Syrran i tv.

skrivet 2012-01-30 klockan 19:22:26
Det är problem med skoltaxina i Snappertuna. Frida är med i inslaget. Se här. Ungarna gråter!!! Tycker ni det är okej att man visar i tv nyheterna när ett barn börjar gråta av frågan som ställs?

UPDATE: Här är artikeln också, men en massa intressanta kommentarer.

UPDATE: Hamna öppna mig igen med en kommentar till artikeln. Fn endå! :) Skulle helst inte vilja lägga mig i. Det göder ju bara på sensationsjournalistiken som yle vega västnyland håller på med.

Det är många som reagerat som jag på att de fokuserat så mycket på den gråtande flickan och försvaret är att föräldrarna givit sitt medgivande. MEN har föräldrarna alltid rätt. Är det gott omdöme att exploatera sitt barn på det viset. Vill man inte skydda sitt barn. Hon är ju bara nio år och tydligen väldigt känslig. Sätt sen en kamera i fejset på henne och fråga varför hon gråter. Känns inte okej.

UPDATE: SYRRAN I RADIO HÄR.


Det er så fedt.

skrivet 2012-01-29 klockan 19:29:44

Bild härifrån.

Grattis Danmark till europeiska mästartiteln i handboll. De kom till mellanrundan med noll poäng och lyckas ta sig ända till finalen och sen vinna den. En spelare som verkligen imponerade var Mikkel Hansen, 24-åringen med pannband i antingen rött eller vitt.

 

Riktigt roligt EM. Massa spännande matcher och framförallt jämna matcher. Fint att canal+ lät oss finländare se streamen på ehf-euro.com


På spåret.

skrivet 2012-01-28 klockan 22:15:31
Va roligt att de hade med finlandssvenska ord i på spåret senast. De gissade nog så himla roligt. Att tutt skulle vara en sup. Och skyddsväg en tunnel. Skrattade högt här hemma. Bra program!


Nej till päls!

skrivet 2012-01-27 klockan 15:10:26
Läste nyss en nyhet på svenska.yle.fi och den spontana reaktionen är; Vah! Nej, hoppas verkligen inte det!

Pälsnäringen borde avvecklas inte expandera. Blir fruktansvärt upprörd av pälsnäringen. Och ja, jag har varit på en pälsfarm. Förstår inte varför de måste ha så små burar med stormaskigt nät utan botten. Fy fn va hemskt! Och så luktade det något fruktansvärt.

Tycke de som håller på med det nu, kan göra det tills de pensioneras. Sen får det vara slut! Det finns annat att sysselsätta sig med!!!


Ljudbok.

skrivet 2012-01-26 klockan 21:51:37
Hej jag får en av dessa ljudböcker, vilken ska jag ta?Maltti on valttia.

skrivet 2012-01-26 klockan 21:04:43
Var till min ortoped Matti idag. Fick gå in nästan en timme försent, vilket betydde att jag missade min fysiotid. Väldigt synd. Fysion ska försöka klämma in mig i deras schema i nästa vecka ist. Hoppas det inte blir alltför långt fram.

UPDATE: fick tid till en annan fysioterapeut på måndag. Fint!

Matti var helt nöjd över mitt knä. Röntgenbilden var OK. Lite uppsvällt var det dock. Han sprutade in sedan ett medel som gör att saker och ting glider på bättre där inne. Jag har ju som sagt skador på skelettet som gör att det inte riktigt glider som det ska.

Han gav inte nu direkt mer sjukledigt eftersom det är svårt att säga om jag är i skicka 14 februari. Måste också tillsammans med fysion testa hur mycket jag kan göra. Matti var positiv i alla fall och sa att jag kan börja träna handboll på sommaren :)

Maltti on valttia hälsa Matti.
(tålamod är en dygd)


Piercad.

skrivet 2012-01-26 klockan 20:52:41

Nu har jag då hål i mina öronsnibbar. Hihi! Det gick snabbt och bra. Ser inte alls konstigt ut. Känns som om jag alltid haft dem. Kan rekommendera Saya's corner i Lojo om ni tänkte ta nån piercing någongång.Hushållssysslor.

skrivet 2012-01-25 klockan 16:46:26
Nu när jag blivit mer hemma här i Pojo (har inte flyttat ännu officiellt) och kan röra mig omkring i huset utan problem, har jag börjat göra mer hushållssysslor. Diskat har jag alltid gjort. Jag gillar att diska. Det ger synligt resultat, man kan vara ganska systematisk och resultatet syns direkt.

Att tvätta kläder är också helt okej. Men då får tvätten helst vara samlad på ett ställe innan man sätter igång. In i maskinen och ut när det är klart och hänga upp det. Sen får det såklart vara ordning i garderoben så man får in det nytvättade. Där har vi ett litet problem. Har svårt att hålla garderoben i ordning. Blir också ofta massa högar med kläder som jag använt en dag och inte behöver tvättas ännu, men man vill liksom inte sätta in dem i skåpet ändå. Vad gör man med dem? Har beställt såndärn stege man kan luta mot väggen, av snickaren Sami, det tycker jag är rätt snyggt, men missbrukar man den sen, hmm.

Det som jag har svårt med är dammsugning. Vet inte vad det är? Ljudet, otympligheten eller att man måste plocka före man dammsugar så man har så i nerven innan man sätter igång med det. You tell me.


Spännande.

skrivet 2012-01-24 klockan 21:18:33
Iih, på torsdag ska jag ta hål i öronen. Valde ett ställe som heter Saya's corner i Lojo. Spännande värre. Kommer vara i Lojo på dagen då jag har röntgen, ortopedbesök och fysio på Lojo sjukhus. Det är också spännande. Vitsi mitt liv är spännande just nu ;)


Note.

skrivet 2012-01-24 klockan 20:42:16
Sushi är sen japanskt, bara så ni vet. Hälsningar besserwissern.


Famous.

skrivet 2012-01-24 klockan 08:07:11
Sidu Amerika! Perezhilton har uppmärkasammat vårt presidentval.
Det var Berndt som tipsade mig. Han var själv först lite förvirrad :)Set fire.

skrivet 2012-01-23 klockan 16:49:48

Den fina takkan som sattes in före nyåret är nu i full användning. Sami är en piilopyroman kan man säga. Riktigt kär i sin takka är han :) Ännu saknas plåtskyddet under luckan.

 

Riktigt skön värme från den. Går verkligen inte att jämföra med batterin (element). Tycker också den passar fint in i huset. Hela vardagsrummet/ takkarummet ska remppas i någo skede därför är den rivna tapeten på sidorna av takkan inte åtgärdat.

Den här fina vedkorgen har någon lokal typ här i Pojo gjort. Tycker den är superfin. Önskar nu en vedförvaring i svart på väggen och ett eldställ. Vedförvaringen kunde vara i stil med bilden här nedan. Bilden är från en tidning och ägarinnans man har tillverkat den baserat på hennes ritning. Sami have some work to do :)

Till den coola vedförvaringen i svart så behövs ett matchande eldställ. Jag hittade ett som var läckert från Morsø, men såklart kostar det skjortan och svårt att få tag på i Finland. Kanske syrran får hämta med ett när hon far till Danmark nästa gång.

Bild härifrån.Presidentvalet.

skrivet 2012-01-22 klockan 22:34:55


Wow! Viken första omgång i presidentvalet 2012. Nu är jag inte lika mörkrädd för Finland längre. Heja Haavisto! Skönt att det inte var museala Väyrynen som gick till andra omgången.

Tror många finlandssvenskar taktikröstade eftersom Eva inte fick så mycket röster. Jag tycker fortfarande att det var värt det att SFP ställde upp henne. Hon har varit en positiv frisk fläkt och väldigt representativ!


Följde med valet på arenan som streamade FSTs valvaka och på twitterflödet #valet2012. Roligaste inlägget på twitter var nog den om Niinistö. Så har jag sagt åt Sami fler gånger ;)


Blev ny profilbild på Facebook :)

Nu blir det spännande tider fram till 5.2!


Uthyres!

skrivet 2012-01-22 klockan 18:40:15

 

Jag har ett helt nytt snowboard set som ligger hemma och dammar eftersom jag inte kommer kunna åka något den här säsongen. Då tänkte jag att om det finns någon brud som funderar på att köpa en bräde och vill testa min eller någon som vill lära sig och ändå ska hyra kan göra det av mig istället för en billig peng.

 

Tänkte mig något i stil med 10€/dag och 30€/vecka.

 

Min bräde är en burton social 147cm. De betyder att åkaren inte ska vara längre än 170cm lång. Helst som jag 162,5 cm :)

Bindningarna är scribe M och bootsen burton bootique storlek 39. Varma boots, så man behöver inte ha yllesockor i, men helst ska man vara en 37-38 för att det ska vara bekvämt. Man kan också hyra boots ifall man har större fötter. Bindingarna ska funka med boots upp till storlek 40. Men det måste man helt enkelt testa.

Passar väldigt bra för nybörjare. Ett lätt bräde att åka med! Passa på!


Söndagsfunderingar.

skrivet 2012-01-22 klockan 17:39:14
Wii, presidentval idag. Spännande att se hur bra/dåligt gallupparna kommer att stämma.

Annars så är det mycket handboll nu. Tre matcher per dag. Tack canal+ som låter oss finländare se live-streamen på ehf-euro.com.

Danmarks avgörande igår i matchen mot Makedonien som de vinner med ett mål som de gör i sista sekunde var bara helt sjukt!

Ser dåligt ut för Sverige. De förlorade en 11 måls ledning i matchen igår. Det blev jämt till slut, men eftersom de bara hade en poäng med sig från första rundan så hade de verkligen inte råd med en förlust. För övrigt ser det dåligt ut också för Frankrike, fastän de har riktigt huippu spelare.

Jag hejar just nu på Island. Coolt att deras landslag är så bra trots att det bor lite över 300.000 invånare på ön.


Himmelriket.

skrivet 2012-01-20 klockan 14:47:42
Brukar använda kuler av adobe när jag söker färgscheman till mina projekt.

 

Men nu hittade jag värsta inspirationssidan. Färgkombinationshimmelen. Design Seeds. Herrigud så många härliga foton och färger. Nu blir ju problemet att välja istället :)Valdebatten.

skrivet 2012-01-20 klockan 13:42:26

Hamna öppna mig igen. Vår kära svenska rikstidningen går ut med en artikel om att Eva Biaudet kastat in handduken! Detta har de fått från en chatt som Eva deltog i på finska. Det är helt felaktigt påstående. Jag kallar det sensationsjournalistik! Och det hör hemma i kvällstidningarna. Inte i HBL och i kära Vega Västnyland som sysslar med detta dagligen.

Nu har artikel ändrats ett flertal gånger sedan den först publicerades, men spåret av ursprungsrubriken finns i artikelns länkadress: hbl.fi/nyheter/2012-01-18/biaudet-kastade-handduken-niinisto-blir-nog-vald

Skämmigt.

Klippt ur HBL inläggsida för artikeln. Självklart skriver jag inläggen med mitt eget namn.

 

Sen får man tycka vad man vill om att vissa kandidater inte har någon chans. Man ska alltid rösta på den man helst vill ska bli president inte mot den som man inte vill ha.

 

Gallupar borde förövrigt förbjudas! Läste någonstans att i Luxenburg får det inte göras gallupar en månad före valet. Som som det är nu styr dessa gallupar på tok för mycket, både folket och media.Dagens FB.

skrivet 2012-01-19 klockan 22:21:38

Haha, gotta love Facebook.Före och efter.

skrivet 2012-01-19 klockan 16:29:01

Nu har jag målat klart. Det mesta i alla fall. Finns lite finlir kvar. Här har ni före och efter. Tidgare var det en ljusgul nyans. Helt OK men väldans tråkig.

 

Nu är sovrummet helt nytt. Blev ett helt annat rum. Lampan är ännu inte på rätt plats och så fattas ju lister, surprise och vissa garderobsdörrar är tätade med hushållspapper

Nu vet vi inte riktigt om vi ska ha sängen mot bortre väggen som bilden ovan eller så som den varit tidigare alltså mot fönstret. Blir ju en hel massa utrymme över om vi har den mot väggen. Men även om vi har den mot fönstret ryms det varsin byrå på sidorna. Tänkte att vi skulle skaffa ett par byråer typ ikea malm i vitt. Tror det skulle passa fint in rummet.

 

Sen har jag spanat in en massa väggdekaler den senaste tiden. Något fint i vitt kunde vi klistra på väggen. Gardinerna går i en liknande nyans som väggen och sängens överdrag.

 

Medan jag målade i två dagar fick Sami äntligen upp toapappersrullshållaren. Så nu kan jag stryka den från hans lista :) Jee!Hål i örat.

skrivet 2012-01-18 klockan 14:37:28
En sak som jag länge sagt är att när jag blir trettio så ska jag ta hål i öronen. Ni som känner mig vet att jag aldrig haft det även om jag har och haft piercingar i ögonbrynet, tragus & tungan.

Nu undrar jag ju såklart vart jag ska gå för att få detta gjort? Obs! vill inte skjuta hål i snibben.


Hamna öppna mig.

skrivet 2012-01-18 klockan 08:26:10

Kunde inte hålla mig, var tvungen att öppna mig på yle.fi/svenska. Det var en artikel om Raseborgs ekonomi. Det finns en hög pengar och det ska gå till de obligatoriska uppgifterna som kommunen har. Sen efter det ska pengarna delas så rättvist som möjligt. Politikerna sitter ju inte på sina positioner för att svindla pengarna. Såklart är det viktigt att satsa på barnen och åldringarna, det säger jag inte emot. Det jag opponerar mig mot är att folk verkar tro att politiker VILL dra in byskolor och önskar dålig vård av åldringar.

 

Att folk orkar gnälla om cheferna i staden, snart har vi 2014 och då borde det enligt min matematik gått 5 år sedan staden bildades och folk kan börja sparkas från personalen. Det som ingen tänker på är ju att personalen är personer som blir utan jobb som ju också ofta bor i staden och betalar skatt här. Det kommer ju inte heller bli roligt.

 

Sen hotar folk på nätet med att inte rösta in de politiker som sitter nu eftersom de måste skära ner på kostnaderna. Som om en ny politiker skulle kunna trolla fram en massa pengar. Inget fel med att rösta in nytt folk som kan komma med nya synsätt, men att det skulle bidra överdrivet positivt till det eknomomiska läget är ju tveksamt.

 

Självklart skriver jag inlägg med mitt hela namn.Radioaktiv.

skrivet 2012-01-17 klockan 22:25:19
Kärnkraft är ju så kiva.


Köp bort!

skrivet 2012-01-17 klockan 21:28:09

Hej vänner. Nån som behöver vinterbyxor. Säljer Nikita spacecake snowboardbyxor! Riktigt bra kvalitet. Aldrig använda, etiketten ännu kvar.

 

UPDATE: Jee, Ida i Ekenäs behövde nya brallor. Fint att de gick till en så söt flicka :)

 

 Morgon i Aten.

skrivet 2012-01-16 klockan 20:48:49
Inhandlade min andra del till Ateenan aamu igår från iittala outlet. Fick den första delen av mamma i juklapp. Sjukt fina är de. Vet inte om jag ska köpa den tredje ännu, (inte så billiga). De ska iaf hänga i fönstret i mitt arbetsrum här på näsbyvägen. Jee.

Visst är de fina!

Bild tagen från nätet nånstans. Kommer tyvärr inte ihåg.


Handboll.

skrivet 2012-01-16 klockan 20:37:52

Handboll alla dagar nu när det är handbolls EM för herrar. Finland visar ju inga matcher, men tur så finns det en polsk tv kanal som visar alla matcher på nätet. Hur fint är det. Sveriges matcher kan jag se på Matsgatan med mamma.Måla.

skrivet 2012-01-15 klockan 22:20:05
Idag har jag målat första varvet i sovrummet här på näsbyvägen. Vulkaniitti heter färgen. Spännande tider.

UPDATE: andra varvet idag, måndag. Torde räcka med två lager. Nu vill jag ha nya lampan upp också. Inte så lätt då elen måste dras lite annorlunda, så lampan kommer i mitten av rummet.Helt åt skogen.

skrivet 2012-01-14 klockan 00:13:01
Ja, vad ska man säga. Jag som alltid varit en haka på geografi har börjat rosta rejält. Igår på kvällen när vi ligger i sängen med Sami så berättar jag att -joo joo Las Vegas ligger i Kalifornien och så gör grand canyon också. De ligger jättenära varandra.

Okej, det sista var ju ganska rätt men annars har jag ju varit ute och seglat. Visserligen tala jag om Nevada öknen, men tror ni jag kom i håg att det ens finns en delstat som heter Nevada. Nix! Och att grand canyon sku vara i Arizona, det har jag helt förträngt. Sen påstod jag dessutom att Yosemite ligger i norra USA. Ner herrigud. Menade ju Yellowstone.

Stackars Sami kommer ju vara helt förvirrad när han är klar med mina storyn.

Dags att plugga kartor igen? Älskar förresten kartor.
Skulle gärna ha denna dekal på väggen.

Hämtad här.Why.

skrivet 2012-01-13 klockan 14:22:57
Men varför kan man inte se antikrundan på svtplay.se. Gäster med gester går bra. Undrar hur de väljer vilka program som visas och vilka inte.

Frida är by the way med i Obs på arenan.

Köp ishallsaktier här.

Roligt också hur folk inte kan ta opinionsmätningar för vad det är. T.ex har Olli på billnäs bruk beställt en undersökning med 250 tillfrågade och fått 80% positiv respons. Sen kommer det fler kommentarer på yle.fi/svenska att ingen har fråga mig och jag bor i Billnäs. Såklart inte alla tillfrågas. Det är en opinionsundersökning.
Presidentval.

skrivet 2012-01-12 klockan 21:45:07
Det är mycket presidentval just nu. Jag röstar självklart på Eva Biaudet. Tycker debatten varit lite konstig, då det diskuteras det ena med det tredje medan de facto har presidenten nuförtiden inte har alls så stor makt. T.ex Soini för sitt partis politik hela tiden, men det är ju han som ska väljas och vad han står för. Presidenten ska, vad jag har förstått, hålla riksdagens linje och inte svira iväg på egna ideologier.

Jag tycker att presidenten kan jämföras med det svenska kungahuset; båda har traditionella roller och de ska representera landet. Tycker dagens president är mer som hela världens ambassadör för Finland. Samtidigt som presidenten gärna får uppmärksamma olika skeenden i landet.

Hittade ett beskrivande inlägg på yle.fi/svenska


Sen att kvinnokortet redan är spelat är bara bullcrap. Så som det sett ut är Finlands statsminister en man, så det passar ju alldeles utmärkt att presidenten är en kvinna.

Sen att SFP inte skulle kunna ställa upp en egen kandidat är befängt! Klart att alla partier ska ha sin kandidat. I princip kan ju vem som helst ställa upp bara det finns tillräckligt med folk bakom. Det är ju som sagt ett val av en representativ person med goda värderingar och internationell erfarenhet.

Och kan inte tåla allt snack om att taktikrösta.


Birthdaygirl.

skrivet 2012-01-12 klockan 17:09:44

Idag blir min vän Heleen 30! Hipp hipp!The ritplatta is here.

skrivet 2012-01-11 klockan 22:32:18

Äntligen fick jag min ritplatta levererad av UPS. Fick lov att åka till ABC i Karis för att få den. Tur så fanns det karkki i paketet :)

 

Hoppas ni kan läsa texten på bilden. Skriven med nya leksaken.We got tickets!

skrivet 2012-01-11 klockan 22:28:25

 

 

Kan ju verkligen inte missa när Snow Patrol kommer till Stockholm. Har sett dem i Seattle och Wien tidigare och nu blir det tredje gången gillt i Stockholm. Vitsi så kiva! Hoppas Sami är i skick tills dess så att han kan följa med. Kanske någon annan kan ställa upp om han inte är det.FB läckan.

skrivet 2012-01-10 klockan 22:13:27
Det pågår ju en debatt om Facebook verkligen läckt ut privata meddelanden. Jag hittade på min tidslinje såna saker som jag vill minnas skrevs i chattsammanhang. Det kan dock vara att det var sk meddelanden på väggen som bara de två som skrev dem såg. Kommer inte ihåg just såna meddelanden dock. Har anpassat mig så snabbt till alla FB ändringar genom tiden, så därför kan jag inte säga säkert. Blev medlem redan i fabruari 2005. Kan heller inte bevisa det eftersom jag inte ser chatthistoriken för de inlägg som jag tycker borde varit skriva i chatten. Hur det än är så är det ju tråkigt för FB eftersom dessa meddelanden på väggen mellan två personer ju kan anses privata och har inte plats på tidslinjen.

Har ni kollat er tidslinje?


Paketproblem.

skrivet 2012-01-10 klockan 22:04:14
Blir inte klok på UPS. Dom hade skrivit att de gissar att min ritplatta kan levereras idag 10de. Kollade igår att kommer den verkligen 10de då jag hade leveransadressen till Matsgatan, då står det att det blir den 11te. Nå, sen idag kommer det ett mejl att de försökt kl 11:45 leverera till Matsgatan men ingen var hemma. OK, nå att följande dag gör de ett nytt försök, MEN!? vad gör de, JO försöker igen kl 16:45!! så det kommer ett till mejl.

MEEEEN, berätta det då i första mejlet eller ring! Dessutom hade de skrivit fel datum på lappen som de lämnat på Matsgatan. Hur sekasin är de egentligen.
Sami fick sen ringa till dem och ändra adressen till Pojo för säkerhets skull så jag inte orkar hänga på Matsgatan hela dagen imorgon. Blir tokig. Förra gången UPS leverera nåt var det också problem.

I paketet från lookfantastic hade de inte packat kemikalierna riktigt bra, så en flaska hade gått sönder. Jättekiva. Nå borde få den ersatt, men fy vad det lukta. Tur så fick inga andra produkter nåt fel.

Inte riktigt flyt här nu, men allt kan ju inte alltid gå smidigt.


Kört bil.

skrivet 2012-01-09 klockan 16:14:45
Jee, idag har jag kört bil. Så himla skönt att inte vara beroende längre. Kan gå också kortare streckor utan kryckor, men lite haltig är jag.

Nu ska jag iväg och hämta Sami från sjukhuset. En sena hade varit borta från fästet och en annan väldigt sliten. Hoppas operationen blir lyckad. Att han slipper ha ont. Han fick Jill som fysiotant :)


Sjukskrivna.

skrivet 2012-01-08 klockan 23:00:55
Imorgon ska Sami in på axeloperation. Jag kan nu gå kortare streckor utan kryckor. Skönt. Så nu har vi snart två invalider här i Pojo. Sami sjukledig 3 mån och jag har ännu lite på en månad kvar om allt går fint. Min ortoped sa dock att det kan komma att förlängas beroende på hur rehaben går.

Sa någon att handboll är en farlig sport?


Tillsammans.

skrivet 2012-01-08 klockan 17:59:44

bild från Hbl.


Igår var vi in till Helsingfors för att gå på teater. Valet av pjäs var Tillsammans som spelas på teater Viirus. Det var en hel hög Karisbor i publiken. En i uppsättningen också, nämligen Julia Korander. Det var hennes födelsedag så en del av hennes familj var där och 12 av oss.
Värsta nakenchocken i början av pjäsen och den var sedan väldigt underhållande och intressant.

Födelsedagssång, kramkalas och mingel.Vitlöksbiff.

skrivet 2012-01-05 klockan 21:00:37
Mer matnyheter. Var på Knäppen ikväll med Julia. Det var hennes födelsedagsgåva till min 29-års dag. Bättre sent än aldrig. Vi tog båda vitlöksbiffen. Nam! Vilken success. Den var jättegod. Rekommenderar varmt!


Mästerkocken.

skrivet 2012-01-05 klockan 15:14:31

Sami gjorde sitt bravurnummer igår. Wok med kyckling. SERIÖST, ALLTID LIKA GOTT!Wacom.

skrivet 2012-01-04 klockan 14:49:57

Beställde nyss första inköpet till ikadesign. Det otroligt efterlängtade ritplattan. (Tänk att jag aldrig haft en.) Passade på att ta wireless plugen också. Vitsi så spännande.JVM

skrivet 2012-01-03 klockan 22:32:57
Sami hämtade tv-kortet från sina föräldrar så vi kan se semifinalmatchen mot Sverige som spelas nu vid midnatt. Huuur roligt är inte det. Eller ja, det vet vi ju först sen när matchen är slut. Men iaf. Heja smålejonen!

UPDATE: det var roligt tills det var 2 min kvar och finska målvakten seglar ut bakom målet och ska rensa men en duktig svenne tar ner pucken och passar till sin kaveri som sätter den i typ tom bur och kvitterar matchen till 2-2. Vi kan heller inte förbise att svenskarnas kvittering var rena rama turmålet. Sen förlorar Finland på straffar. Surt sa räven. Synd också om Kanada som förlorade mot Ryssland. Blir svårt att ta brons nu.


Ordspel.

skrivet 2012-01-03 klockan 22:29:13

Har inte spelat ordspel.se på hela dagen, så tänkte att jag skulle ta ett game. Jag fick en helt sjuk start med "stympa" och "trolovad". Tyvärr blev min motståndare så nedstämd att han/hon lämnade spelet. Synd, skulle ha varit intressant att se hur många poäng jag skulle haft på slutet.Thé time.

skrivet 2012-01-03 klockan 13:08:34

Jag dricker mycket te. Köp inte följande sort. Låter helt underbart, men smakar asigt.No Reservations.

skrivet 2012-01-03 klockan 12:57:46

Nu är Anthony Bourdain i Finland och det första han hamnar på är kuppaus. Asigt!

bild från twitter.Nyårets bildkavalkad.

skrivet 2012-01-02 klockan 20:40:51