One happy girl.

skrivet 2013-04-08 klockan 15:09:00
Superlyckad hemmafest/tuparen, heldag i soffan och en stjärna till syster så kan man komprimera helgen. Vi passade på att lura sjacki till Pojo på lördag då det var premiär för Pojorevyn Varit och Farit. Vår egen Fredrika var en av stjärnorna. Showen var underhållande och vi fick billiga skämt för hela pengen. Alltså väldigt många :)
 
Efter revyn var det hemmafest hos oss. Det var husesyn för dem som inte varit här förut och vi hade städat som galningar hela dagen. Ännu när folk börja komma så låg soffdynorna ute på vädring :) Haha.
 
Svärmor hade fixat pizza och sen hade hon ännu bakat blåbärspaj utan att vi beställt det. Bra med catering från grannen liksom. När folk börja bli lite salongsberusade slog vi på singstar och volymen höjdes konstant tills det var dags att åka hem.
 
Sami var en superbra värd. Han fixa drinksut och greja på. Jag vet inte vad jag gjorde med fastnade i en hjälm iaf så det var harlem shake på spellistan :)  Vi är ett bra team helt enkelt. Jag är one happy girl. Dessutom fick jag en mariskooli i pink av Julia och Robin. Loves it. Tack snälla ni.
 
En väldigt lyckad fest och folk planerade grillkvällar här i Pojo redan och jag välkomnar er ANYTIME! Hoppas ni som var här hade roligt. Jag betalade med baksmälla HELA dagen igår och ännu idag är det VÄLDIGT segt. Ålderdomen :) Och lite bilder på det.

KommentarerFredrika
skrivet 2013-04-08 klockan 17:37:13

hahaha, fina bilder! :D


Jenny
skrivet 2013-04-08 klockan 18:46:39

Vi sjunger som om vi menar det!! =D
Svar: Otroliga performances man fick se alltså! :)
ikalainenJag heter
Kom ihåg mig?
URL/Bloggadress


Min kommentar