffar en del gamla bekanta. Det är alltid skoj!

 

Kolla jag har lackade naglar. När har det hänt sist? Har defacto inte kunnat tugga på naglarna nu när jag jobbat som tuuusan och sen myst lite däremellan så nu är de tillräckligt långa för lacket liksom. OCH måste nog säga att man känner sig liiite finare med lackade naglar. Hihi.

 

Innan festligheterna drar igång där vid fem ska jag ut på stan och hitta ett nytt navelsmycke (eftersom jag tappat mitt förra) & inhandla lite alkoholhaltigt.Lördagen i bilder.

skrivet 2010-07-30 klockan 11:01:01

Här kommer lite bilder från lördagen då Karlssons Frida hade födelsedagsfest. Vi grillade lite och pimplade vin. Sen blev det utgång till Santa Fé. Det var nog fullt ös, tack för en superb helg! :D

 

Julia & Jill kom via men fortsatte sen kvällen på faces.

 

Frida med sin bebis Rocky.

 

Niksus kvällens drink appeltini. Frida digga!

 

Lillebror & Catti hittade vi också på Fé.

 

Josse va på G och det blev en shot eller två. Fniss.

 

Party People<3  Puss på er!9-dagars putki to an end.

skrivet 2010-07-29 klockan 12:13:23

NU får ni defnitivt kalla mig för en usel bloggare. Förlåt, förlåt, förlåt.

 

Jag har jobbat halvt ihjäl mig, sista dagen på 9-dagars putki ikväll. Sen två HELA dagar ledigt!! Gosh, vad jag har väntat. Och imorgon är det ju KARISNATTEN, whoop whoop! :D

 

Har varit helt okej att hänga på Shell så mycket som jag gjort, då jag jobbat på bensa-sidan och kunnat ordna och lite följa med olika saker. Blir liksom lättare då man lite kan ha koll. Annars så jobbar jag ju både i butiken och i café och vet aldrig nåt om något. Iaf känns det ibland så.

 

Har ju inte ens berättat om helgen. Dåligt, dåligt! Har hängt med Karlssons Frida för det mesta. Fredag Serendi och Shell och lördag, Fridas fest och Santa Fé. Rrrrriktigt Rrrrroligt! :D ;D Bilder får ni ta del av senare, sorry. Hinner inte nu.

 

Knä har blivit bättre. Jobbade första dagen igår utan bandage och voltaren gel. Jess! Thank U.

 

Nu ut på lite ärenden på stan, bl a hämta plagg som Elin sytt om. Tack och bock! Sen Shell och kvällsskiftet. So long.Snurrar just nu.

skrivet 2010-07-22 klockan 22:23:44Äntligen!

skrivet 2010-07-21 klockan 19:30:20
Nu har det äntligen hänt! Jej!

Strax filmkväll, Shutter Island. Hoppas jag inte pissar på mig. Tror den kan va ganska scary.

Imorgon morgontur 2 av 3. Rise and shine där vid 5 snåret. Gäsp.


:(

skrivet 2010-07-19 klockan 22:03:11
Mitt knä hoppa igen. Mittiallt när jag var på jobb och fixade i köket. Aj. Va fn. Ska jag verkligen måsta operera det. Vill inte!!!Raivari..


Fina bilder av Frida K.

skrivet 2010-07-19 klockan 22:01:53
Hon kan nog fota den flickan. Kolla nu va fina bilder hon tagit på mig!

På glass i Ekenäs. Nami. (Snyggt me glass på läppen då..)


I Serendi med lilla Novalie (Lottas & Mackes lilla tös) i famnen.


+ de här finns på FB. Kiva kiva! :DDagens dog.

skrivet 2010-07-18 klockan 12:17:31Gooooodmorning.

skrivet 2010-07-18 klockan 11:21:50

Ser man på en krapulafri söndag. Skönt är det, men visst kliade det lite i dansfötterna igår. Säkert sku det ha funnits bekanta i Ekenäs, men var sen ändå lite för trött igår kväll efter jobbet. Idag kvällstur igen och nu ska jag göra tilitys HELT SJÄLV. Iik. :D Igår räkna jag helt åt skogen, tur så va Johan där och kunde peka ut var det for fel.

 

Grattis lillasyster Fredrika på namnsdagen. Visste ni annars att jag borde ha fått det namnet, men släktingarna hade andra idéer så mamma valde Marika ist. Mommo & Moffa tyckte jag skulle heta Mia. Fniss. Sen när Frida föddes då var morsan mer bestämd och sa att nu blir det en Fredrika :DFight.

skrivet 2010-07-16 klockan 18:12:38
Stred just med J.P. Chenet flaskan i en halvtimme. Korken vägrade ge med sig. Resultat skruvöppnare sönder och korken hackad i bitar, men ack så god spritzer i min hand. Happy friday y'all!


Småsyskon.

skrivet 2010-07-16 klockan 18:11:06Dagens dog.

skrivet 2010-07-15 klockan 17:53:19New garnments.

skrivet 2010-07-15 klockan 16:46:38

Lite bling bling, pari klänningar, shorts, linne, tröja, jeans i haremstil +polkatop.

Jo, jag vet jag är kobent! :DSvettmonster.

skrivet 2010-07-15 klockan 15:07:49

Hemkommen från jobb. Svettigt värre igen, känns som man kissat på sig konstant. Inte farligt fräsht. Efter jobbet förde jag tillbaka kryckorna till HVC och köpte mer voltaren gel från apoteket. Hmm. Nå det går.

 

Igår va vi på shopping i Sello. Jag skulle bara titta lite.. Nåjaa, kommer hem med 5 kassar och par hundra euro fattigare, men pengar ramla in på kontot idag, så inte SÅ farligt. Men ja, jag överkonsumerar och det är jag kanske inte så glad över. Vill ju hellre resa för pengarna! Måste ta mig i kragen och planera en trip snart. Jag vet ju hur bra det är för mig!

 

Skulle ju ha köpt ett par shorts till jobbet. Enfärgade svarta inte för korta! Nå så länge jag har bandage kan jag kanske ändå inte ha shorts, men det sku nog va skönt om det fortsätter såhär!

 

Ska hoppa i duschen nu och sen fota lite av de nya plaggen så ni får se. Later!Snurrar just nu.

skrivet 2010-07-14 klockan 14:20:03Fredagen i pics.

skrivet 2010-07-14 klockan 08:47:32

Anki hade alltså keikka på Serendi i fredags. Det var en av hennes bättre spelningar vill jag påstå. Riktigt riktigt bra! I bordet hade jag sällskap av Frida, Nicke, Julia och Tiina och hennes kompis. Det slank ner en par lonkero i värmen och feelisen var nice.

 

Vi hade front row.

 

Tiina hade feelis och sjöng med. En eller två handmoves kom det också :D

 

Jag och Julia log i kapp.

 

Sötaste snusburken ever! Men nu är snuset slut :( Hansson skickar du mer :)

 

Really juicy

 

Frida.

 

Nicke.

 

Anki svalkar sig med en väl värd smirre efter spelningen.Lördagen i pics.

skrivet 2010-07-14 klockan 08:45:57

Bastsjöbeachen HELA dagen.

 

Julia fotade oss.

 

Jag fick en av mina energikickar.

 

Ipoden och x-mini högtalaren stod för musiken.

 

En fin bild i Julias HBL.

 

Man börja nästa tro på gud när man såg den här himmelen innan avfärd till Hangö.

 

Här snackar vi hårspray:D

 

Nicke, Frida och Julia på Tivoli i Nickes favorithörn där man fick drinkar med slushy. Nami.

 

Frida i snyggklänning lånad av Julia.

Det var en helt fantastisk lördag med beach-häng hela dagen och lite grill hos Frida innan avfärd till Hangö. Där stegade vi in på Tivoli. Det var SÅ lyckat. Tack alla. Och tack massor systeryster för att du körde.Dank U wel.

skrivet 2010-07-13 klockan 14:21:22

Mitt Holland-armband som jag fått i gåva av Heleen från Amsterdam. Dank U wel! :DVärdelös.

skrivet 2010-07-13 klockan 14:09:12

Hej, jag har ju blivit helt värdelös på att blogga. Sorry alla, men det betyder ju att jag eventuellt har ett liv, fniss. Eller ja, kanske inte så mycket mer än vanligt;)

 

Gårdagens korta mellantur blev tillsist 10,5 h i över 30°C värme. Not nice. Jag var så sönder! Och knäet mådde int så farligt bra. Ska iaf vara ledig nu till torsdag. Då blir det morgontur. Sen har har jag fredag morgon, sen kväll, kväll, kväll.

 

Helgen var nice. Fredag lyssnade vi på Anki på Serendi. Hon var fantastisk som vanligt! Har några videos så ni också får höra, ska bara ladda upp den på tuben. +bilder. Sen var det beach-häng hela lördagen i Backgränd och efter det en tur till Hangö och Tivoli. Jag kan nästan lova att jag var en av de gladaste & lyckligaste den kvällen. Jag är bara så himla glad och hoppas hårt på att det här ska bli sjuktbra i fortsättningen.

 

Söndag beach-häng igen och sen fortbollsVMfinal på kvällen i mysigt sällskap. Spanien vann helt rättvist, men lite väl målfattig match kan man tycka. Jag hejade ju på Holland eftersom Wesley Sneijder är en av mina favoritspelare. Oranje! :DShelliliäinen.

skrivet 2010-07-12 klockan 09:23:41
Tillbaks på jobb. Mellantur 11-18 idag. Förhoppningsvis några rader blogg ännu ikväll. See ya!


Hello sunshinegirl.

skrivet 2010-07-09 klockan 11:32:46

Yup, såhär pigg ser jag ut idag. Fick sömn efter 2 och vakna 7 när de kom och hämta lavan. Så va jag ut me Rockie i morgonsolen och sen har jag sovit fram till nu :D

 

Hade en mardröm när jag vakna. Det var asit, bodde på bottenvåningen i något hus i centrum med 3 stora fönster mot vägen och sen hade jag ett fönster uppe och märker då att någon gammal gubbe försöker ta min mobil som ligger på laddning på fönsterbrädet. Fönstret var sådant att man öppnar det för vädring på ovansidan så han hade lite problem att nå den. Jag ville springa dit, skrika men det hände ingenting. Jag var som i lera, allt gick lååångsamt och sen får jag ut ett klent rop, som jag också skriker på riktigt. Så vaknar av att jag själv skriker. Galet jue!

 

Igår va jag till Lojo på lite shopping. Blev en ny bikini och ett par jeansshorts, plus lite annat smått och gott. Lite för svettigt för shopping dock.

 

På kvällen var jag på filmkväll och såg Into the Wild. Den är så fin, men det är som en ny film varje gång jag ser den. Den betyder liksom olika beroende på var i livet man är. Lite häftigt tycker jag. Det var en av många filmkvällar får man hoppas ;)

 

Happiness is only real when shared.Snurrar just nu.

skrivet 2010-07-08 klockan 11:29:38Sleepy head.

skrivet 2010-07-08 klockan 11:27:07

Godmorgon sömntuta. Jiisus fick ju inte sömn igår. Det var hett och asit och jag hade tydligen tagit en powernap för mycket på dagen. Dessutom hade jag ångest över att mina första slalomskidor och stavar kastades igår.

 

Har så svårt med sånt, vill bara spara allt. Men jag vet, det funkar inte. Men iaf så sku man kunna ge dem till någo barn. Och ja, mamma håller ju med, men då ska de föras bort också och inte bli i förrådet var de har varit i över 10 år.

 

Spanien vann mot Tyskland igår. Det var litet överraskande kan man tycka, men guuud va spännande det kommer bli på finalen på söndag!!!


Twilight.

skrivet 2010-07-08 klockan 11:02:17

Igår var jag och se på Twlilight, Eclipse med Jill och Julia. Tyvärr finns inte magin kvar från första filmen, men man vill ju ändå veta hur det går:) Vem ska Bella välja, Edward eller Jake?


Såga, slänga bort.

skrivet 2010-07-07 klockan 15:30:33

Jiisus, va slut man blev av att rensa gården på kvistar, träd och skit. Jag har också sågat med motorsåg det ni. Lite tuffer känner man sig. Nu har vi ett jätteflak fyllt med skräp. Dit for en massa gammalt, bl a mina kära första par slalomskidor, snyft.

 

Men skönt att få det gjort. Nu ska jag och simma. Det kommer bli megaskönt!♥ Oranje.

skrivet 2010-07-07 klockan 10:33:41

Holland vann igår, så de är i finaaaal, hur rrroligt är inte det!? :D  ♥ ♥ ♥    bild fifa.comSnurrar just nu.

skrivet 2010-07-06 klockan 17:26:24Hey it's Tuesday.

skrivet 2010-07-06 klockan 14:42:36

Hej, svettigt värre idag. Åska i luften kanske? Ikväll kommer semifinalen i VM Uruguay mot Holland. Liite spännande. Tänk om Holland går till final :D :D :D Sen imorgon är det ju Tyskland mot Spanien. Whoop, whoop! Och bronsmatch på lördag och final på söndag. Sen var det slut på VM! Många är överlyckliga över detta faktum men inte jag. Drömkvinna som jag är :D

 

Nu ska jag såga ner några träd. Imorgon får vi en lava hit vart vi ska slänga allt skräp. Gosh, jag ska nog inte bo i hus när jag blir stor. Finns SÅ mycket att göra HELA tiden.Sjukledig.

skrivet 2010-07-05 klockan 13:12:01
Jag har haft en (1!) dag sjukledig i mitt liv. Det pga ripuli.

Nu fick jag en vecka pga av mitt knä. Läkaren trodde inte det var något allvarligare så det får vi tacka för. Så back in business om en vecka. Fram tills dess, hoppa på kryckor, bandage och kallt samt värkmedicin och voltaren gel.

Känns ju inte alltför roligt att det var den veckan på jobbet då flest personer har semester och man verkligen skulle behövas:(


Dagens dog.

skrivet 2010-07-05 klockan 13:09:35Fantastico.

skrivet 2010-07-05 klockan 13:07:31

Fantastisk helg måste jag säga. Vädret har varit stekhett och jag har fått umgås med vänner och familj. Har lagt till bilder till mitt sommar 2010 album på FB. Litet smakprov här:Snurrar just nu.

skrivet 2010-07-04 klockan 14:45:32Fredagsfeelis.

skrivet 2010-07-02 klockan 14:49:25
Nu har jag fixat sjukledigt från jobbet och hämtat kryckor på HVC. Tänker inte deppa! Fast jag har ont och inte skulle hinna vara invalid. Kommer ju värsta matchen nu klockan 17. Holland mot Brasilien. Sen ska vi me schacki på mini-golf till ekenäs och efterföljande terasshäng. Happy Friday y'all!


Robin Hood.

skrivet 2010-07-02 klockan 14:18:51
I förrgår var jag på premiären av Raseborgs sommarteater med syster yster och Rockie the dog. Bra pjäs, hyfsad musik, bra sånginsatser, lite humor och lite action. Riktigt bra med andra ord! Rekommenderas. Fint väder hade vi också. Lite för lång var pjäsen som vanligt, men andra akten gick fortare än första.Midsommarkavalkad.

skrivet 2010-07-02 klockan 13:23:37

Freys inköpslista får börja bildspelet. Gotta love.

 

På fredagen var det en massa slappas & vinpimplande på stugan som stod på schema.

 

Jag var jätteglad. Vi var inte så många, storebror med fästmö samt vänner, jag & syrran.

 

Rockie fick vara med sin mamma. De gosade i solen. Efter en hel del politiska diskussioner, fotboll och mat blev det bastu och ett dopp i havet.

 

Lördagen var fin.

 

Rockie var och simma lite i det kalla vattnet medan Rocky simmade lite mer.

 

De hade roligt tillsammans.

 

Rocky hade kommit med matte Frida och Nicke. Bara glada miner! :D

 

Nicke filosoferade lite på grannens sten.

 

Sen var det grilldax igen. Nami.


Fast det gick vääldigt slow. Vet int om det var fel på grillen eller gillmästaren?


På söndag efter jobbet, fixade jag till mig lite och drog till Ekenäs.

 

Sällskap hade jag av Frida. Vi satt först på Baywatch och sen tog vi en glass.

 

Vi hade sällskap en söt fågel.

 

Och en mindre trevlig fågel.

 

Ekenäs at it's best.

 

Romantisk solnedgång.

 

Perfekt avslutning på midsommarhelgen.Satans knä.

skrivet 2010-07-01 klockan 21:48:56

Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Gjorde hoppövningar idag på träningen och mitt dumma knä åkte i sidled. Fn va ont det gjorde. Och helvete vad arg och ledsen jag blev. Prupp. Får se hur det känns imorgon. Snyggt om jag inte kan stöda på det. Faktiskt snyggt. Men det är ju inte första gången, så ge mig en vecka.

 

Nicke som hade sählyträning i hallen blåste lite på mitt knä och gav en svettig kram. Tack:) Mamma fick komma och hämta mig och sätta cykeln i bakluckan. Sen fixa hon mat åt mig. Tack mamma.

 

Frey förser mig med cokis, bulla och glass. Tack, tack.Dagens katt.

skrivet 2010-07-01 klockan 15:25:52Snurrar just nu.

skrivet 2010-07-01 klockan 12:37:22I'm back.

skrivet 2010-07-01 klockan 12:35:27
Har varit lite dött här på bloggen. Ber om ursäkt, ska bättra mig snarast. Kommer komma säkert 10 inlägg idag :D Nu när jag äntligen har en ledig dag efter midsommar.

men först ska jag iväg och träffa Jesse för lite business.